Önceki konunuzda onun yüzünden işimi bıraktım, çalışmamı istemedi yazdınız. Çocuğunuz olsa kendim baktım büyütmek istedim derdiniz, o da yok. Adam milyoner de değilmiş maaşlı çalışanmış. Siz 22 sene hiç sıkılmadınız mı evde oturmaktan? 19 yaşında evlenmişsiniz, okul eğitim meslek falan hiç geçmedi mi aklınızdan?
Kendi başınıza iş yapmayın bir avukatla anlaşın. Evdeki hakkınızı tespit etsin. Zamanında 1+1 evinizi satıp koymuşsunuz şimdiki ev için. Belki yarı yarıya değil daha fazla hakkınız vardır evde ve eşyalarını alıp defolup gider evden. Yaşayacak yer garantisi olunca en azından asgari ücret bile alsanız bir süre idare edersiniz.
Aldatmayı telefon üstünden kolay kolay ispat edebileceğinizi sanmıyorum çünkü şahsi telefonu değil. İşyerine ait bir telefonu herkes kullanabilir, evet eşinize verilmiş ama bazen şirkette bırakıyorum başkaları da alıp kullanmış olabilir der.
Ben yerinizde olsam evliliği falan unuturdum, bekar gibi takılmaya başlardım. Gider iş bulur çevre edinir yeni bir hayata başlardım. Sevgi saygı zaten bitmiş iki yabancı olunmuş. Mecbur iletişime geçilecek ortak çocuk da yok.Bir süre böyle takılıp birikim yaptıktan sonra da anlaşmalı boşanma davası açardım.