Bosanma sebeplerim yetersiz mi kafam cok karisik...

Bosandiktan sonraki zorluklar korkutuyo ne yalan soyliyim kolay degil bu bi gercek.ama devam etmek de bi o kadar zor

Evlilik değilde,ev arkadaşlığı gibi bir şey yaşadığınız..
yinede iyi sabretmişsiniz 5 sene.
bencil biri.sadece kendi çıkarlarını düşünüyor..onu dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın hesabında..
siz kendiniz için bir şey yapmasını isteseniz..eminimki tekrardan huzursuz eden birşeyler çıkaracaktır..
bebek istemeniz en doğal hakkınız...
ama böylesine kendini düşünen bir insanı,baba yapmanız..
çocuğunuza en büyük verilecek bir ceza..
sevgisiz kimse büyüyemez..30 yaşında bile olsanız.

bu zamana kadar dayanman bile mucize..Allah tan çocuk yapmamışsınız..gerçi yapçak ortam bile olmamış..

boşan canım boşan..hayat sıkıntı çekmek için çok kısa..

Az once yine cocuk konusunu actim.habire suclayip sartlar one suruyo.ben de cocugun sarti olmaz dedim.ailesinin yanina gitmememi dert etmis.erkek tarafi agir basarmis.onlara 5 kere bize 2 kere gidilirmis.bi de sadece ziyaret olarak degil anne babasina yemek temizlik islerini yapmami istiyo

Arkadaslar 5 yillik evliyim.5 yildir esimle evliligim hep calkantili gecti.bicok konuda anlasamiyoruz.en temel sebep bana gore evde kari kocadan cok ev arkadasi gibi hayat surmemiz.ihtiyacini karsilamak disinda ne dokunur ne oper vs. Yatagini ayiriyor turlu bahanelerle bu konuda ne kadar rahatsiz oldugumu bilse de.5 yil icinde cinsel yasantimiz da cok akrif sayilmazdi.bazen ayda bur falanbihtiyac duyardi.ben dokunsal bir insan degilim diyor.yapim bu diyo.disarda elini tutsam bi bahaneyle birakir.sonucta cirkin degilim.benden 11 yas buyuk.diger sorun cocuk istememe ragmen yine bahanelerle ertelemesi.yasim 30u gecti.bu sorunlarin icinde cocuk mu olur diyo.o zaman ayrilalim diyorum ama bu sefer zor geliyo.gece gec yatma aliskanligi var hicbir zaman ayni anda yatmayiz.isten gelince de uyur gunduz.ben gezmeyi beraber buseyler yapmayi seviyorum ama o kavga ediyoruz bahanesiyle sevmiyo.yalnizligi seviyo.tek basina gidip dolanmayi tercih edito ben hep evde kaliyorum...daha cok sey var

o nasıl bir evlilik ben çözemedim.. adam gelip dövse bile en azından ortak vakit geçirmiş olursunuz bu adamda o da yok..
şaka bir yana bir de ihtiyaç hasıl olduğunda yanaşıyor resmen saygısızlığın daniskası..
çocuk istemeyen adamla çocuk yapılmaz orası bir kesin en azından bunu mantıklı düşünmüş.. ama siz bir evliliğin hiçbir gerekliliğini yerine getirmiyorsunuz ki..
kavga ediyoruz bahanesiyle beraber vakit geçirmemek de ne demek??? böyle bir bahaneyi ilk kez duyuyorum..
ayrılalım kısmı da zor geliyorsa kusura bakma biraz acı olacak ama belli ki kocan her türlü işlerini sana gördürmek ve ihtiyaç gidermek için seninle beraber..
evet bunlar boşanmak için çooooook geçerli sebepler.. önemli olan sen istiyor musun ve hazır mısın?? bence bize sormadan önce kendine sor..

hem üzülüyorum böyle şeyler okuyunca hem sinirleniyorum.bu erkekler kendini ne sanıyor,kadın hazır asker mi? bu kadının mutlu olmaya hakkı yok mu? ne demek beraber vakit geçirmemek,işine gelince vakit geçiriyor ama.ya düzelsin ya da boşanın bence sizde mutlu olmalısınız

Az once yine cocuk konusunu actim.habire suclayip sartlar one suruyo.ben de cocugun sarti olmaz dedim.ailesinin yanina gitmememi dert etmis.erkek tarafi agir basarmis.onlara 5 kere bize 2 kere gidilirmis.bi de sadece ziyaret olarak degil anne babasina yemek temizlik islerini yapmami istiyo

aile terapistine falan gidin dicektim ama bunu söyleyen adamda düzelirmi bilemedim.

