Boşanma sonrası dahada mutlu olanların hikayeleri???

euthrox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
228
325
38
Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım:KK43:
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum:KK43:
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??

Ben boşanmadim ama boşanan yakınlarımdan biliyorum bosanma sonrası herkes yaşıyor bu durumu. Tabi pişmanlık anı verilmiş bir karar vs değilse zamanla duzeleceksiniz eminim Allah yardımcınız olsun

Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef:KK43:

Normalde dışarda gezin tozun derdim ama şuan da evdeyiz hobiler kısıtlandı. Evde yapabileceğiniz kafanızı meşgul edecek hobiler bulsanız ? Daha da olmazsa uzman desteği alabilirsiniz.

Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
çok üzüldüm sizin için ama inanın böylesi çok çok daha iyi olmuş
şimdi bunu görememeniz anlayamamız çok normal ama zamanla böyle bi adamla devam etmediğiniz için şükredeceksiniz
ailesinin bi lafıyla boşanmak isteyen adam bana göre daha büyümemiştir ve karısını sevmiyordur ne yazık ki :KK43:
inşallah karşınıza sizi çok sevecek, size çok değer verecek bir adam çıkacaktır.

Böle değildi önceliği ailesi değil bendim.boşanmayı hiç düşünmüyordu
Birden kararlı oldu karşımda
Tabi bende gururumu çöp etmeyip kabul ettim
Sonra son bi kez konuştum eminmisin diye(pişman olmamak için)
Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim
Ama hala içime sindiremedim bu boşanmayı:KK43:

Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim

Çok şükür edin böyle karakteri oturmamış biriyle devam etmediğiniz için.

Elbette ki zordur ama zamanla kolaylaşacaktır.

Bundan sonraki adımlarınızı yalnızlıktan dolayı atmayın lütfen.

İnce eleme yapmalısınız.

Ben boşanmadım ama her ayrılık bence zordur canım. Senin daha çok yeni. Üzülmesen garip olurdu zaten. Bir yıl geçsin en az ondan sonra o kadar iyi olacak ki buraya konu açacaksın boşanmak isteyen kadınlara güç vereceksinn💪

Evlilik iki kişilik değil mi. Ne demek kararı ailemle aldık. Kendi birey olamamış insanlar hep başkalarıyla yada onların etkisiyle karar alır.

Kimse hemen atlatamiyor emin ol. Nefet ederek ayrılanda travma yaşıyor. Önceleri dışarıya karşı rol yapıyor bı çoğu, güçlü görünmek için. Sonra bı bakmışsın gerçekten atlatmissin ve güçlüsün.
O surecte herkes biseye tutunuyor. İşine, çocuklarina, kitaba, duaya, terapiye, arkadaşlarına vs.vs...mutlaka bı mesgalen olsun. Canın istemese de...

Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım:KK43:
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum:KK43:
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Ben hayatta en aci olaylarin ölümler olduğunu düşünüyorum. Çünkü geri dönüp birseyleri toparlayamiyorsun. Keske oyle demeseydim dedigin pek cok sikinti kaliyor içinde. Onun disinda o yada bu sebeple ayrıldığımız bir hikaye de aci cekmeyi manasiz buluyorum. Çünkü taraflardan birisinin tercihi ki artık birlikte degilsiniz.
Kendi adima hayatta hep yoluma baktim yine bakarim diye düşündüm. Beni zorlayan bir çocuğumun olmasıydı ve tek ebeveyn bensem en iyisi olmaliyim dusuncesiydi.

Onun disinda hayatimizda ki herkes bugün var yarin yok. Çokta takilmamak lazım böyle seylere .
Cidden böyle mi düşündün dersen belki o zaman aci cekmisimdir ama bu duygularim 100 de 10nundan daha azdi buna eminim.

Bence ailesinin lafıyla hareket eden birinden kurtulduğuna sevinmelisin, inşallah bundan sonra çok güzel bir hayatın olur, daha çok yeni boşanmışsın ztn ve beklemediğin bir anda olmuş, tabiki toparlanacaksın ve sana hakettiğin değer verecek insanlar çıkacak karşına

Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim
Belki de tablo sizin gördüğünüz kadar güzel değildi , sıkıntılar vardı ya da zaten istemiyordu. Bir anda ortada hiç bir sebep yokken birinin ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum.

Arkadaşım bende yeni boşandım. 1.5 yıllık evliliğim yaklaşık 3 ay önce bitti. Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın zihni hep iyi şeyleri hatırlatıp duruyor. Her ne kadar evliliğin içinde mutsuzda olsak o şeyi kaybedince bir hüzün çöküyor tabi. En kötü evlilikte bile bu oluyormuş. Birde ne hayallerle evlendik. En güzel zamanlarımızı yaşamak varken belki şu an bebeğimizi seviyor olabilirken, evimize daha doyamamışken böyle bir ayrılış insanı hiç üzmez mi? Bak ben oturdum yazdım. Kötü olan her şeyi, boşanmam için gereken tüm sebepleri yazdım. Hatta böyle detaylı, betimleyerek, her okuduğumda tekrar o anları yaşayacak şekilde yazdım. Ne zaman ki içime hüzün çöküyor, kötü hissediyorum hemen açıp okuyup boşanmakta ne kadar haklı olduğumu hatırlıyorum. Gelecekte ilgili karamsarlığa düştüğümde Allah’a dua edip güzel hayaller kuruyorum. BÖyle böyle iyileştirmeye çalışıyorum. Ailemle yaşamaya başladım tekrar. Zaten kalabalık bir aile idik. Geri dönmek tekrar çok zor oldu. Ama boşanmayı kendime bir Zafer gibi görüp her şeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum. Ama kötü olduğum zamanlar çok. Bununla baş edemediğim zamanlarda çok. Sadece oturup geçmesini bekliyorum. Zaman her şeyin ilacı... keşke aynı şehirde olsaydık da buluşup dertleşseydik

X