Bosanma sebeplerim yetersiz mi kafam cok karisik...

Hep ben sarilmaya opmeye yeltendim ki hic yapim degildi.ben hep boyle seyleri genelde erkek yapar diye bilirim.ama nereye kadar cirkin olsam neyse

Ayrilalim dedigimde ilk seneler ugrasalim biraz daha deneyelim derdi.ama hicbirsey yapmazdi.simdilerde tut evini diyo

Hm şüphelendiğin birşey var mı peki? Hem ayrı yatması hem ilgisizliği çocuk istememesi falan bilemedim

Haklisin ama isin icine girince cok korkakmisim onu anladim yada ozguvensiz
Ne yani, ya daha iyisini bulamazsam diye bununla mı yetineceksiniz?

Yalnız yaşam bile şu içinde bulunduğunuz durumdan iyi değil mi? Maddi endişeleriniz mi var?

karşınıza alıp ciddi ciddi konuştunuz mu, siz 30u geçtiğinize göre 41 yaşlarında ve hala çocuk düşünmüyor, sanırım biraz içi geçmiş eşinizin, psikoloğa falan götürseniz
Bana da ici gecmis gibi geliyor.hicbiseye hevesi olmazmi insanin yok malesef

Dokunsal bir insan değilim ne demek ya, antropozum demiyo da.

Ayrıl genç dokunsal birini bul.

Ne yani, ya daha iyisini bulamazsam diye bununla mı yetineceksiniz?

Yalnız yaşam bile şu içinde bulunduğunuz durumdan iyi değil mi? Maddi endişeleriniz mi var?
Yok cok sukur maddi acidan muhtac degilim.ben de diyorum yalniz yasasam daha iyi diye ama..

Haklisin ama isin icine girince cok korkakmisim onu anladim yada ozguvensiz

En başta herkes senin gibi, korkak ve özgüvensiz. Ama o özgürlüğü eline alıp aslında değerli ve mutlu olmayı hakeden bir insan olduğunu anlayınca işte o noktada hayatını değiştrebilirsin.
Yoksa şuan olduğu gibi sevgisiz ve görmezden gelinen bir hayatta mahkum olursun

Para konusunda da benim maasi oldugu gibi alirdi.hesap sorunca suclardi psikolojik baski yapardi hirsizmiyim ben diye.ben de calisiyom hakkim degilmi sormak

Ben onun ailesine ilk yillar her hafta gittim o zaman biraz da ilgisi artiyo.ama ben calisan biriyim her hafta gidince kendi ev islerim aksiyo.bunu baya sorun etti ama direndim nerdeyse hic gitmiyom.zaten kendi ailemin yanina da cogunlukla kendim giderdim

Hic kimse de bosanma dememis.benim gozum bu kadar mi kor olmus
Varsa iyi bir yanı sen söyle allasen, artıları eskilerini karşılaştıralım.

Adam maaşıma el koyuyor diyorsun, psikolijik baskı yapıyor diyorsun. Elini bile tutturmaz. Öpsem koklasam iter, ayda bir canı isteyince yanıma sokuluyor, çoçuk istiyorum ama o istetmiyor vs...

Boşanalım diyince de git tut evini demiş. Seni bu adamın yanında tutan şey tam olarak nedir?

Pek bisey yok aslinda.1 ay ayri kaldim annemlere gittim.p
Pek bisi yok aslinda.sanirim vicdanim.vicdanen rahat olmak istiyorum

Ilk seneler cok agladim ama sakinlestim yada alistim bilmiyorum.Bana hep sen iyiysen biz iyiyiz diyor.yani ben sorun cikarmiycam bisey istemiycem falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…