Boşanma konusunda yol gösterebilecek olan var mı?

Avukat tutun güvenilir becerikli tuttuğunu koparan biri size protokol yazacak, hazırlayacak ev karşı tarafa haber verip duruşma tarihi alacak. Eğer anlaşırsanız protokolde hemen biter.
 
Ben de 8 aylıkken boşandim ama anlaştık biz 1 yıl dolunca hemen ben davayı açtım.3dakika da bitti. Cekismeliye herhdle eşinizde girmek istemez. Uzadıkça uzuyormus çünkü. Sizde bence anlasmaliya girin. 1yil dolunca ertesi gün hemen acabaliyorsunuz. 1yil dolmadan anlaşmalı bosanma için ağır bir neden gerekiyor galiba ben öyle biliyorum.
 
Evet bende internetten o şekilde araştırdım evet yazasidigimiz çok sorun var ama bu mahkemeye aktarıldığı zaman konu uzayarak birbirimizi suçlamalara ve çok daha ileri boyutlara ulascak
 
Evet oda bunu istiyor karşılıklı olarak bitirme taraftarıyız ve şahit vs olmadan sadece ikimiz gidip imza atıp bitirelim istiyorum
Eger ikinizde talebi ayni yonde ise avukata gidin. Kendi aranizda sartlarda anlasin. Cekismeli dava acilacak, sonra sartlarda anlastik deyip uzatmadan boşanacaksınız
 
Sizin yenge konusunu hatırlıyorum. Boşanma kararınızı tebrik etmeye geldim. Kendine saygısı olanlara, ben daha çok saygı duyuyorum.
 
Sizin yenge konusunu hatırlıyorum. Boşanma kararınızı tebrik etmeye geldim. Kendine saygısı olanlara, ben daha çok saygı duyuyorum.
Teşekkür ederim fazla geç kaldım aslında ama herşeyi yaşamak gerekiyormuş artık biran önce kurtulmak istiyorum kendisinden ve yengesinden!
 
Teşekkür ederim fazla geç kaldım aslında ama herşeyi yaşamak gerekiyormuş artık biran önce kurtulmak istiyorum kendisinden ve yengesinden!
Bu arada size ufak bir tavsiyem var; boşanma sebebi olarak yengeyi öne sürmeyin. Başkaları öğrenecekse bile sizden öğrenmesinler. Başınıza daha fazla bela olmasınlar. Kendi çöplüklerinde takılsınlar.
 
Evet bende öyle düşünüyorum o yüzden cekismeyi degilde anlaşmalı boşanma olsun istiyorum karşılıklı anlaşamıyoruz diyip bitirelim düşüncesindeyim diğer türlü birbirimizi suçlayarak yada bütün çirkinlikleri ortaya dökerek kendimizi küçük düşürmenin bir anlamı yok
 
Eski konunuzu erinmeden okudum bence de bir an önce kurtul bacım. Benim kardeşimin nikahı oldu ama düğünü olmamıştı. Bir mahkemede halloldu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…