- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
Bu ara cok konu aciyorum ama bir turlu sakinlesemiyorum. Esim gobegim oldugu icin ve onu vermedigim icin ve onu bi kadin olarak costuramadigimi bi kadinin cilveli olmasi gerektigini soyluyor. Temizlik konusunda beni yetersiz goruyo.Bende onu ilgi yuzunden yetersiz buluyorum.Calismiyorum ve evde sohbet etmek onunla vakit gecirmek istedigim icin once kendi sorumluluklarini bil sonra bunlar diyo.Bana kural koydu eger sen bana yanasmazsan beni bastan cikarcak kadar seksi olmazsan ben aldatmam ama ayrilirim diye.Bi kadin nasil isve bilmez diye.Senin aklina biseyler girmez sen anca ilgi bilirsin diyo. 8 aylik evliyim ve bosanmaktan korkuyorum. 28 yasindayim.temizlik konusunda bile senden kari olmaz lafi ve beni yetersiz gormeleriyle ve kufur etmesede hic biseyi begenmemesinden bazen hakaretten kendimi berbat hissediyorum.Ben bi erkegin yanasmasi gerektigini dusunenlerdenim.Ama benimde yanastigim oluyo.Gidiyorum sariliyorum operek uyandiriyorum yanina uzaniyorum.Ayrilirsam bir daha anne olamamaktan isim olmadigi icin yanliz kalmaktan ve insanlarin bana dul olacagim icin kotu bakmasindan korkuyorum.Ailem ilk bosanan sen degilsin desede gelecek gozumu cok korkutuyo.