• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası Takılar

Umutlu Biri

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
77
21
18
26
Merhaba arkadaşlar buraya yazıp gerçekten bu durumu yaşayanların bana fikir vermesini istiyorum. Herkes anlaşmalı boşan üstünü kapat hiçbirşey isteme diyor. Kumar oynadığı halde her gün maaşım yatmadı diyip bana para harcattı 3 ay boyunca karı koca ilişkisi olmadı Devamlı bahane uydurup erteleme yaptı. Kart borcuna 20 milyar altın bozdurdu. Bana evin kirasını faturayı ödetti ilk ay maaşım gelecek diye şu an bile benim bileziğimi göndermeyip kendi taktıkları altın herkes senin hakkın demesine rağmen onları bile göndermiyorlar. Çekişmeli boşanırsan başın ağrıyacak diyorlar lütfen boşanan kişiler bu konu hakkında fikir sahibi olanlar fikir verebilir mi?

Hakkını al ama ben adamdan tiksindiysem ve paraya ihtiyacım yoksa almazdım sanırım. Öyle güzel bir ah ediyorum ki çıkıyor genel de o kişilerden.( kolay kolay ah etmem 😅 )

Alacaginiz altin mahkeme ve avukat giderlerine harcanacaksa cekismeli dava ile basinizi agritmayin. Ama tum masraflari karsiladiktan sonra elinize para kalacaksa cekismeli bosanabilirsiniz. Erkekler bu sureclerde genelde kadinlara iftira atıyor ozellikle namusla ilgili. Saglam sinir yapinizin olmaso gerekir. Ayrica muhtemelen dava sonuclanana kadar esiniz altinlari yer. Sonra nasil oder bilemiyorum. Ortada ciddi meblag yoksa ugrasmayin derim

Ya davayı bile ben açtım sanki mahkeme tek bana var ama hakim soruyormuş anlaşmalıda bile kızım altınları aldın mı diye

Hakkını al ama ben adamdan tiksindiysem ve paraya ihtiyacım yoksa almazdım sanırım. Öyle güzel bir ah ediyorum ki çıkıyor genel de o kişilerden.( kolay kolay ah etmem 😅 )
İnan her gün beddua ediyorum ya cinsellik konusunda bile maaşı çoktan yatmış gitmiş diyor maaşımı yatsın ilk işimiz doktora gitmek orası bile şüpheli yok telefon çaldı yok gezme çıktı yok doktora gideriz insanın zoruna gidiyor

İnan her gün beddua ediyorum ya cinsellik konusunda bile maaşı çoktan yatmış gitmiş diyor maaşımı yatsın ilk işimiz doktora gitmek orası bile şüpheli yok telefon çaldı yok gezme çıktı yok doktora gideriz
Alacaginiz altin mahkeme ve avukat giderlerine harcanacaksa cekismeli dava ile basinizi agritmayin. Ama tum masraflari karsiladiktan sonra elinize para kalacaksa cekismeli bosanabilirsiniz. Erkekler bu sureclerde genelde kadinlara iftira atıyor ozellikle namusla ilgili. Saglam sinir yapinizin olmaso gerekir. Ayrica muhtemelen dava sonuclanana kadar esiniz altinlari yer. Sonra nasil oder bilemiyorum. Ortada ciddi meblag yoksa ugrasmayin derim
Şimdi dava açmadığım halde atılıyor kız benden uzak durdu yok psikolojik sorunu vardı vs insan bu lafları duyunca hiç tahammül edemiyor dava açmasan sanki bunları kabul etmiş gibi hissediyorum öyle

