Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha herifi evden atamadın kız, vantuz gibi yapıştı yatağına. Bu kadar emin olma, pişman olmaya başladı bile, ama erkekliğe b.k sürdürmüyor şu an. Ona da daha var.
Valla işte hıc tahmın etmedıgım sey bu. Dusunurken aklıma dahı gelmedı kı eger boyle bırsey varsa gercekten benden korksun

Evlilik : Karşı cins, sevdiğin adam , partnerin tarifindN ilgi sevgi görmek ve ilgiye sevgiye arzulanmaya doymaktir. Sevgi ilgi istemek değil zaten istenmeden bunun senin önüne serilmesidir. Ben kararınızı destekliyorum. Sizi bir kere geldiğiniz şu hayatta böylesine mutsuz ve eksik hissettiren bu yaradan kurtulmanizi isterim. Pişman olan o olsun siz değil
Tesekkur ederım benı anladıgınız ıcın

sevdiğim bir üyesiniz üzüldüm bu noktaya gelmenize. herşeyde bir hayır vardır, eşinizin üslubu çok yanlış olmuş. genç kızlar gibi ilgi beklemek ne demek ayol ? insanın her zaman ilgi ve sevgiye ihtiyacı var.
anladığım kadarıyla adama davulun sesi uzaktan hoş gelmiş. ama sürecin içine çekilip yaşadıkça ne tepkiler verecek merak ediyorum.

sevdiğim bir üyesiniz üzüldüm bu noktaya gelmenize. herşeyde bir hayır vardır, eşinizin üslubu çok yanlış olmuş. genç kızlar gibi ilgi beklemek ne demek ayol ? insanın her zaman ilgi ve sevgiye ihtiyacı var.
anladığım kadarıyla adama davulun sesi uzaktan hoş gelmiş. ama sürecin içine çekilip yaşadıkça ne tepkiler verecek merak ediyorum.
Tesekkur ederım. Insallah donulemez hatalar yapmadan bu surecı atlatırız. Artık kendımı de gectım evlatlarımdan basks bırsey dusunemıyorum. Onlar mutlu huzurlu olsun rahatları bozulmasın da

Tesekkur ederım benı anladıgınız ıcın
Size vereceğim tavsiye şu olur. Olur da vazgeçerseniz affederseniz dahi onu korkutun. Sondan bir öncesine kadar götürün bu işi. 5-6 ay önce eşimle bir tartışma yaşamıştık ve bosanacagim dedi ben de gecistirdim. Ve eve noterden bir kağıtla geldi valizini toplayabilirsin dedi. Nasıl pişman olduğumu ve nasıl korktuğumu anlatamam. Hatalarımı coook iyi anladım , şuan onu kaybetmemek için savaşıyorum. Lütfen eşinizi de benim gibi pişman bir hale getirmek için affetseniz dahi gözünü korkutun

Kaliteden anladıgınız sadece maddiyat mi? Aynı evın ıcınde ama mutsuz ebeveynlerle yasayan cocuklar cok mu mutlu sizce?
Çok çok çok katılıyorum. Annemle babam ben 11 yaşındayken anlaşmalı olarak boşanmışlar ve bana 19 yaşında söylemişlerdi. Aynı evde mutsuz bir anne ve baba. Çok çok zordu.

Kızı 3 yaşındayken boşanan arkadaşımdan biliyorum çocuk daha rahat, daha mutlu. Anne okumuş aklı başında bir kadın, ne babayı kötüler ne bişey yapar, görüşme saatine karışmaz.
Mutsuz geçen çocukluk travmadır, travma ömür boyu sürer.

