Amin o güne uyanmak ıcın gün sayıyorumZamanla geçer ve kurtulduğunuza şükredersiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma süreci agrılı
- Konu Sahibi kucukkust
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Anlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalardaCanım adam bahane arıyor. Boşanmak istıyor. Kendı aramış eve gelmemiş zeytınyagı gıbı üste çıkıyor. Bahane arıyor. Sende kendını suçlu o'sun. Gel konuşalım dıosun hala gelmıyor. Sence bu adam sana kocalık yapabılır mı?
Tamam da sen şimdiye bakacaksın. Geçmiş geçmişte kaldı. Alkahım yardımcın olsunAnlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalarda
Mahkeme bugündü orda ağlamış para ıcın para yoksa boşanmıyorum demiş ımzalamamıs tasgınlık yapmışTamam da sen şimdiye bakacaksın. Geçmiş geçmişte kaldı. Alkahım yardımcın olsun
- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.703
- 53
Bu adam sizi aldatiyor nettteşimle boşanma noktasındayız ,olay şu bu arkadaş beni çok ıhmal etmeye başladı eve hep geç saatlerde gelıyordu bu böyle bır kaç ay devam etti .konuştum olmadı halıyle şiddetli kavgalara döndü en son ben annesine söyledim baya aılesı kızdı ,evıne girip cıkacaksın dıye bu arkadaş tabi yine dınlemedı hep bıseylerı bahane edıo evden kaçıyordu annesine demiş evde huzur yok ondan dıye yanı adam kendını hep dışarı atıyordu hastaneye gıdıyorum dıye çıkardı başka yerden cıkardı o kavgadan sonra aılesı kızdı oturdu ama ne oldu bilmiyorum sureklı boşanacağım dıyıp duruyor evlılık de gıttıgı yere kadar diyordu anlam veremıyordjum 15 gün boyunca bu sekıkde hıc bır adım atmadı en son yine hastaneye gıdıyorum dıye evden çıktı gece 1 de geldi ,eve görmeden bır numarayı çaldırıp girmiş ,neyse sabah gördüm sordum farklı cevaplar verdi kavga kıyamet aılemın zoru ıle oturuyordum zaten dedı ben çantamı aldım baba evine gıttım bu olayı söyleme anlattım kız kardeşlerim o numarayı aramışlar akşam beni aradı ,eve sakın gelme kadın bana döndü müşteriymiş dıye sonra annemi aradı ben boşanmak istiyorum dedı ertesi gün de aıleler gıdınce onlara da demiş ben bu olay sonrası dava açtım 20 gün ıletısım kurmadım sonra yazdım bana dedıgı şu o olayda ben ona güvenmeyip onu rezıl atmışım aıleme her şeyi anlatıyormusum ki yalan bu konuyu anlatmak zorundaydım anneme arkasından atıp tutuyormuşum ondan dolayı boşanmak ıstıyormus gel oturalım konuşalım dedım rahataz olduysan daha yapmam ama senin davranışlarından dolayı ben öyle düşündüm dedım hıc bır sekıkde barışmak istemiyor suçu bende buluyor Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs pişman olur mu sözce ne yapayım 1 ay var mahkemeye ben sevıyordum ama durumu bu noktaya o getırdı ..
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Şaka mısınız siz? Bir kuruş bile yedirmeyin. Eve gelmemesi zaten kusurlu. Boşayın tazminat, nafaka ne varsa almaya çalışın.Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs
Bu nasıl iğrenç bir herif ya?!? Mehir istemek ne demek? Yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz?
