18 yıldır evliyim dışarıdan bakarsanız birbirini çok seven bir çiftiz ki gerçekten de seviyoruz. eşim çok iyi bir eş anlayışlı, kibar, bonkör nazik ama düzenli aralıklarla beni aldatıyor once hamileyken aldattı sonra 6 ay bir ilişkisi olmuş yakalanınca ayrıldı bir zaman sonra sosyal medyadan translarla yazışmış ardından erkeklerle yazışmalarını yakaladım buluşmaya çalışıyordu yakalanınca sildi uygulamayı. sonra işyerine gelen kadınların gizlice c..plak videolarını çekmiş (giyim dükkanı var) en son da bir erkekle buluşmuş bu arada paşifmiş. bu olayların arasında hep 1-2 yıl var. Her yakaladıgımda yalvar yakar yeminler eder bir daha olmayacak der. Bende salağım ki sevdiğim için affediyorum. dediğim gibi çok ama çok ilgili sevgi dolu anlayışlı bir insan. Ama artık yeter dedim ayrılacağımı söyledim gene başa döndük ayrılmam yaşayamam diyor ama Bu sefer kararlıyım ama ailesine ve arkadaş çevremize ne diyeceğim bilemiyorum. Bunları asla anlatamam. Kimse anlam verip anlayamayacak 2 de çocuk var. Bu arada ben üniv. mezunuyum çalışıyorum iyi bir işim var. Şİmdi mağdur rolü oynamaya başladı ve beni bırakamazsın diye diretiyor.