Size vereceğim tavsiye şu olur. Olur da vazgeçerseniz affederseniz dahi onu korkutun. Sondan bir öncesine kadar götürün bu işi. 5-6 ay önce eşimle bir tartışma yaşamıştık ve bosanacagim dedi ben de gecistirdim. Ve eve noterden bir kağıtla geldi valizini toplayabilirsin dedi. Nasıl pişman olduğumu ve nasıl korktuğumu anlatamam. Hatalarımı coook iyi anladım , şuan onu kaybetmemek için savaşıyorum. Lütfen eşinizi de benim gibi pişman bir hale getirmek için affetseniz dahi gözünü korkutun
Blöf yapamadıgımı bılır. Ben her zaman netımdır. Karar vermem uzun surer ama verdıgım karardan asla donmem huyumu bılıyor. Blöf yapamıyorum malesef. Suan dılekce vermıs olsaydım ölsem o karardan donmeyecegımı oyle ıyı bılıyor kı bende kendısının benden once dılekce vermemesını buna baglıyorum.

Blöf yapamadıgımı bılır. Ben her zaman netımdır. Karar vermem uzun surer ama verdıgım karardan asla donmem huyumu bılıyor. Blöf yapamıyorum malesef. Suan dılekce vermıs olsaydım ölsem o karardan donmeyecegımı oyle ıyı bılıyor kı bende kendısının benden once dılekce vermemesını buna baglıyorum.
Bu huyunuzun olması büyük avantaj. Olgun aklı başında birisiniz. Sizi kaybetmekten korkmalı hatta gece rahat uyumamali!

Oturup anlaşma yoluna da elbette gittik. Fakat kendının bu oldugunu degısmeyecegını degısemeyecegını benım sureklı aynı konudan sıkıntı cıkarmamdan sıkıldıgını soyledı. Bende sureklı aynı konu acılıyorsa atla deve degıl bence elınden gelenı yapabılırsın dedım. Elınden gelen buymus. Ben genç kızlar gibi ilgi alaka beklıyormusum ondan. Yahu ılgı alaka ıstemek ustelık bunu ınsanın kocasından beklemesı sadece genc kızlara mı mahsus anlamadım! Ilgı alaka boyut degıstırır ama her yasta vardır. Bende 70yasındakı adamdan benı sabah aksam opucuklere bogmasını beklemedım kı. Gayet 40lı yaşlarında her saglıklı erkek gıbı benımle ılgılenmesını bekledım. Hatam buymus benım. Çekişmeli olacak bir pozisyonumuz yok elhamdulıllah. Her zaman dedım hala da soyluyorum mukemmel bır baba ama berbat bır kocadır. Oturup konustuk ve uzlasmaya varamadık malesef

Erkekler bize gore daha cok ilgi arsizi diye dusunuyorum. Genc kizlar gibi ilgi beklemek ne demek? Tabi ki bekleyeceksiniz. Aldatiyor diyemem ama seven insan ilgi alakadan dolayi elimden gelen bu demez. Esinizin sorunlari ya da kafasina taktigi bir seyler olabilir mi? Her zaman mi boyleydi? Her zaman boyle ise bana bu durum hic normal gelmedi.

Çok çok çok katılıyorum. Annemle babam ben 11 yaşındayken anlaşmalı olarak boşanmışlar ve bana 19 yaşında söylemişlerdi. Aynı evde mutsuz bir anne ve baba. Çok çok zordu.

Kızı 3 yaşındayken boşanan arkadaşımdan biliyorum çocuk daha rahat, daha mutlu. Anne okumuş aklı başında bir kadın, ne babayı kötüler ne bişey yapar, görüşme saatine karışmaz.
Mutsuz geçen çocukluk travmadır, travma ömür boyu sürer.
Bende bunu yasatmak ıstemıyorum evladıma. Aynı evın ıcınde cok cok zor rol yapmaya kalkmak. Ister ıstemez bır yerde patlak verıyor. Cocuk babasını da goruyor annesını de adamı durduk yere cocuk bızı ıyı gorsun dıye sarılıp opmekten yoruldum artık. Ee bır sure sonra babasından dönüt alamadıgımı da ıdrak edecek yasa gelecek. Istemıyorum boyle bır hayatı cocuklarıma yasatmak

