Boşanma öncesi hazırlık

Allah size hem sabır hem de güç kuvvet versin ... sizi tebrik ediyorum

düşünceniz yerinde görünebilir ama bence çocuklara etkisi bakımından Pedagog a danisilmali diye düşünüyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun. İçinde olmadan yorum yapmak kolay olur. Siz içinde olan bunlara göğüs germek zorunda kalansiniz. Yüreğimizde ve aklınızda bittiyse cabalamanin manası yok.

Her kadin sevmek sevilmek takdir edilmek ister.

Doğru zamanın geldiğini hissettiginizde, yollarımızı ayırın.

Zaten siz planınızı yapmışsınız adımlarınızı atmışsınız bence sizin için yol aydınlık gözüküyor

Ödünç bir yaşam yaşıyor gibiyiz ; maddi olarak çok imkan var kendisinde ama yasal olarak hiç biri kendisine ait değil.ailesi çok kurnaz tokmağı verip davulu kendilerinde tuttular hep. Avukat arkadaşım var elini güçlendir çok çirkef aileler ve olabilecekler konusunda bilgi verdi. Boşanmanın sorunlukuğunu alamadığı için boşanmıyor. Böyle nasıl olsa devam ediyor üzerinde hiç bir sorumluluk yok

Kalbim onu seçip karar verdi yıllar önce artık mantığımı kullanma zamanı geldi de geçiyor. Kalbim de hiç bir yeri yok negatif duygular dışında.

Malesef yasal hiç bir şey yok paylaşabileceğimiz.onlar yıllardır planlı davrandı fevri olup manevi ve maddi yük altında kalmamak için şartları biraz daha leyime çeviriyorum.en azından öfkemi bile burada yaşayıp. Yeni yaşamıma yeni bir eve geçmiş gibi yaşamaya devam edeceğim. Duygusal anlam da yok giziksel şartları da sağladığımda o kadar hafifleyeceğim ki. Kafam rahat iş ve çocuklar dışında enerjimi ona harcamayacağıma o kadar mutluyum ki

Senin adına çok sevindim öğretmenim iş bulamıyorum kitapçıda asgari ücretle buldum hem ağrıma gidiyor hemde uzunca ara verdiğim için bir yerden başlayayım dedim sen ne iş yapıyorsun.
Ben danışmanım ara vermeden çalışsaydım çok iyi yerlerde ve maaşım yüksek olurdu. Uzun bir süre ara verdiğim için orta pozisyonda ortalama bir ücretle çalışıyorum. Ağrına gitmesin lütfen kısa zaman da çok daha iyi yerler de mesleğini yapıyor olmanı gönülden isterim. Ev de paslanıp dertleneceğimize çalışmak çok daha iyi

düşünceniz yerinde görünebilir ama bence çocuklara etkisi bakımından Pedagog a danisilmali diye düşünüyorum
Çocuklar konusun da haklısınız örnek alabilecekleri bir baba yok önceden çok üzülürdüm ama artık daha notmal bakıyorum. Hırçın hareketleri zamanla var pedagog ise yanlarında tartışmamamızı hissettirmemizi istedi mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Zaten kafa olarak bitincr beklenti de olmayınca tartışma sayısı azaldı otomatik olarak.

Bu süreci çok da uzatmayın bence... birde siz neden evden ayrılıyorsunuz o gitsin evden kurulu düzeniniz bozulmasın bence..

Bu arada o yollardan geçtim işe gireli 3 ay olmuştu ayrıldığımda ve borç vardı ğzerinde 3 yılda anca düze çıktım şimdi birikimin alasını yapıyorum ama aikemle yaşayarak.. kendi evimizi kurabilmek için sen çok akıllı ve zeki bir kadınsun cesaretin mücadelen için kutluyotum seni inşallah buradaki diper arkadaşlara örnek olursun

merhaba :) yiten 12 yil olarak gormeyin 2 evlat sahibi oldunuz yillariniz gitmedi evlatlarinizin olmasi icin bir vesileydi bu evliliginiz bu sekilde dusunmek sizi mutlu edebilir. bende sunu anlamiyorum bir kadin guclenebilmek icin bekliyor dogru da peki erkek evlilgligi bitirmek icin neyi bekliyor? esiniz disari karsi mi oynuyor evliligi surdurerek?

