Farketmiyo herseyi denedim sen inatlasmaya devam et diyoOnun yaptigi gibi davransan ona istemiyormis sevmiyormus gibi yani o ne yapiyorsa aynisini yap belki bunu hissetmesi gerekir
O zaman belkide soyle dusun cnm allah cocuk olsun istemedi belki ayrilirsan birde velayey fln hani uzulmemen icin en iyisi bu belkide bitirmekFarketmiyo herseyi denedim sen inatlasmaya devam et diyo
Ayrilalim dedigimde ilk seneler ugrasalim biraz daha deneyelim derdi.ama hicbirsey yapmazdi.simdilerde tut evini diyo
Ne yani, ya daha iyisini bulamazsam diye bununla mı yetineceksiniz?Haklisin ama isin icine girince cok korkakmisim onu anladim yada ozguvensiz
Bana da ici gecmis gibi geliyor.hicbiseye hevesi olmazmi insanin yok malesefkarşınıza alıp ciddi ciddi konuştunuz mu, siz 30u geçtiğinize göre 41 yaşlarında ve hala çocuk düşünmüyor, sanırım biraz içi geçmiş eşinizin, psikoloğa falan götürseniz
Yok cok sukur maddi acidan muhtac degilim.ben de diyorum yalniz yasasam daha iyi diye ama..Ne yani, ya daha iyisini bulamazsam diye bununla mı yetineceksiniz?
Yalnız yaşam bile şu içinde bulunduğunuz durumdan iyi değil mi? Maddi endişeleriniz mi var?
Haklisin ama isin icine girince cok korkakmisim onu anladim yada ozguvensiz
Varsa iyi bir yanı sen söyle allasen, artıları eskilerini karşılaştıralım.Hic kimse de bosanma dememis.benim gozum bu kadar mi kor olmus
Evet canm ben de vardir bi hayir diyom yoksa hassas bi insanim cocuk olsa hic birakamazdimO zaman belkide soyle dusun cnm allah cocuk olsun istemedi belki ayrilirsan birde velayey fln hani uzulmemen icin en iyisi bu belkide bitirmek
Pek bisey yok aslinda.1 ay ayri kaldim annemlere gittim.pVarsa iyi bir yanı sen söyle allasen, artıları eskilerini karşılaştıralım.
Adam maaşıma el koyuyor diyorsun, psikolijik baskı yapıyor diyorsun. Elini bile tutturmaz. Öpsem koklasam iter, ayda bir canı isteyince yanıma sokuluyor, çoçuk istiyorum ama o istetmiyor vs...
Boşanalım diyince de git tut evini demiş. Seni bu adamın yanında tutan şey tam olarak nedir?
Pek bisi yok aslinda.sanirim vicdanim.vicdanen rahat olmak istiyorumVarsa iyi bir yanı sen söyle allasen, artıları eskilerini karşılaştıralım.
Adam maaşıma el koyuyor diyorsun, psikolijik baskı yapıyor diyorsun. Elini bile tutturmaz. Öpsem koklasam iter, ayda bir canı isteyince yanıma sokuluyor, çoçuk istiyorum ama o istetmiyor vs...
Boşanalım diyince de git tut evini demiş. Seni bu adamın yanında tutan şey tam olarak nedir?
Boşarsam adam üzülecek diyorsun yani?Pek bisey yok aslinda.1 ay ayri kaldim annemlere gittim.p
Pek bisi yok aslinda.sanirim vicdanim.vicdanen rahat olmak istiyorum
Insallah cnm.Cok uzulurmu bilmiyorum zaten yalnizligi seven biriBoşarsam adam üzülecek diyorsun yani?
Hayırlısı olsun inşallah