Boşanma kararı çocuklu

Unutulan123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2023
7
16
29
Bu saatte buraya gözyaşları içinde üye olup yazmak istedim. İnsanın aldığı nefes ciğerlerine batar mı hiç. Batıyormuş . Bunu şuan anladım. İki çocuğum var dünyanın eziyetin i gördüm boşanmadan döndüm Bir sene önce . Şimdi yine boşanmaya karar verdim. Ama iki kızıma bakınca bencillik yaptığımı düşünüyorum kendimden Nefret ediyorum vicdan azabı çekiyorum. Ama böylede yaşayamıyorum. Kaynana kayın kayınpederimle yaşıyorum. İki çocuğum var eşim maalesef aileci beni hiç umursamıyor çocuklar için sabrettim bunca zaman ama artık gücüm yok tükendim çok yoruldum..

Çocuklarınız için güzel bişey yapmak istiyorsanız oda huzurlu bir ortamda büyümelerini sağlamaktır. Asla bencillik değil. Siz mutsuz olursanız o çocukların pek mutlu olacağını sanmıyorum.

Bilemiyorum daha çok küçükler babaya düşkün ikiside. Ama bir konuda haklısınız ben mutsuzum onlarda mutlu büyümez

Mesleğiniz var mı ? Çalışıyor musunuz ?Maddi durumunuz iki çocuğa yetecek mi ? Her şeyi düşünerek bir adım atın devamı gelir. Daha da guclenirsiniz. Her geçen gün aldığınız her rahat nefeste oh be diyeceksiniz ama öncelikle hayatınızı idame ettirecek kadar para olmalı.ya da sizi yanına alacak anne baba.

Maalesef Bir. Mesleğim Yok daha doğrusu şuan açıktan çocuk gelişimi bölümü nu okuyorum. Maddi gücüm yok ailem yanımda ama. Onlarla yaşamak istemiyorum iki çocukla Bir kere gittim Bir buçuk sene ayrı kaldım eşimle. O süreçte çocuklarla çok zordu.

Allah aşkına ya bir kere de bahane bulmayın, dunyanin eziyetini görüyorum diyip bir de cocuklarim icin katlaniyorum/babalarina duskunler zirvasindan vazgecin. Madem öyle devam edin, ne yapalim? Cocuklara cok yararli oluyorsunuz, cidden devam.

Anne babanızın yanında kalmak istemediğiniz ve bir mesleğiniz olmadığı için boşanmak istemiyorsunuz. Önce gerçek sebepleri kabullenerek başlayın, çocukları bahane etmeyin

Bu kadar kırıcı konuşmaya gerek var mıydı acaba? çocukları bahane edecek kadar basit karaktere sahip değilim çok şükür. Çocuklarla beraber boşansam o açıdan Zor olacak dedim. Evet her çocuk gibi benim çocuklarım da babalarına düşkün. Bi şey yapmanıza gerek Yok zaten hanımefendi kırıcı konuşmayın kâfi. Buraya sadece konuşacak kimsem olmadığı için yazdım azar işitmek için değil. Biraz kibar olmayın deneyin .. iyi günler

İs bulup kendi ayaklariniz ustunde durun cocuklar da annelerinin ne kadar guclu oldugunu gorsunler. Hakkinizda hayirlisi olsun

Anne babanızın yanında kalmak istemediğiniz ve bir mesleğiniz olmadığı için boşanmak istemiyorsunuz. Önce gerçek sebepleri kabullenerek başlayın, çocukları bahane etmeyin
Çocuklarım la aile min yanına gitmek istemiyorum evet tek olsam gider hayatıma bakarım zaten ama yaşları küçük iki ve üç yaşında çocuklarım. Niye bahane edeyim onu anlamadım. Çocuk için olmasa ne gibi bir engel olabilir ki hayatıma sıfırdan başlamak için hiç yaşanmadı sayar devam ederdim hayatıma. Ama çocuk olunca o öyle olmuyor ailem başka şehirde yaşıyor gidersem babaları ni ayda yılda Bir görürler. Sorumsuz biri eşim gelip görmez aramaz sormaz bütün bunları yaşadım Bir kere tecrübeyle sabit. O yüzden çocuk diyorum. Siz bahane olarak görüyorsanız şayet saygı duyarım iyi günler

Ha diyorsunuz ki yanında iken anca babalık yaptırabiliyorum, başka türlü yapmaz. Babalığı bile siz yaptırıyorsunuz, anasının kucağından inmeden hem karısı olmuş hem çocuğu, herifler ne şanslı.

Kendi ailenizle yaşamak kaynana, kayınbaba, kayınla yaşamaktan nasıl daha zor olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…