Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avukat tutun güvenilir becerikli tuttuğunu koparan biri size protokol yazacak, hazırlayacak ev karşı tarafa haber verip duruşma tarihi alacak. Eğer anlaşırsanız protokolde hemen biter.
Birkaç gün önce eşimle yaşadığımız sıkıntılı ve kaos dolu ilişkiyi nasıl evlilikle taçlandırdığımızı anlatmıştım. Şimdi sizden yardım istiyorum boşanma konusunda bana yol gostermenizi rica ediyorum henüz 7 ay oldu evleneli.
İnternetten biraz araştırmak istedim fakat 1 sene dolmadan anlaşmalı boşanma sanırım yapilamiyorum. Çekişmeli bir boşanma süreci geçirmek istemiyorum açıkçası 7 aydır ve öncesinde fazlasıyla sancılı bir süreç geçirdik ve artık bunu sorunsuz bir şekilde sonlandırmak istiyorum. Lütfen yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese..
Ben de 8 aylıkken boşandim ama anlaştık biz 1 yıl dolunca hemen ben davayı açtım.3dakika da bitti. Cekismeliye herhdle eşinizde girmek istemez. Uzadıkça uzuyormus çünkü. Sizde bence anlasmaliya girin. 1yil dolunca ertesi gün hemen acabaliyorsunuz. 1yil dolmadan anlaşmalı bosanma için ağır bir neden gerekiyor galiba ben öyle biliyorum.
Ben de 8 aylıkken boşandim ama anlaştık biz 1 yıl dolunca hemen ben davayı açtım.3dakika da bitti. Cekismeliye herhdle eşinizde girmek istemez. Uzadıkça uzuyormus çünkü. Sizde bence anlasmaliya girin. 1yil dolunca ertesi gün hemen acabaliyorsunuz. 1yil dolmadan anlaşmalı bosanma için ağır bir neden gerekiyor galiba ben öyle biliyorum.
Evet bende internetten o şekilde araştırdım evet yazasidigimiz çok sorun var ama bu mahkemeye aktarıldığı zaman konu uzayarak birbirimizi suçlamalara ve çok daha ileri boyutlara ulascak
Eger ikinizde talebi ayni yonde ise avukata gidin. Kendi aranizda sartlarda anlasin. Cekismeli dava acilacak, sonra sartlarda anlastik deyip uzatmadan boşanacaksınız
Bu arada size ufak bir tavsiyem var; boşanma sebebi olarak yengeyi öne sürmeyin. Başkaları öğrenecekse bile sizden öğrenmesinler. Başınıza daha fazla bela olmasınlar. Kendi çöplüklerinde takılsınlar.
Bu arada size ufak bir tavsiyem var; boşanma sebebi olarak yengeyi öne sürmeyin. Başkaları öğrenecekse bile sizden öğrenmesinler. Başınıza daha fazla bela olmasınlar. Kendi çöplüklerinde takılsınlar.
Evet bende öyle düşünüyorum o yüzden cekismeyi degilde anlaşmalı boşanma olsun istiyorum karşılıklı anlaşamıyoruz diyip bitirelim düşüncesindeyim diğer türlü birbirimizi suçlayarak yada bütün çirkinlikleri ortaya dökerek kendimizi küçük düşürmenin bir anlamı yok