Merhabalar 2 yıllık evliyim. Daha önce yazdığım konu başlıklarının hepsinden sonra barıştım evet hatalısın diyeceksiniz biliyorum ama herşeyi yaptığıma emin olmak istedim. Terapist psikolog hepsine gitmemize rağmen eşim yine küfür şiddet uyguladı. Bu sefer polisi aradım dava açtım darp raporu uzaklaştırma aldım.(eşim de tırnak izleri var bende diyerek darp raporu almış saçmalık) avukata gidip anlaşmalı boşanma davası açtım. Çoğu eşyayı vermem diyor. Çocuğumuz yok. Aman onda kalsın diyorum yeter ki hemen bitsin bu iş. Yeni Hayatıma başlamaya artık hazır hissediyorum. Başlayanlar biraz fikir verebilir mi? Hiçbir yere ait hissetmiyorum. Bu boşluk hissi, bu ait olmayış ne zaman düzelir. Biliyorum herşeyin ilacı zaman ama artık mutlu olmak istiyorum. Çok şey yaşadım ve zamansız. Çok emek verdim karşılıksız. İçimi dökmek istedim. Hepiniz haklıydınız. 6 aylıkken bitmesi gerekirdi hep kendimi kandırdım. Geç olsun, güç olmasın. Siz de kendinizi kandırmayın kimse değişmiyor. Sakın kendinizden vermeyin vermenin sonu yok. Herkese iyi geceler