Sizi de tebrik ederim feraha çıkmışsınız sevindim ben 2 çocukla ailemle yaşamak istemiyorum zor ve işime karışılmasından hoşlanan biri değilim ailemde malesef o yapıda rahat olamam onlarla aynı evde boşanmama da karşılar

Şiddet ve sözlü hakaret devam etmiyorsa birikiminizi yapmaya devam edin gizliden.
Rahatladıgınız zaman da beklemeden boşanın.

Evlatları da tek başına yaptım desem yeridir.bakım hastane kontrolleri gezme tozma hep bende.tedavi süreci duygularımı sadece kendim ve arkadaşlarımla paylaştım. Sperm bankasından çocuk yapmış gibi hissettirdi hep.
Dışarıya karşı evli 2 çocuklu görünüyor ve bunu kaybetmek istemiyor.şu an hiç bir şeyle uğraşmıyor ama boşanınca anlaşmak uğraşmak durumunda kalacak.hep diyorum evli kalmak için anlaşmaya ihtiyaç yok ama boşanmak için konuşmak anlaşmak gerekiyor iki küçük çocuk olunca ama yanaşmıyor.
Gayret etmiyorsan kendine niye eziyet ediyordun dedim defalarca ama mantıklı düşününce reziyet ettiği de yok ki kendisine istediğini istediği zaman yapıyor bizi de elinin altında görüyor bundan iyisi onun için olamaz

Kizlar birikimler nasil ortak oluyor.Kadina ait hesapsa ne yapilabilinir ki.Ilk defa duydum bunudao

çok benziyor yaaa..

tedavi sürecinde bana istediğini yaptırırdı çünkü sperm vermeye gelmemekle tehdit ederdi.. mikserde kek yapar gibi yaparsın çocuğu gelmiyorum derdi tüp bebek tedavisinin ortasında..

bir mücadeledir gidiyor işte..hesap yaptım rahat rahat eşya alıp bir eve çıkabilmemiz için 20 bin tl civarı paraya ihtiyacımız var ben yerinizde olsam eşyaları falan alırım yani..

beyaz eşya+ mobilya+mutfak eşyası + perde+ halı+ badana boya falan filan 20 bin gerekiyor..

birde atanma durumum var o yüzden 2018 kasım ayına kadar beklemede kalmak zorundayım bu arada birikime devam ediyorum

sererbah mesajı henüz gördüm ; ben de ev eşyası aylık mutfak gideri ,okul ücretleri vs detayına kadar hesapladım.
Şu an ev eşyalarının fiyatını banka hesabımda biriktirdim , aylık giderimiz maaşımdan yüksek çıkıyor o sebeple kiracı olmak istemiyorum ev almak gibi düşüncem de var birikime devam

zor bir sürec herkersin dogrusu az cok yaşadıgını kendi daha iyi bilir ama eger işin garanti gibiyse hemen ayrılsan iyi edersin. ama yok psiko olarak güclüyüm işimden de emin degilim diyorsan az daha beklemek iyidir.

Simdiki aklim olsa bosanmadan once kendi ellerimle verdigim altinlarimi vermezdim ve para biriktirip oyle ayrilirdim.Cok ani oldu aslinda sogukkanli olup mantikli davranmak gerekiyor.Dava da hemen olsun bitsin istemistim.Bana olan borclarinida alirdim.Simdi bi arabam olurdu en azindan

champagneshimmer psikolojik olarak boşanmaya şartlandığım için gün geçtikçe ne kadar doğru bir karar verdiğimi her gün daha iyi anlıyorum.keşke demek için sadece maddi yönü kalır biraz birikim yaptım ve işi de 2 aya kadar garantilerim diye düşünüyorum. 1 yıl dolması ve projeler var netleşecek işle alakalı.
Ama tahammül etmek gerçekten zor parkadığım anlar fazlalaştı son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…