Bosanma korkusu

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Bu adamla gelecek gözünü korkutmuyor yani ?
Bu adam adam bile olamamış ki, sana koca olsun.

Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.
Kocanız sizi aldatıyor olabilir mi?
Bir de sizi bu şekilde aşağılayan biriyle evli kalıp hayatınızı mahvetmeye ne kadar
meraklısınız

Bu adamla gelecek gözünü korkutmuyor yani ?
Bu adam adam bile olamamış ki, sana koca olsun.
Bana simdi senden kari olmaz dedigi icin ilerde senden anne olmazda demesinden korkuyorum.Ilgi beklemekte biraz fazla abarttigimda oldu. Ama ne bileyim beraber vakit gecirmek film izlemek bana sarilmasini yanima uzanmasini istedim sadece.

Kocanız sizi aldatıyor olabilir mi?
Bir de sizi bu şekilde aşağılayan biriyle evli kalıp hayatınızı mahvetmeye ne kadar
meraklısınız
Aldatma aldatcagini dusunmuyorum ama beni yetersiz buluyo.Bi kadin yanasir aklinda yokken bile bi kadin bunu yapabilir diyo

.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum

Böyle Bir Adam Yüzüne Tükürülerek Uyandırılmalı Bence.
Bu Kadar Aşağılanmaya Nasıl Tahammül Ediyorsunuz Anlamıyorum. Hala Onu Kaybetmekten Korkuyorsunuz
Bununla Ömür Geçer mi Sizce ? Yada Şöyle Sorayım Başınıza Bir İş Gelse (Allah Korusun)
Bu Adam Size Bakar mı? Hiç Sanmıyorum.
Yüreğin de Merhameti Olmayan, Kibirli, Kendini Beğenmiş İnsanlardan Nefret Ediyorum.
Size de Tavsiye Ederim.
:KK14:

Bana simdi senden kari olmaz dedigi icin ilerde senden anne olmazda demesinden korkuyorum.Ilgi beklemekte biraz fazla abarttigimda oldu. Ama ne bileyim beraber vakit gecirmek film izlemek bana sarilmasini yanima uzanmasini istedim sadece.
Yapmıyorsa zorla yaptırsmıyorsunuz. Bu tip insanlar sadece almak istiyor vermeyi pek bilmiyor. Sevgi nedir bilmiyor, hiç sevilmemişler ki..
O nedenle bu adamdan değil kendinizden önce sevgi bekleyin ve sonrasında önünüze bakın belki tam da bu söyledikleriniz gbi sevecek kıymet bilecek birileri çıkacaktır karsınıza... Salıverin gitsin bu adamı..

Hiç görüşmeden mi evlendiniz? Sanki sizinle mantık evliliği yapmış gibi kınuşmuş. Aileniz haklı.

Siz bu kadar korktuğunuz için her dediğini yaptırıyor. Oh valla. Enayi yerine koyuluyorsunuz. Size önem vermiyor bir de üstüne tehtid. Aşk için olsa belki neyse diyeceğim ama tek korkunuz boşanmış kadın damgası yemek ve çalışmamak. Ne kadar çabalarsanız çabalayın (ki bence çok saçma) eninde sonunda korktuğunuz hep başınıza gelir. Bence şimdiden senden korkmuyorum boşanırsan beni kaybedersin demeyi öğrenin.

Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye

Sor bakayım kocana padişahın oğlu muymuş ?
Allah'ım sen sabır ver ya.
Adamın lafına bak.

Sende bu karaktersizden boşanırsam diye mi korkuyorsun !

Boşanmaktan değil boşanmamaktan korkun.
Adam aldatmaya rahat meyilli her kelimesi bağırıyor resmen.
28 yaşında sadece 8 aylık evlisiniz Allah aşkına elalem ne der diye korkmanın mantıksızlığını fark etmeniz gerekiyor.
Bir de üzülüyorsunuz adam için.
Göbeğiniz varmış mış.
Hamile kalınca ne olacak?
Hamileyken aldatacak.
Ben böyle adamı klozete atar üzerine sifon çekerim.
Kendini Brads Pitt zannediyor herhalde

Yanlış anlamayın ama kocanızın size söyledikleri de bir şiddettir bence. Bende boşanma noktasına geldim psikolojik olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum. Size tavsiye edebileceğim bir insanın değişmeyeceği. Çocuk demişsiniz ama böyle bir ortama dpğan çocuklar ilerde sorunlu olabiliyor eşiniz bebek doğduktan sonra da size aynı şeyleri söyleyecek işiniz daha da zor olacak. Evet hayat sizin hayatınız ama bence çocuk yapmadan önce oturup iyice bir düşünün.

X