Dünyanın öbür ucuna dahi giderim seninle....Ama iş gerçekleştirmeye gelince 0..

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
ne çok aşkla ilgili konu açtım unuttum bende.. ama artık buradan aldığım tavsiyelerle hayatıma devam edecektim..

11.10.10..sevgilimden ayrılmıştım..evet sevmiştim...ama sevmedi beni bitti....
18.10.10 2 sene önceki sevgilimin kuzeni benimle tanışmak için ısrar ediyordu.. benim kuzeninn eski sevgilisi olduğumu bilmeden hoşlanmış beğenmiş beni bende msnde eklediğinde söyledim..söyleyince vazgeçer sandım..ama bırakmadı peşimi 1 hafta 2 hafta ben sevgilimden yeni ayrılmıştım hem olamazdı çok erkendi.. hemde daha öncelerde olan sevgilimin kuzeniydi...ama bırakmadı çabaladı çabaladı sonunda ilgimi çekmeyi başarmıştı.. adımlarımı sağlam atıyordum evet bu başkaydı.. kendini benim sevgime adamıştı... utanmıyordu çekinmiyordu herkese her yerde sevdiğini söylüyordu beni mutlu etmek için herşeyi yapıyordu...bende yavaş yavaş sevmeye başlamıştım.. annesi kardeşi kuzeniyle çıktığımı biliyordu.. kuzeni de beni aldatmıştı öyle ayrılmıştık.. 3 ay içinde hiç bi zaman üzmedi aramızda mesafe olduğunu bile hissettmedim her an benimleydi sanki..sevgilim memur 26 yaşındaydı

22.01.11 biz peri masalı gibi 3 ay geçirmişken bir telefon çaldı... annesi arıyordu babası kuzeniyle çıktığımı öğrenmişti..kesinlikle olmaz diyordu..o an sevgilime baktım dedim dünyalara değişmezdin beni gelirdin benimle.. olmaz smyl babam amcam herkes istemediğini söylemiş dedi.. babana yaşayamam onsuz de kaçırırırm de dedim.. babası kaçırırsan ailemin üstüne yeminle vururum seni... yaşayamazsan da yaşama banane o kız olmıcak demiş...sevgilim hiçbirşey diyemedi başka direk bitirme yoluna gitti.. ben şoktaydım 1 hafta istedim olaylar belki sakinleşir diye olmadı.. babasına sorduğunda ismimi duyunca kapatıyormuş adam.. olmayacak asla demiş.. kız kardeşide babam çok fenaydı bana bile saldırdı dedi.. olması çok zor dedi.. annesiyle konuşmuş ara ara olmaz diyor demiş..

01.02.11 1 haftamız bitmişti..ayrılıcaktık.. 1 hafta boyunca konuştuk ağlaştık karşılıklı..ve o an.. ayrılık anı hüngür hüngür ağladık karşılıklı aşkım de bana smyl aşkım de son kez..seni çok seviyorumm seni çok seviyorumm aşkımm.. senle bu dünyada kvuşamadık ama diğer dünyada kavuşalım aşkımm diye diye ağlayarak kapattık..

Sonra bunu duyan kuzeni aradı beni gizli numaradan... bende sevgilime haber ettim ama aradığımda bana iyi olmadığını psikologa çıktığını ve depresyon ilaçları kullandığını söyledi bağırdı bana.. arama diye.. ailesinden hergün birisi arayıp üstüne geliyormuş çıldırcak gibi olduğunu napcağını bilmediğini söyledi.. kuzenim ararsa söle dedi..aradı bende haber ettim ona ama bana arama beni dedi senden nefret edeceğim dedi seni sevmiyorum falan dedi rahat bırakın benii evleneyim kurtulun hepiniz dedi....aramaa beniiii deyip telefonu suratıma kapattı..

ben bunca şeyde hiçbir seçim hakkım olmadı birde üstüne üstlük suçlu oldum.. çok zoruma gitti.. ben herşeyi açıklamıştım gizlememiştim bile bile çıktık .. ama o beni ateşe attı.. başka hiçbir sorunumuz yoktu.. babasına ailesine karşı çıkamadı üstelemedi bile.. 2 3 kere direndi bitti... bense hayallerimle ortada kalakaldım:59:

neden böyle davrandı bana.. çok sevdiğini söylemişti... nefret etcem senden dedi.. artık anlam veremiyorum..sonumuz olmayacak ama arayıp özür dilemesini isterdim.. biz severek ayrılmıştık.. nefret nereden çıktı:2:

