- 18 Ocak 2022
- 8
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Amanbebosver12
Merhabalar içimi ailemden önce sizlere dökmek istedim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.. 4 yıldır evliyim ve 4 yılın içinde toplam 1 yılı ailemin yanında küs gecmistir. Eşimle severek evlendik hatta benim gözlerim kör olmuştu herseye gozu kapalı tamam diyordum kaynanamla yasamayi bile kabul etmstim ayni eve girince anlasmazlklar vs oldu iki aile birbirine girdi ilk 1 yil calismiyordum boyle gecti sonra baska sehire atamam oldu esimle yerlestik iki aileden uzak derken 1 sene calisirken sorun yoktu sonra hamile kaldım doguma yakın tekrardan ailevi meseleler gecmis problemler derken yine tartismalar basladi o sakız hep cignendi snra dogum yaptm memlekete geldim senin ailen benim ailem mevzulari yuzunden lohusaligimda tam covid baslangicina denk geldi bende ipler koptu küstuk esimle ailemde kaldim 4 ay izindeydim zaten snra bisekilde baristik döndük yasadigimiz yere 1 2 ay snra yine sorunlar basladi 4 ayda ailemi ozledim gitmek istedim bin tane sorun etti sonra kaynanam kovid oldugunu duyunca oda birlikte gidiyoruz dedi geldk memlekete herkes ailesinin yannda sbra yine senin ailen benm ailem meselesinden kavga etti bu defa 9 ay küs kaldim en son baristik geldim buraya calismaya baslayacaktm artk cocugu krese verip araba alacaktk hemen geleli 3 ay oldu ortada araba yok ben ise baslayamadim buyuzden ve suan depresyona girdim banyo ve tuvalet konusunda vesveseye dustum hayatimi karartti namaza basladm kuran falan dinliyorum direniyorum bu hassasligimi esime soleynce beni kiniyor ve bigun cok afedersiniz wc de kirli eliyle kiyafetinu falan duzelttigini gordum yada wcde isi bitince temizlemeden kalktigini bunun yanlis oldugunu ona soyledim basta atarlandi snra tamam dedi dikkat edecem diye ama ben dikkat etmedigini gordum takip ettim ole olunca guvenemedim artk ve uzaklasmaya basladim ondan ben koskoca adama tuvalet egitimi veremem ki sabirla anlatmaya calistim cocuk var dedim yemin ettirdim bisekilde dikkat etmeye basladi az da olsa ama suan bazen gidince arkasndan wc ye falan huylaniyorm demin bir kavga ettik ustume yurudu bende sesimi yukselttim cok bole ustume gelince ittim oda tokat atti ve neye ugradigimi sasirdim snrasnda agladm yanima geldi ama nelerden sonra uzaklastigimi hissediyorum bosanma cok dilebgeldi aramzda ama kendmi hic bkdar istekli hissetmiyordum cunku bu insani onun duzenini kendime gore degistirmeye calismak beni benden aliyor yipratiyor napayim sizce