çalışıyormusunuz?

Esim cok bahanecidir.boyle yaparak yani kendince mantikli aciklamalar yaparak etrafini bunca yil kandirmayi basardi.ama herseye kilif uydurmasina ben inanmiyorum artik.ailem de sacma buluyor.cunku surekli kendini tekrar ediyo.kendine es degil ailesine ve kendine hizmetci olsun diye evlenmis sanki

kızlar yorumlarınız için teşekkürler...vaktinizi verdiniz.geldik en zor kısma oturup karar vermeye...kararım olumsuz olcak büyük ihtimal de zor bi süreç beni bekliyo sanırım...

Arkadaslar 5 yillik evliyim.5 yildir esimle evliligim hep calkantili gecti.bicok konuda anlasamiyoruz.en temel sebep bana gore evde kari kocadan cok ev arkadasi gibi hayat surmemiz.ihtiyacini karsilamak disinda ne dokunur ne oper vs. Yatagini ayiriyor turlu bahanelerle bu konuda ne kadar rahatsiz oldugumu bilse de.5 yil icinde cinsel yasantimiz da cok akrif sayilmazdi.bazen ayda bur falanbihtiyac duyardi.ben dokunsal bir insan degilim diyor.yapim bu diyo.disarda elini tutsam bi bahaneyle birakir.sonucta cirkin degilim.benden 11 yas buyuk.diger sorun cocuk istememe ragmen yine bahanelerle ertelemesi.yasim 30u gecti.bu sorunlarin icinde cocuk mu olur diyo.o zaman ayrilalim diyorum ama bu sefer zor geliyo.gece gec yatma aliskanligi var hicbir zaman ayni anda yatmayiz.isten gelince de uyur gunduz.ben gezmeyi beraber buseyler yapmayi seviyorum ama o kavga ediyoruz bahanesiyle sevmiyo.yalnizligi seviyo.tek basina gidip dolanmayi tercih edito ben hep evde kaliyorum...daha cok sey var
hayatını zindan ediosun boşan kurrtul. çocuk istemeyen adamdan hayır gelmez

siz kocanızı seviyo gibisiniz, kocanız antrdpoza girmiş. eskidende böyleydi derseniz de erken girmiş o zaman derim. bunlar boşanmak içir yeterli değil benci. ihanet yok. rızkınızı bi yerlerden kestiği yok. size el kardırması çalıp çırpması yok. mis gibi koca al eline çevir. bence siz kendinize bi sosyal etkinlik yapıp bağımsız takılmaya farklı ilgi alanları bulmaya çalışın bakın o zaman nasıl geliyo arkanızdan

Cocuk istemiyorum demiyor.ama sarta bagliyor.ailesinin yanina daha cok gidip kiskancligi azaltirsam dusunecekmis.gizledigi ne olabilir ki?esimden nefret ediyo degilim ama cok yoruldum.surekli bahanelere siginmasi mantiksiz konusmalari beni yordu..ayrilmaya bile gucum kalmadigini hissediyorum.caresizim

Benden ayrilma taraftari degil.hatta ailesi benle arasi iyi oldugunda esimin mutlu oldugunu kotu oldugumuzda onlardan sinirini cikarttigini soyluyolar.

5 yıldır evlisiniz ve hala bebek yok mu?:KK57:
İnsan sevdiği kadından çocuk sahibi olmak ister demek ki eşinizin size karşı olan duyguları sevgi değil demek ki.

adamın yaptıgı tek mantıklı sey cocuk dusunmemek
cıddı sorunlu bı koca

X