- 18 Haziran 2023
- 7
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi Unutulan123
Mesleğiniz var mı ? Çalışıyor musunuz ?Maddi durumunuz iki çocuğa yetecek mi ? Her şeyi düşünerek bir adım atın devamı gelir. Daha da guclenirsiniz. Her geçen gün aldığınız her rahat nefeste oh be diyeceksiniz ama öncelikle hayatınızı idame ettirecek kadar para olmalı.ya da sizi yanına alacak anne baba.Bu saatte buraya gözyaşları içinde üye olup yazmak istedim. İnsanın aldığı nefes ciğerlerine batar mı hiç. Batıyormuş . Bunu şuan anladım. İki çocuğum var dünyanın eziyetin i gördüm boşanmadan döndüm Bir sene önce . Şimdi yine boşanmaya karar verdim. Ama iki kızıma bakınca bencillik yaptığımı düşünüyorum kendimden Nefret ediyorum vicdan azabı çekiyorum. Ama böylede yaşayamıyorum. Kaynana kayın kayınpederimle yaşıyorum. İki çocuğum var eşim maalesef aileci beni hiç umursamıyor çocuklar için sabrettim bunca zaman ama artık gücüm yok tükendim çok yoruldum..
Tabi düşkün olacaklar başka babaları mı var?Bilemiyorum daha çok küçükler babaya düşkün ikiside. Ama bir konuda haklısınız ben mutsuzum onlarda mutlu büyümez
Çocuklarım la aile min yanına gitmek istemiyorum evet tek olsam gider hayatıma bakarım zaten ama yaşları küçük iki ve üç yaşında çocuklarım. Niye bahane edeyim onu anlamadım. Çocuk için olmasa ne gibi bir engel olabilir ki hayatıma sıfırdan başlamak için hiç yaşanmadı sayar devam ederdim hayatıma. Ama çocuk olunca o öyle olmuyor ailem başka şehirde yaşıyor gidersem babaları ni ayda yılda Bir görürler. Sorumsuz biri eşim gelip görmez aramaz sormaz bütün bunları yaşadım Bir kere tecrübeyle sabit. O yüzden çocuk diyorum. Siz bahane olarak görüyorsanız şayet saygı duyarım iyi günlerAnne babanızın yanında kalmak istemediğiniz ve bir mesleğiniz olmadığı için boşanmak istemiyorsunuz. Önce gerçek sebepleri kabullenerek başlayın, çocukları bahane etmeyin
Teşekürler sağol unİs bulup kendi ayaklariniz ustunde durun cocuklar da annelerinin ne kadar guclu oldugunu gorsunler. Hakkinizda hayirlisi olsun
Ha diyorsunuz ki yanında iken anca babalık yaptırabiliyorum, başka türlü yapmaz. Babalığı bile siz yaptırıyorsunuz, anasının kucağından inmeden hem karısı olmuş hem çocuğu, herifler ne şanslı.Çocuklarım la aile min yanına gitmek istemiyorum evet tek olsam gider hayatıma bakarım zaten ama yaşları küçük iki ve üç yaşında çocuklarım. Niye bahane edeyim onu anlamadım. Çocuk için olmasa ne gibi bir engel olabilir ki hayatıma sıfırdan başlamak için hiç yaşanmadı sayar devam ederdim hayatıma. Ama çocuk olunca o öyle olmuyor ailem başka şehirde yaşıyor gidersem babaları ni ayda yılda Bir görürler. Sorumsuz biri eşim gelip görmez aramaz sormaz bütün bunları yaşadım Bir kere tecrübeyle sabit. O yüzden çocuk diyorum. Siz bahane olarak görüyorsanız şayet saygı duyarım iyi günler
Kendi ailenizle yaşamak kaynana, kayınbaba, kayınla yaşamaktan nasıl daha zor olabilir?Maalesef Bir. Mesleğim Yok daha doğrusu şuan açıktan çocuk gelişimi bölümü nu okuyorum. Maddi gücüm yok ailem yanımda ama. Onlarla yaşamak istemiyorum iki çocukla Bir kere gittim Bir buçuk sene ayrı kaldım eşimle. O süreçte çocuklarla çok zordu.
Maddi açıdan Zor oldu ailem baktı sadece. Bide herkes kötü gözle bakıyordu o aşağılık bakışların altında ezildim hep.Kendi ailenizle yaşamak kaynana, kayınbaba, kayınla yaşamaktan nasıl daha zor olabilir?