Yeni kimlik ile gidip şubeden soyadı değişimi yapılıyor bende öyle oldu bizzat gelin yeni kimliği işletelim demişlerdiAblam boşandı mahkemesi görüldü soyadı eski soyadına döndü, bunun üzerine kimliğini değiştirdik bugün yeni kimliği geldi, eski soyadının bulunduğu tüm kartları iptal ettirdik. Şimdi tekrar bi banka kartı çıkarmaya çalışıyorum ama henüz kimlik paylaşım sistemine aktarılmadığını o yüzden yeni gelen kart eski soyadıyla geleceğini söylüyorlar.
Sizce ne zaman kimlik paylaşım sistemine yansır baba soyadı? Bu durumu yaşayanlar cevap verebilir mi ?
Yeni kimlik ile gidip şubeden soyadı değişimi yapılıyor bende öyle oldu bizzat gelin yeni kimliği işletelim demişlerdi
Banka şubesi,benim bildigimde şubeden yapılıyor yeni kimliklerle işlemler.Şube hangi şube ? Banka mı nüfus müdürlüğü mü
Banka şubesiŞube hangi şube ? Banka mı nüfus müdürlüğü mü
Banka şubesi
Bankadan değişim yapılıyor iptal edip tekrar istemekle uğraşmayın bence
Evlendigin gün soyadın değişiyor.Bosaninca da büyük ihtimal değişiyordur.Ablam boşandı mahkemesi görüldü soyadı eski soyadına döndü, bunun üzerine kimliğini değiştirdik bugün yeni kimliği geldi, eski soyadının bulunduğu tüm kartları iptal ettirdik. Şimdi tekrar bi banka kartı çıkarmaya çalışıyorum ama henüz kimlik paylaşım sistemine aktarılmadığını o yüzden yeni gelen kart eski soyadıyla geleceğini söylüyorlar.
Sizce ne zaman kimlik paylaşım sistemine yansır baba soyadı? Bu durumu yaşayanlar cevap verebilir mi ?
Evlendikten yaklaşık 10-15 gün sonra yeni soyisim sisteme giriyor.Evlendigin gün soyadın değişiyor.Bosaninca da büyük ihtimal değişiyordur.
Bankayı arayın sıstemden guncellesınler. Her kurumu tek tek aramanız gerekıyorAblam boşandı mahkemesi görüldü soyadı eski soyadına döndü, bunun üzerine kimliğini değiştirdik bugün yeni kimliği geldi, eski soyadının bulunduğu tüm kartları iptal ettirdik. Şimdi tekrar bi banka kartı çıkarmaya çalışıyorum ama henüz kimlik paylaşım sistemine aktarılmadığını o yüzden yeni gelen kart eski soyadıyla geleceğini söylüyorlar.