- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
yorumunuz için çok teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi.
1 yıldan öncesini boşamıyorlar diye biliyorum ben o da evlılık kurtulsun dıye falan terapi mi ne öneriyorlarmışkızlar mart ayında evlendim.şimdi dava açsak hakim bizi boşar mı?reel sebepler yok şiddetli geçimsizlik diye anlaşarak?
yorumunuz için çok teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi.
Siz bosanmayi yanlis anlamissinizdün bir sinirle ofise geldi hadi kalk boşanıyoruz diyo avukata gidicekmişiz.ben gelmem avukat parası veremem dedim gülüyo.baya bi tartıştık yine sonra babam aradı ev alıcaktık biz onunla ilgili olumlu bi haber verdi.kalktık hiçbir şey yok gibi bize gittik akşam da ev pazarlığına gittik.büyük ihtimal aldık evi (kredi bekliyoruz) garip bir ilişki oldu hiç anlamıyorum dünkü öfkem bugün yerini evime alacağım pondik halılara bıraktı.Allah sonumuzu hayır etsin
fevrı hareket etmeyın bence, kişiler birbirine aynı ev koşullarında alışana kadar bir süre hır gür olması normal sonra zaten zamanla karşılıklı anlayış ve sabır varsa çogu zaman kendinizi yormamak adına tartışmaktan kaçınırsınız.kızlar mart ayında evlendim.şimdi dava açsak hakim bizi boşar mı?reel sebepler yok şiddetli geçimsizlik diye anlaşarak?
arkadaslar bana kimse niye cevap vermiyor ya .kalici darp izi bosanmada delil olur mu lutfe. bilenler bosananlar biseyler yazin yayorumunuz için çok teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi.
arkadasim senin konunda neden benim profilim gozukuyor bir konuda daha var hosuma gitmedi bu benimkızlar mart ayında evlendim.şimdi dava açsak hakim bizi boşar mı?reel sebepler yok şiddetli geçimsizlik diye anlaşarak?