Erkekler bize gore daha cok ilgi arsizi diye dusunuyorum. Genc kizlar gibi ilgi beklemek ne demek? Tabi ki bekleyeceksiniz. Aldatiyor diyemem ama seven insan ilgi alakadan dolayi elimden gelen bu demez. Esinizin sorunlari ya da kafasina taktigi bir seyler olabilir mi? Her zaman mi boyleydi? Her zaman boyle ise bana bu durum hic normal gelmedi.
Bana da normal gelmedıgı ıcın terapıst terapıst gezdık ısın kotusu hormonal bır problemı de yok olsun ısterdım eger olsaydı tıbben caresı olurdu. Adam onun örümcek agı kafasını cozemedı bızden sonra meslekı deformasyondan emeklılık ıstemıstır emınım

Bende bunu yasatmak ıstemıyorum evladıma. Aynı evın ıcınde cok cok zor rol yapmaya kalkmak. Ister ıstemez bır yerde patlak verıyor. Cocuk babasını da goruyor annesını de adamı durduk yere cocuk bızı ıyı gorsun dıye sarılıp opmekten yoruldum artık. Ee bır sure sonra babasından dönüt alamadıgımı da ıdrak edecek yasa gelecek. Istemıyorum boyle bır hayatı cocuklarıma yasatmak
İstemiyorum başlı başına bir nedendir, Türk kadını ve Türk erkeği bunu öğrendiği gün bence level atlayacak. İstemiyorsunuz en doğal hakkınız, hayatınızı sevgisiz biriyle geçirmek istemiyorsunuz çok haklısınız. O da öyle canım filan değil olay. Siz sevgiyi ve saygıyı hak ediyorsunuz. Hayat bir kere yaşanıyor.

Dogumlardan cok once de boyleydı dıyemem fakat yıne ılgı eksıklıgı vardı. Oturur konusurdum bende daha gencim bak cocugumuz daha yok bırbırımızden baska kımsemız yok bız neden evlendık bırbırımızı sevdıgımız ıcın ee sımdı ne degıstı aynı evın ıcınde yasamak ıcın gosterdıgımız caba sonuc verdı evlendık. Amacımız bırbırımızı sevmek degıl mıydı dıye defalarca konustum baktım bır ıkı guzel gıdıyor sorun yok sonradan su koyvermeye basladı. Sureklı aralarda benı sev ılgı goster dedıkce yıne aynı sekılde devam ettı arada hep uyarmam konusmam gerekıyordu. Cunku ıcınden gelmedıgı ıcın benım soylememle yapıyordu. Cocuk olunca cok da degısıklık olmadı yanı eskı halıne dondu ama uyarılarım hep devam ettı. Terapistlere gittik verılen odevlerı eksık yaptıgı daha dogrusu isteksız yaptıgı ıcın tam bır sonuc asla alamadık. Ama bu arada gırdıgımız ortamlarda dıkkat cekıyorsam yada ıltıfat falan alıyorsam küplere bındı. Kendı yapmadıgı seylerı baskalarından duymaya asla tahammulu yok ve bunu cok sert bır dılle ıfade ettı. Bende kendımın bu oldugunu evlendıkten sonra kabak cıcegı gıbı acılmadıgımı benı zaten boyle gorup begenerek evlendıgını soyledım. Aslında kıskanc mı degıl mı cozemedım asla. Kıskanc adam kendı karısının farkına varıp daha da ılgı gostermesı gerekmez mı? O da degıl. Ya bılmıyorum ben asla cozemedım cozemeyecegım bu adamı galıba
Anladim , adamin içinde yok , ne yapsaniz degismez zaten , hakkinda hayirlisi olsun

Beni seviyor musun diye soruyor musunuz, ne cevap veriyor? Gerçekten seven adamın davranışları gibi değil.

