Allah size hem sabır hem de güç kuvvet versin ... sizi tebrik ediyorumGüzel bayanlar akıl akıldan üstündür diyerekten içimi kemiren durumlar var ve sizlerin de değerli fikirlerini almak için yazıyorum ;
9 ay önce de konu açmıştım : sorumsuz eş , her şeyi tek başına yüklenen ben ,fiziksel ve psikolojik şiddet gösteren koca kişisi.maddi durumu iyi olmayan kendi ailem ve manevi olarak da boşanıp aynı evde yaşayamayacağımı ciddi hissettiren öz ailem var.
mesleğim var çocukkardan dolayı ara vermiştim uzunca bir süre. Evliliğin yürümeyeceğini anladım ve bir önce konumda sizlerin tavsiyesi ile iş aradım ve sonunda 3 aydır çalışıyorum.çocuklar okula başladı ve yarım gün bakıcı da var kolaylık sağlıyor.
Az da olsa birikim yapmaya başladım.yeni eşyalar ve masraflar için bile hayal kurmaya başladım. Baba olarak geçinen şahıs adına kayıtlı bir şey olmadığı için nafaka çok düşük olacaktır yasal ücreti bile asgari ücret.
Beni kemiren ama içten içe de kadınlık gururum ve anne olmanın verdiği güçle istemediğim hiç bir şeyi yapmamaya başladım sırf o beğenecek ya da rahatsız olacak diye düşünmeden çocuklarımla bir dünya kurdum aynı evin içerisinde. 9 aydır ise cinsellik yaşamadım. Bir kaç kez istediğini belli etti ama inanın bana dokunmasını bile istemiyorum. Defalarca beni p..ç lerini al git diyerek evden kovdu önceden üzülüp ağlıyordum şimdi ise sen git çocuklar ve ben seni istemiyoruz hayatımızda kapladığın yer yok diye ben bağırıyorum ona.
Şu an hayatım da sadece giderleri karşılayan ne koca ne baba olmayı hak etmeyen insan olarak bile görmediğim bir şey.
Aşk sevgi cinsellik yok
Koca ve babalık görevlerini zaten uzun bir süredir yapmıyor
Sürekli haklı olduğunu düşünen biri
Kültür ve meslek olarak benden aşağıda
Sosyal çevresi çok altlarda
Evlilik öncesi dahil 12 yılımı feda ettim
Tek eksiğim maddi olarak iyi bir birikim yapıp öyle çocuklarımla evden ayrılmak.
Haftanın 6 gecesi dışarıda ise 1 gecesi de ben çıkıyorum arkadaşlarımla
İstesem 2 de çıkarım ama kafam kaldırmıyor açıkcası. Gündüz de iş hafta sonu kafama göre çocuklarla ya da kendi arkadaşlarımla etkinlikler halindeyim.
Beklemekle umarım hata yapmıyorumdur.
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)