Boşanma sonrası ilişki

seren1616

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
25
-31
1
Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :(( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım

O herife sert konuşmak isterdim. Ama çekirdeğimi alıp diğer arkadaşların yorumlarını okuyacağım.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
O herife sert konuşmak isterdim. Ama çekirdeğimi alıp diğer arkadaşların yorumlarını okuyacağım.
Beni suçladı bakılınca ben suçlu oldum bu arada mal gibi kaldım bu olayda birde bana diyor ki vicdan yapmıyorum çünkü beni aldattın başım dik geziyorum dedi ve ailesi dışında kimse konuyu bilmiyor başkalarına anlaşamadık bitti demiş

Merhaba, 3 yıllık bir ilişkim sonrası nişanlandım ama nişanlandığım adam bu dönemde telefonunda başka kadınlarla konuşuyordu bu gördüm ve inkar etti +18 mesaj görmedim flörtöz tarzı mesajlar gördüm buna rağmen yeminler etti ailesinin üzerine benimde ailem araya girdi ve ben evlendim . Ancak ona söylemiştim ömür boyu sana güvenmeyeceğim diye.. evlendikten sonra sürekli kavga ediyorduk ve her gün boşanacağını söylüyordu beni çok kıskanıyordu olan biten her şeyi annesine anlatıyor ve arkadaşına anlatıyordu yatakta yaptığımız şeye kadar arkadaşına neredeyse anlatıyordu .. bu durum bende travmatik olay yaşattı bende çalıştığım kurumdan flörtöz bir kaş erkekle konuştum ama asla bir şey hissetmiyordum eşimi çok seviyordum her şeye rağmen .. sanırım duygusal boşluğa düştüm o anda bende bilemedim bir gün telefonumda mesajları gördü ve biz boşandık .. :KK43:( ihanetle beni suçladı kendi yaptıklarını hep ört pas etti maalesef 9 ay süren evliliğim bitti . Evet mutlu değildik ama ben çok seviyordum ama evliyken hep kavgada evi terkediyordu ve küfürler ediyordu . Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce ? Bir daha bir araya gelmemiz mümkün değil barışamayız dedi bana çok katı bu konuda kafam çok karışık .. kimseyi sevemiyorum ben ne yapacağım

Genç, işi gücü olan, maddi manevi kimseye muhtaç olmayan bir kadının böyle bir hıyara nefret, iğrenme gibi hisler beslemek yerine hala kafasının karışık olması bana çok garip geldi. Adamın bir tane sevilecek yanı yok. Toplumda bile karısının özelini anlatanı adam yerine koymazlar, bu adam da değil. Bazı konular beni çok şaşırtıyor.

Beni suçladı bakılınca ben suçlu oldum bu arada mal gibi kaldım bu olayda birde bana diyor ki vicdan yapmıyorum çünkü beni aldattın başım dik geziyorum dedi ve ailesi dışında kimse konuyu bilmiyor başkalarına anlaşamadık bitti demiş
Eee sen niye halen yapışıyorsun kız valla kusura bakma en az onun kadar suçlusun

Sevdiğinden birlikte olmak istiyor bence🫠
Beni suçladı bakılınca ben suçlu oldum bu arada mal gibi kaldım bu olayda birde bana diyor ki vicdan yapmıyorum çünkü beni aldattın başım dik geziyorum dedi ve ailesi dışında kimse konuyu bilmiyor başkalarına anlaşamadık bitti demiş :(

Boşandıktan sonra cinsel anlamda beraber olmak istediğini söyledi bana bu doğru değil biliyorum başka kadınlarlada görüşüyor ama neden benimle birlikte hala olmak istiyor sizce

Bunu sorduğunuza inanamıyorum gerçekten. Tabiki cinselik için kullanmak istiyor. Size duygusal bir şey hissettiğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız. Adam sizi boşarken zaten çoktan gözden çıkardı sizde çıkarın onu.

Bunu sorduğunuza inanamıyorum gerçekten. Tabiki cinselik için kullanmak istiyor. Size duygusal bir şey hissettiğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız. Adam sizi boşarken zaten çoktan gözden çıkardı sizde çıkarın onu.
Çok ağladı çok suçladı yapmayacaktın bunu dedi . Ama kendısı yaptı zaten bunu en başında ancak bunu kabul etmiyor

O zaman neden tekrar aldatığını düşündüğü kadınla birlikte olmak istiyorsun diye sorun.

Kullanmak istese beni değil kullanabileceği bir çok kadın var zaten anlatabildim mi neden ben kısmını ://

O adama ne söylesek az lakin siz uçurum musunuz da böyle durumda boşluğa düştüm diyebiliyorsunuz? Kendinizi şöyle kandırmayın yahu.

Adam fb gibi takılalım diyor, sizin de bir hoşttt demeniz gerekirken kafanız mı karışık hala? Başkasını sevmek önce kendinizle başlar. Başkasına oyuncak etmekle değil.

Çok ağladı çok suçladı yapmayacaktın bunu dedi . Ama kendısı yaptı zaten bunu en başında ancak bunu kabul etmiyor

Ya bırakın Allah aşkına. Klasik erkek taktiği. Sizin için ağlamıyor cinselik alabilmek için ağlıyor. Bırakın zırlasın.

Kullanmak istese beni değil kullanabileceği bir çok kadın var zaten anlatabildim mi neden ben kısmını ://
Aldatıldığını sandığı kişiden intikam almak, bu sefer de anlatmak yerine video çekip tehdit eder..

Back
X