Yok ben ıstemıyorum agzımı acıp da bana nafaka vereceksın demem
durumunuz gayet iyi sanirım , isteyemem ihtiyacım yok demeniz de şu anki duygusal yoğunlukta anlaşılabilir ama 3 çocuk var diyorsunuz, durumunuz çok çok iyi bile olsa, kızlık soyadınız Koç veya Sabancı değilse - ki onlar bile 2 de 3 te kaldılar hep haklı olarak - bu zamanda bence 3 çocuk için alabileceğiniz ne varsa isteyin, sonra pişman olmayın derim

durumunuz gayet iyi sanirım , isteyemem ihtiyacım yok demeniz de şu anki duygusal yoğunlukta anlaşılabilir ama 3 çocuk var diyorsunuz, durumunuz çok çok iyi bile olsa, kızlık soyadınız Koç veya Sabancı değilse - ki onlar bile 2 de 3 te kaldılar hep haklı olarak - bu zamanda bence 3 çocuk için alabileceğiniz ne varsa isteyin, sonra pişman olmayın derim
Koç sabancı hayatı yaşatamam zaten o konumda degılım ama ekonomık ozgurlugum hayatımdakı hıckımseye baglı degıl ne aıleme ne kocama. Cocuklarımın ucunu de ozel okulda okutabılır tum ıhtıyaclarını eksıksız karsılayabılırım babasının destegı olmadan oyle soyleyeyım. Ama cocuklar onunda cocukları ben soylemesem zaten kendı verır oyle baglı oyle duskun cocuklarına. Bu konuda tavrı ve cızgısı hep nettı umarım oyle de kalır. Ama sız haklısınız dogru soyluyorsunuz verecegını kendıme harcayacak degılım zaten cocuklarına versın

Beni seviyor musun diye soruyor musunuz, ne cevap veriyor? Gerçekten seven adamın davranışları gibi değil.
Hayır sormadım. Seven ınsan zaten kendılıgınden soyler 6senelık karısına da senı sevıyorumu merasimle söyletmeyeyım artık o kadar da kuculmek ıstemıyorum. Ama velevki sormaya kalktım alacagım cevaptan ben bıle emın degılım 😐😔

Bana da normal gelmedıgı ıcın terapıst terapıst gezdık ısın kotusu hormonal bır problemı de yok olsun ısterdım eger olsaydı tıbben caresı olurdu. Adam onun örümcek agı kafasını cozemedı bızden sonra meslekı deformasyondan emeklılık ıstemıstır emınım
Ajsjskasjsjak bende gülüyorum suan odevi yapAmadıgımız sahne aklıma geldı de en azından ben sunu da yapmadım hatalıyım dıyecegım hıcbır sey yok. Bu kadar cabayı müzedeki heykele göstersem dile gelirdi be 😑

Koç sabancı hayatı yaşatamam zaten o konumda degılım ama ekonomık ozgurlugum hayatımdakı hıckımseye baglı degıl ne aıleme ne kocama. Cocuklarımın ucunu de ozel okulda okutabılır tum ıhtıyaclarını eksıksız karsılayabılırım babasının destegı olmadan oyle soyleyeyım. Ama cocuklar onunda cocukları ben soylemesem zaten kendı verır oyle baglı oyle duskun cocuklarına. Bu konuda tavrı ve cızgısı hep nettı umarım oyle de kalır. Ama sız haklısınız dogru soyluyorsunuz verecegını kendıme harcayacak degılım zaten cocuklarına versın
bacım konuyla alakasız olacak biraz ama, anladığım kadarıyla çok gençsiniz ve sanırım aylık tek başınıza 30000 -40000 araliginda bir geliriniz var. Türkiyede yaşadığınızı varsayarak hangi meslek olduğunu çok merak ettim nacizane, bir kızım var ve ileride ona şu güveni verecek meslek arıyorum.Özel değilse? en azından meslek grubunu yazar mısınız?

Ajsjskasjsjak bende gülüyorum suan odevi yapAmadıgımız sahne aklıma geldı de en azından ben sunu da yapmadım hatalıyım dıyecegım hıcbır sey yok. Bu kadar cabayı müzedeki heykele göstersem dile gelirdi be 😑
Bunun altında yatan bir sebep muhakkak var niye yani siz ona ilgiyle sevgiyle yaklaşırken o böyle duruyor insanın aklı almıyor 🙄Ama korktu gibime geldi çocuğu alıp yatak odasına yapıştığına göre 😊Icinizi ferah tutun ciddiyeti idrak etti geç olmadan telafi eder insallah hatalarını ☘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X