- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 33
- Konu Sahibi rahablug91
Merhaba; 5 aylık evliydim. Eşim maalesef büyümemiş, evdeki herseyi annesine aktaran ve son tartismada da (yine annesi konu) annesine gidip beni terk eden, annesine 2 sokak ötede oturdugumuz müşterek evde beni 6 ay boyunca tek basima birakan biri. Ve ne ailesi ne kendisi tarafindan hic aranmadim merak edilmedim. Ben eşimle severek evlendim. İnanın asla böyle biri olduğunu bilmiyordum. Belki de görmek istemedim bilmiyorum. Herneyse evden gittikten 1,5 ay sonra avukat tuttum boşanma davasi açtım. Toplam da da 6 ay o evde tek yasadım. Sonra şubat ayinda sifirdan baslamak icin uzaklastim tasindim. Haliyle yeni düzen kurmak tek basima maddi manevi oldukca zor bir surec olduğundan evde ki mobilyaları aldim. Arkamdan hirsiz evdeki mobilyaları götürdü diyor. Bu süreçte bana aldigi hediyelere kadar geri istedi. Hediye dedigim nike canta nike ayakkabi baya bunlari istedi. Hepsini verdim. Ama mobilyalari verirsem cok magdur olucam. Sadece beyaz esya, perdeler, halilari ben almistim. Kalani onundu. Ama usenmemis aynasına kadar yazmis bu benim bu senin diye. Diger konu araba. Benim evlenmeden once arabam vardi. Evlendikten sonra ceyrek vs bozdurup bi tık model yukselttim. Arabamdan da pay istiyor. Senin dogru düzgün akraban mi geldi altinlar hep benden geldi diyor. 6 şubat depreminde memleketimde çok yakinimizi kaybettik. Bu dogru cok akrabam gelemedi. Çünkü nikah depreme yakin bir tarihteydi. Sonuc senden hic birsey istemiyorum diyorum. O istiyor ve anlasmali bosanmiyor. Ve cok ozguvenli bir sekilde isterse yillarca sursun bu dava benim kavgam hakkımı alicam diyor. Mobilya parasina razi oldum ama arabamdan pay vermek buyuk haksizlik degilmi? Ben ne yapabilirim nasil kurtulabilirim bu durumdan yardimci olabilirmisiniz.