Son düzenleme:
Bitti denilince bitmiyor hemen...
Zaman sadece zaman...Yaşananlar daha çok sıcak sağlıklı düşünemiyordur...
Sen sadece zamana bırak ne iyi ne kötü düşün derim...

ailesi bir yonden haklı kuzeninin eski sevgilisisin kimse istemez karsı cıkarlar haklı olarak...keske sen baslamasaydın hic cunku ne olursa olsun problemler cıkardı hos olmazdı...bundan sonrası ne olur bilinmez ama iyi karar ver barısma olasılıgı olursa eger...

Son düzenleyen: Moderatör:
sonunun böyle olacağını bilmeniz gerekirdi
kim olsa kabul etmez
neyse olan olmuş evlenseniz bile istenen bi gelin olmazsın
hayatı sana zindan ederler
yüzüne vururlar herr olan biteni
o yüzden birazda bu taraftan bak her şerde bi hayır vardır
sevgiline gelincede yaşadığı ağır seyler onlarıda isteyerek söylememiştir
çok ağır bi dönem atlatıyor...
sizinde yapmanız gereken herşeyi zamana bırakmak hayatınıza devam etmek
umarım hersey guzel o lur

hepinize teşekkür ederim...

evet baştan ben o yüzden istememiştim ama bu kadar tepki olacağını kendiside düşünmedi büyük ihtimal..ummuyordu bende onun ailesini çok tanımadığım için ses çıkarmadım annesi bildiği halde çok iyi davranıyordu.. hiç lafını bile açmamıştı.. bende bir sorun olacağını düşünmemiştim.. kendiside ummuyordu o da şok oldu..

napmam lazım hanımlar.. aslında duygularını tam olarak bilsem daha kolay olacak işim.. sizce ne hissediyor.. neden böyle davranıyor... ya da yaptığı şey normal mi.. biraz çabuk pes etti gibi geliyor..

kimse bişey yazmayacak mı.. yorumlarınıza desteklerinize ihtiyacım var.. çünkü artık bişey düşünemiyorum:5:

çok sağol canım..

bazen o kadar içi acıyor ki insanın olaylara nereden bakacağını bilemiyor...
ben ona sormuştum birileri istemezse naparız diye..
cevap : ben şu dakkadan itibaren sensiz yapamam, seninle aşk sevgi hepsini tattım huzurum tek sensin umrumda değil kimse sen ol yeter bana..söz veriyorum hep yanında olacağım...

en son 4 gün önce konuştuğumuzda bana smyl sana verdiğim sözleri tutamamak ne kadar gücüme gidiyor.. acizim ben korkaağım eziğimm ben diyerek ağladı...unut beni unut sevme beni dedi..

ben kız halimle nereleri göze almıştım...
henüz öğrenciyim işim yada bi maddi gücüm yok...
tek çocuğum birde.. bu halimle bana gel gidelim dese gidecektim.. hazırdımm...

ailesi seni evlat olarak görmem biz kabul etmiyoruz kötü olacak fln dedikçe korktu ve hiç ısrar etmedi..birde ani karar almaları meşhurdur bakalım bu kararının ardında ne kadar durabilcek..

yok canım dönmek değilde bir özür bekliyorum...
beklediğim bir özür dilerim lafı..
bunlara ben sebep olmadım şu olaylar içinde hiç bir suçum yok..
ben birşeyler saklamadım.. gizlemedim..
ama kalbimi çok kırdı..
tek beklediğim bir özür..içten samimi bir özür

bütün gece rüyamda onla olan şeyleri gördüm.. kavgalarımızı tekrar tekrar yaşıyorum.. çok içim acıyor.. her sabaha onunla başlamak kötü anılarımızı hatırlayarak başlamak:( artık çıksın istiyorum aklımdan çok yıpranıyorum:(

Back
X