Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar 5 yillik evliyim.5 yildir esimle evliligim hep calkantili gecti.bicok konuda anlasamiyoruz.en temel sebep bana gore evde kari kocadan cok ev arkadasi gibi hayat surmemiz.ihtiyacini karsilamak disinda ne dokunur ne oper vs. Yatagini ayiriyor turlu bahanelerle bu konuda ne kadar rahatsiz oldugumu bilse de.5 yil icinde cinsel yasantimiz da cok akrif sayilmazdi.bazen ayda bur falanbihtiyac duyardi.ben dokunsal bir insan degilim diyor.yapim bu diyo.disarda elini tutsam bi bahaneyle birakir.sonucta cirkin degilim.benden 11 yas buyuk.diger sorun cocuk istememe ragmen yine bahanelerle ertelemesi.yasim 30u gecti.bu sorunlarin icinde cocuk mu olur diyo.o zaman ayrilalim diyorum ama bu sefer zor geliyo.gece gec yatma aliskanligi var hicbir zaman ayni anda yatmayiz.isten gelince de uyur gunduz.ben gezmeyi beraber buseyler yapmayi seviyorum ama o kavga ediyoruz bahanesiyle sevmiyo.yalnizligi seviyo.tek basina gidip dolanmayi tercih edito ben hep evde kaliyorum...daha cok sey var
Az once yine cocuk konusunu actim.habire suclayip sartlar one suruyo.ben de cocugun sarti olmaz dedim.ailesinin yanina gitmememi dert etmis.erkek tarafi agir basarmis.onlara 5 kere bize 2 kere gidilirmis.bi de sadece ziyaret olarak degil anne babasina yemek temizlik islerini yapmami istiyo
hayatını zindan ediosun boşan kurrtul. çocuk istemeyen adamdan hayır gelmezArkadaslar 5 yillik evliyim.5 yildir esimle evliligim hep calkantili gecti.bicok konuda anlasamiyoruz.en temel sebep bana gore evde kari kocadan cok ev arkadasi gibi hayat surmemiz.ihtiyacini karsilamak disinda ne dokunur ne oper vs. Yatagini ayiriyor turlu bahanelerle bu konuda ne kadar rahatsiz oldugumu bilse de.5 yil icinde cinsel yasantimiz da cok akrif sayilmazdi.bazen ayda bur falanbihtiyac duyardi.ben dokunsal bir insan degilim diyor.yapim bu diyo.disarda elini tutsam bi bahaneyle birakir.sonucta cirkin degilim.benden 11 yas buyuk.diger sorun cocuk istememe ragmen yine bahanelerle ertelemesi.yasim 30u gecti.bu sorunlarin icinde cocuk mu olur diyo.o zaman ayrilalim diyorum ama bu sefer zor geliyo.gece gec yatma aliskanligi var hicbir zaman ayni anda yatmayiz.isten gelince de uyur gunduz.ben gezmeyi beraber buseyler yapmayi seviyorum ama o kavga ediyoruz bahanesiyle sevmiyo.yalnizligi seviyo.tek basina gidip dolanmayi tercih edito ben hep evde kaliyorum...daha cok sey var
Hm şüphelendiğin birşey var mı peki? Hem ayrı yatması hem ilgisizliği çocuk istememesi falan bilemedim