Hiçbir şey almadan boşandım. Üstelik benimde boşanma sebeplerimden biri kumardı. Evlilik süresi boyunca neredeyse tüm maaşımı verdim, düğünde takılan hediyelik altınların hepsini satıp kendi borçlarını ödemişti. Evlenirken bana kendisinin taktığı altınları da satıp arabanın peşinatını verip araba almıştı. Bir tek babamın taktığı kolye duruyordu bi onu aldım. Kredi çekip kumara yatırmıştı. Boşanırkende hala hem arabanın kredisi hem kumar için çektiği kredi duruyordu. Avukat demişti darp raporunu sunalım düğün videosundaki altınların hepsini isteyelim diye. Ben öyle bi tiksindim bi an önce bitsin de hiçbir şey istemiyorum dedim. İsteseydim süreç uzayacaktı.Benim ondan kurtulduğum bir günüm alacağım 100 milyardan daha kıymetli. Bazen diyorum süründürseydim diye sonra vazgeçiyorum. Boşandım üstünden 14 ay bile geçti. Ama paranın peşine düşseydim hem başıma bela olacaktı hemde hala o sürecin içinde olacaktım. Benim ve ailemin sadakası olsun, benim alamadığımı Allah alsın, bana ait olan hiçbir şeyden de hayır görmesin diye dua edip bıraktım. Eğer ondan alacaklarına ihtiyacın yoksa bırak gitsin. Kaybın bir yıllık maaşın olsun ne olacak. Mahkemelerde sürünmek sürekli bu konularla muhattap olmak daha zor İnan. Paramı kurtarayım derken sağlığından olma..

Merhaba arkadaşlar buraya yazıp gerçekten bu durumu yaşayanların bana fikir vermesini istiyorum. Herkes anlaşmalı boşan üstünü kapat hiçbirşey isteme diyor. Kumar oynadığı halde her gün maaşım yatmadı diyip bana para harcattı 3 ay boyunca karı koca ilişkisi olmadı Devamlı bahane uydurup erteleme yaptı. Kart borcuna 20 milyar altın bozdurdu. Bana evin kirasını faturayı ödetti ilk ay maaşım gelecek diye şu an bile benim bileziğimi göndermeyip kendi taktıkları altın herkes senin hakkın demesine rağmen onları bile göndermiyorlar. Çekişmeli boşanırsan başın ağrıyacak diyorlar lütfen boşanan kişiler bu konu hakkında fikir sahibi olanlar fikir verebilir mi?
Altınların %75 sizin.

Totosundaki donuna kadar almayan bizden değildir.
Açın çekişmeli davanızı asla pes etmeyin, kendinize neyi layık görür iseniz onu yaşarsınız. Bunu sakin unutmayin.

Yaşadıklarınız size layik değil hakkınız olan herseyi alın.

Duruşma Ekim ayında olur anlaşmalı olursa dediler ama neden 1 yıl dediniz
Evliliginizin suresi 1 yili aşmadiysa anlasmali bosanamiyorsunuz. 1 yildaz az sureli evlilikler cekismeli bosaniyor ama sonra mahkeme devam ederken anlasma yapilirsa anlasmali da bitiyor.
Eger ankasmaliyi en sonunda esiniz kabul ederse, takilari odemeyi falan, cekismeli baslayan davayi anlasmaliya cevirip istediginjz sartlari anlasmaya yazabilirsiniz.

Esin kumarbaz, yalanci, sorumsuz, somuren bir tip. Neyse hakkin tazminatina kadar iste.
Ya keşke elimde o kadar delil var avukat başını ağrıtma kendine hayrı yok diyor benim arkamda duracak bir avukat bulmaya çalışacağım her türlü zaten taktıkları altın benim

Çekişmeli 3 4 yıl sürer diyorlar doğru mu
Altınların %75 sizin.

Totosundaki donuna kadar almayan bizden değildir.
Açın çekişmeli davanızı asla pes etmeyin, kendinize neyi layık görür iseniz onu yaşarsınız. Bunu sakin unutmayin.

Yaşadıklarınız size layik değil hakkınız olan herseyi alın.

Ya keşke elimde o kadar delil var avukat başını ağrıtma kendine hayrı yok diyor benim arkamda duracak bir avukat bulmaya çalışacağım her türlü zaten taktıkları altın benim
Baska avukatlarla da gorus. Neden avukat bosver dedi ki. Maasina haciz konur odeyemese bile.

Back