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Kesin karıya kıza yediriyor. Ya da kumara girmiş.nafıle altın istiyor
Bir kuruş altınınızı bile bozdurmayın. Boşanmada alamayacağı bir şey altın. Pis herif
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Bunun ekran görüntüsünü al. Mahkemede işine yararboynuzu goreceksın
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Yahu evlilikte kusurlu bir herif para falan isteyemezzz. Verin mahkemeye donunu da alın. Herif baştan aşağı kusur100 bın tl para istemiş bana aldığı telefona kadar istemiş
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Elde etmek istedikleri her şey için öyleler.Çok severek aldı beni kapılarda yattı aylarca bır sene uğraştı 1 sene sonunda sevgım bıttı demıs nedenı de kavgalarda hep bitirmiş sevgısını
Bir kadın, erkek onu seviyor mu yoksa "kazanmaya" mı çalışıyor diye düşünmeli. Bazıları kızlara sırf reddedildikleri için yapışıyor
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Erkek için sevgisini sokakta bağırmak zor iş değil ki. Kimse onlara aşıklar diye ezik muamelesi yapmıyor, namussuz görmüyor. Tam tersine "namuslu aşık çocuk" oluyorlar, kadını ise ezik görürler.Anlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalarda
- 28 Kasım 2024
- 300
- 575
- 18
Sakın bir kuruş bile yedirmeyin. Sürünsün. Ya karı kız ya kumara gidiyordur o para.Mahkeme bugündü orda ağlamış para ıcın para yoksa boşanmıyorum demiş ımzalamamıs tasgınlık yapmış
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
E iyiy de adam şimdi 25 yaşında olduğuna göre o zaman 23 fln olmalı. Çocuk işte o gün sizi sevmiş bugün başkasınıAnlamadığım bu adamı ben sılah zoru ıle almadım kendi bir sene ağladı olsun diye sevıyorum diye sokaklarda haykırıyordu,sımdı de sevmıyorum dedı sevgısı bıtmıs kavgalarda
- 8 Şubat 2024
- 3.999
- 5.755
- 73
Minareyi çalan kılıfını hazirrlar.Bu bırak kılıfı minareyi sökmüş almış götürmüş.Hanimefendi ne suçu ne suçluluğu adam sizi gözden çıkarmış.Laf onlar öyleymiş böyleymiş.Adam kaçıp duruyor aile ne yaoacak zorla size yapistiramaz.Tavsiyem ne kadar uzulurseniz içiniz yansa bile siz siz olun mertçe yüzünüze gerçekleri söylemeyen aile meclisi ile çocuk gibi iknaya mecbur tutulan bir adamla evliliği sürdürmeyi istemeyin zaten Bu evlilikten ne köy ne kasaba olur.Ûzerinize titrese nolur ilk başta olur öyle sonrası gerçek karaktere dönüş.Ay adam yüzümü görmemek için eve gelmeyecek yetmeyecek bir dolu annem bilmemne sen söylesin böylesin diyecek ona olan sevgimi alır köpeklere atarım bu arada köpekleri de çok severim Neyse gittiği yer iyiki bı 20 yıl sonra 3 çocukla falan ilk durakta inmece olmamış Vallahi Allah sizi seviyor iyi kurtulmuşsunuz benim yorumum bu
Soğudum kendısınden hemde baya bayağı teşekkür ederim yorumunuz içinMinareyi çalan kılıfını hazirrlar.Bu bırak kılıfı minareyi sökmüş almış götürmüş.Hanimefendi ne suçu ne suçluluğu adam sizi gözden çıkarmış.Laf onlar öyleymiş böyleymiş.Adam kaçıp duruyor aile ne yaoacak zorla size yapistiramaz.Tavsiyem ne kadar uzulurseniz içiniz yansa bile siz siz olun mertçe yüzünüze gerçekleri söylemeyen aile meclisi ile çocuk gibi iknaya mecbur tutulan bir adamla evliliği sürdürmeyi istemeyin zaten Bu evlilikten ne köy ne kasaba olur.Ûzerinize titrese nolur ilk başta olur öyle sonrası gerçek karaktere dönüş.Ay adam yüzümü görmemek için eve gelmeyecek yetmeyecek bir dolu annem bilmemne sen söylesin böylesin diyecek ona olan sevgimi alır köpeklere atarım bu arada köpekleri de çok severim Neyse gittiği yer iyiki bı 20 yıl sonra 3 çocukla falan ilk durakta inmece olmamış Vallahi Allah sizi seviyor iyi kurtulmuşsunuz benim yorumum bu
Yahu evlilikte kusurlu bir herif para falan isteyemezzz. Verin mahkemeye donunu da alın. Herif baştan aşağı kusu
Yüzüne uc aydır bakmıyorum bu saatten sonra da ıkı dünya yan yana gelse istemiyorum soğudum çok şükür ve gıt gıde ıyılesıyorum allahın izniyleŞaka mısınız siz? Bir kuruş bile yedirmeyin. Eve gelmemesi zaten kusurlu. Boşayın tazminat, nafaka ne varsa almaya çalışın.
Bu nasıl iğrenç bir herif ya?!? Mehir istemek ne demek? Yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz?