Böyle adamlae düzelmiyor çiçeğim nerden biliyorum önceki evliligimde yaşadım hemen boşandım sekiz ay içinde çocuğum olmadan bes sene sonra tekrar evlendim iki senelik evliyim yeni bir aylik bebegim var cok mutluyum çok iyi ki boşanmışim bosanmasaydim böyle mutlu olamiycaktim kader değişir yastik degismez diyenlere bakma öyle bir değişiyor ki her sabah kalkip şükürler ediyorsunMerhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym
Konuş eşinle gözlemle baktın denge kuramıyor ciddi ciddi boşanma için düşünmeye başlarsınMerhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym
Konular daha çok maddi gibi geldi bence boşanmadan önce bir terapist ile görüşün. Eğer çalışmıyorsaniz çalışma hayatını deneyin, çalışırsanız kendinize daha çok vakit ayırırsınız, çalıştığınız için eşinizin ailesiyle de fazla görüşmezsiniz eşiniz gider gelir. Kendi gelirinizi harcarsınız eşiniz ailesine yardım etmek isterse de eder. Ama terapist şart özellikle eşiniz için. Mesela benim eşim de ailenin tek erkeği 4 kız kardesi var ve onlarla inanılmaz ilgilenir, her şeylerini abilerine sorarlar bir yere gidecek eşim götürür canları sıkılır eşim gezmeye götürür vs. Vs. Ama bu beni hiç rahatsız etmez çünkü eşim onlara gösterdiği ilgi kadar hatta daha fazla tabii bana gösterir. Yani aslında aradaki dengeyi kurabilse sizin eşiniz de siz de bu kadar bunalmazsiniz, bu konu da da belki terapist yardımcı olur.Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym
Ben de bu yüzden boşandım şu yazdiklariniz bana umut oldu adınıza çok sevindim. Maalsef bu tarz insanlar değişmez.Böyle adamlae düzelmiyor çiçeğim nerden biliyorum önceki evliligimde yaşadım hemen boşandım sekiz ay içinde çocuğum olmadan bes sene sonra tekrar evlendim iki senelik evliyim yeni bir aylik bebegim var cok mutluyum çok iyi ki boşanmışim bosanmasaydim böyle mutlu olamiycaktim kader değişir yastik degismez diyenlere bakma öyle bir değişiyor ki her sabah kalkip şükürler ediyorsun
Konuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlarKurabilirsiniz de önce bir eşinizle sakince konuşun ona zaman ayirmadiginizdan bahsedin
Yazdıklarınız bana cesaret verdi bende düzelmez die düşünüyorum önemli olan oraya harcadığı para değil aitlik duygusu bunu kuramıyorum bence… başlarda abartıyormym ben acaba dedim ama çevremdeki benim gibi evlenen çiftlere bakıyorum kimsenin kocası onun gibi davranmıyorBöyle adamlae düzelmiyor çiçeğim nerden biliyorum önceki evliligimde yaşadım hemen boşandım sekiz ay içinde çocuğum olmadan bes sene sonra tekrar evlendim iki senelik evliyim yeni bir aylik bebegim var cok mutluyum çok iyi ki boşanmışim bosanmasaydim böyle mutlu olamiycaktim kader değişir yastik degismez diyenlere bakma öyle bir değişiyor ki her sabah kalkip şükürler ediyorsun
Sizin bi geleceğiniz var çocuklarıniz olacak esiniz evliligin ne demek olduğunu anlayamamis zaman geçtikçe daha çok yıpratıcı oluyorYazdıklarınız bana cesaret verdi bende düzelmez die düşünüyorum önemli olan oraya harcadığı para değil aitlik duygusu bunu kuramıyorum bence… başlarda abartıyormym ben acaba dedim ama çevremdeki benim gibi evlenen çiftlere bakıyorum kimsenin kocası onun gibi davranmıyor
Annesinin sadece ihtiyaçları için olsa amenna ama bilezik vs. İstiyorlarmış E yuh yani size de her istediğinizde bilezik alıyor mu eşiniz. Bu adama anasına danasına harcayacak para bırakmamak gerekiyor. Çalışıyorsanız ilk iş maaşınızı kendinize biriktirin eve harcamayın zatenKonuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlar
Haklısınız baştan bu denkleme girmemeliydim böyle olucağını kestiremiyor insan bir yerde dururlar zannediyor. Olan bana oluyor tükenmiş hissediyorum kendimi yorgun gözümde büyüyor sanki tüm süreç umarım atlatabilirimNe yaparsanız yapın işe yaramaz baştan bu denkleme hiç girmemeliydiniz gerçekten ruhunuz daraldıysa bence son çare ya uzaklara taşınmak ya boşanmak.Denge kuramayan ve annesi ile ne bileyim böyle sağlıksız ilişki kuran erkekle olmuyor evlilik.İnsan kendini hep ötelenmîş hissediyor.O birikiyor sonra eşine saygı sevgi kalmıyor.Genc kızlara tavsiyem annesi ile sizin aranızda denge kuramayan erkekle sevseniz bile evlenmeyin
Ben konuşsanız da ya da terapiye de gitseniz bir çözümü olacağını sanmıyorum.Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym