Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayata kaldığı yerden devam ederek. Önceki yanlışları yapmayarak. Bol bol gezerek yeni şeyler öğrenerek okuyarak. Spor müzik resim yüzme kurs ne varsa giderek kendine iyi davranarak kendini severek güçlenirsingenç yaşta boşanıp hayata devam eden , bu süreçte ki zorlukları aşabilen tavsiyelerinizi dinlemek isterim. 6 ayda evliliğimiz bitti 26 yaşındayım bundan sonraki yaşantıma dönebilmek için güçsüz hissediyorum toparlanana kadar nasıl bir süreçten geçmeliyim.
İnsan bu süreçte öyle bir konuma sokuyor ki kendini sanki bidaha sevemez sevilemez gibi . Ben yapı gereği çok zor seven ve güvenen biriyim zaten hep çok iyi niyetliyimdir kalbimde kötülük yoktur kimse incinmesin diye kendimi incitirim hep öyle çok özgüvenlide değilimdir.. bidaha değer görüp sevilme konusunda endişe yaşıyorum ama umarım sevip sevilme duygusunu kaybetmemTam da sizin yaşlarınızda, 8 yaşında oğlu olan bir arkadaşım, yeniden evlendi. Dünya iyisi bir eşi var, iki çocuğu oldu ondan da. Bilgisayar öğretmenliği yapıyor, ayrıca instagram üzerinden de ciddi para kazanıyor. Evinde 2 kedi besliyor. Düğün, dernek, eğlence, piknik vs hiç bir aktiviteden geri kalmaz. Şu an ikimiz de 40 yaşındayız. Benim 1 kızım var, çalışıyorum ben de. Ama ben evden kafamı çıkarmaya üşenirken arkadaşımın enerjisini hayranlıkla izliyorum. Hiç bir şey için geç kalmış değilsiniz, hala o kadar gençsiniz ki...
Merak etmeyin kaybetmezsiniz. Doğru insan çıkınca karşınıza emin olun her şeye sıfırdan başlarsınız, hiç yaşanmamış gibi. Bazı şeyleri unutmasak yaşayamayız ki...İnsan bu süreçte öyle bir konuma sokuyor ki kendini sanki bidaha sevemez sevilemez gibi . Ben yapı gereği çok zor seven ve güvenen biriyim zaten hep çok iyi niyetliyimdir kalbimde kötülük yoktur kimse incinmesin diye kendimi incitirim hep öyle çok özgüvenlide değilimdir.. bidaha değer görüp sevilme konusunda endişe yaşıyorum ama umarım sevip sevilme duygusunu kaybetmem
Evlenmiş boşanmış kadın psikolojisi var biliyorsunuz bununla yargılanıp sevilmemek düşüncesi de yıpratıyor insanıMerak etmeyin kaybetmezsiniz. Doğru insan çıkınca karşınıza emin olun her şeye sıfırdan başlarsınız, hiç yaşanmamış gibi. Bazı şeyleri unutmasak yaşayamayız ki...
Çalışıyor musunuz ? Kendi paranızı kazanırsanız hayatta daha güçlü durabilirsiniz. Eski evlilikte nerelerde hata ettiğinizi iyi idrak etmelisinizgenç yaşta boşanıp hayata devam eden , bu süreçte ki zorlukları aşabilen tavsiyelerinizi dinlemek isterim. 6 ayda evliliğimiz bitti 26 yaşındayım bundan sonraki yaşantıma dönebilmek için güçsüz hissediyorum toparlanana kadar nasıl bir süreçten geçmeliyim.
Şu an çalışmıyorum ama iş arıyorum, en büyük hatayı yanlış insana güvenerek yapmışım tekrar sevebileceğimi seveceğimi tüm duygularım çalındı açıkcasıÇalışıyor musunuz ? Kendi paranızı kazanırsanız hayatta daha güçlü durabilirsiniz. Eski evlilikte nerelerde hata ettiğinizi iyi idrak etmelisiniz
Bence asıl hatanız hayatınızı bir erkeğe güvenip de evlilik yapmamız olmuş. Herkes bir gün bizi yarı yolda bırakabilir. O yüzden bir güvencemiz olmalı. Eğitim durumunuz nedir ?Şu an çalışmıyorum ama iş arıyorum, en büyük hatayı yanlış insana güvenerek yapmışım tekrar sevebileceğimi seveceğimi tüm duygularım çalındı açıkcası
Hiç bu duygularla evlenmedim aklımda evlilik dahi yoktu eşimle tanışırken de çalışıyodum zaten . Evlendikten sonra mesafeden dolayı işi bırakmak durumunda kaldım sonrasında iş bulamadım böyle bir sürece girincede iş bulamamak daha çok can acıttı. Önlisans mezunuyum ben hem tıbbi sekreterlik hem çocuk gelişimiBence asıl hatanız hayatınızı bir erkeğe güvenip de evlilik yapmamız olmuş. Herkes bir gün bizi yarı yolda bırakabilir. O yüzden bir güvencemiz olmalı. Eğitim durumunuz nedir ?
Bende 18 yasinda 8 aylik evliliğimi bitirdim 25 yasindayim bir kizim var mutluyum hiç evlenmemis biriyle evlendim çocuğumun olmamasi büyük avantajdi tabiii ki ilk evlilikten bir süre yas süreci oluyor ama sonra kelebekler gibi özgür hissediyorsun kendini emin ol sonra iyi ki kurtulmusum diyorsungenç yaşta boşanıp hayata devam eden , bu süreçte ki zorlukları aşabilen tavsiyelerinizi dinlemek isterim. 6 ayda evliliğimiz bitti 26 yaşındayım bundan sonraki yaşantıma dönebilmek için güçsüz hissediyorum toparlanana kadar nasıl bir süreçten geçmeliyim.
sevilmemek değilde istediğiniz gibi sevilmemek diyelim. Bence daha çok hayal kırıklığı psikolojisi o. Çümkü binbir hayallerle çıktınız yola. Zamanla geçiyor merak etmeyin hatta bir dönem çevredeki en özgüvenli pozitif insan oluveriyorsunuzEvlenmiş boşanmış kadın psikolojisi var biliyorsunuz bununla yargılanıp sevilmemek düşüncesi de yıpratıyor insanı