Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum