boşanma nafaka konusunda yardım lütfen

cicek2023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
69
29
3
42
ben eşimin aldattığına eminim ama ispatlıyamıyorum
22 yıldır evliyiz
40bin maaş alıyor
çocuk yok ama bunu boşanmada ona karşı asla kullanmam
ne yaşadıysak ona ne kadar kızsam da bunu kullanmam
eve sürekli geç gelmeye başladı
geç olsa iyi sabahın 4 dü
üçü
ilk sorum şu
avukat ücreti ne kadar
ikinci sorum
ben ne kadar nafaka alabilirim
1000 lira veririm çok bile sana diyor
benim bu nafakaya iş bulana kadar çok ihtiyacım olacak

Önceki konunuzda onun yüzünden işimi bıraktım, çalışmamı istemedi yazdınız. Çocuğunuz olsa kendim baktım büyütmek istedim derdiniz, o da yok. Adam milyoner de değilmiş maaşlı çalışanmış. Siz 22 sene hiç sıkılmadınız mı evde oturmaktan? 19 yaşında evlenmişsiniz, okul eğitim meslek falan hiç geçmedi mi aklınızdan?

Kendi başınıza iş yapmayın bir avukatla anlaşın. Evdeki hakkınızı tespit etsin. Zamanında 1+1 evinizi satıp koymuşsunuz şimdiki ev için. Belki yarı yarıya değil daha fazla hakkınız vardır evde ve eşyalarını alıp defolup gider evden. Yaşayacak yer garantisi olunca en azından asgari ücret bile alsanız bir süre idare edersiniz.

Aldatmayı telefon üstünden kolay kolay ispat edebileceğinizi sanmıyorum çünkü şahsi telefonu değil. İşyerine ait bir telefonu herkes kullanabilir, evet eşinize verilmiş ama bazen şirkette bırakıyorum başkaları da alıp kullanmış olabilir der.

Ben yerinizde olsam evliliği falan unuturdum, bekar gibi takılmaya başlardım. Gider iş bulur çevre edinir yeni bir hayata başlardım. Sevgi saygı zaten bitmiş iki yabancı olunmuş. Mecbur iletişime geçilecek ortak çocuk da yok.Bir süre böyle takılıp birikim yaptıktan sonra da anlaşmalı boşanma davası açardım.

Maaşının dörtte birini yani 10 bintl alabilirsiniz. Tabi sizin ve eşinizin maddi durumunu da göz önünde bulundurur mahkeme. Avukat ücretini düşünmeyin. Davayı siz açar ve boşanma gerçekleşirse, avukat ücretini de eşiniz öder. Ayrıca evlilik birliği içerisinde edinilen tüm malların yarısını alırsınız. Aldattığını ispatlarsanız, tek celsede boşanabilirsiniz. Aldattığını ispatlamak için, mahkemeden eşinizin telefonuna ait hts kayıtları isteyin. Bütün konşmalar ve mesajlar ortaya dökülür.Avukat sizi yönlendirecektir zaten. Aldattığından eminseniz, iz sürün. Watsapta bir ekran görüntüsü çekebilseniz yeter.

nafakayi yuksek beklemeyin .düşük rakamlar geliyor resmi maasi mi 40 bin . Bazi firmalar 20 30 bin veriyor elden gerisini veriyor malesef. Internette en az %30 baglanir diyor maasinda ben burdakı yorumlardan alani goremedim ben dahıl. Nafaka planinizi suya düşer. gidip calisman lazim .20 yildir kenarda hic birikim yok sanirim bir kadinin muhakkak esinden gizli 50 100 bin parasi olmali bu devirde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…