boşanma hakkında

yorumunuz için çok teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi.

Aynı seyı bende yasadım cunku .
7 yıllık bırlıktelık ve arkasından evlılık .
ılk 1 yılımda her gun kavga hergun ıtıs kakıs , ben de bosanıcam dayanmıyorum , bu adam sevdıgım adam degıl derdım .
Ama 1 yıldan sonra artık o kavgalardan eser yok ınanın
Bu zamanları atlatmanızda ALLAH yardımcınız olsun .
Ama sonu aydınlık , inanın .

kızlar mart ayında evlendim.şimdi dava açsak hakim bizi boşar mı?reel sebepler yok şiddetli geçimsizlik diye anlaşarak?
1 yıldan öncesini boşamıyorlar diye biliyorum ben o da evlılık kurtulsun dıye falan terapi mi ne öneriyorlarmış

evliliğin ilk yılında kavga etmeyen var mı?
şimdi 11. yıldayız. 10 yılda kavga ettiğimizden daha fazlasını ilk yılda ettik.
kavga sebeplerinizi iyi irdeleyin.
biraz etrafınızdakilerle dertleşin vardır bi çıkar yolunuz belki de..

yorumunuz için çok teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi.

Sizi balayı topiğinden hatırlıyorum. çok üzüldüm. İlk zamanlar biraz sancılı geçiyor ama sonra toparlama durumu oluyor. Umarım aile terapisini falan her şeyi denedikten sonra nihai kararı verirsiniz.

ilk yıl salondaki kanepeler yer değiştirirdi....anladınız sanırım

Zaten kanunun 1 yıl şartı da bunun için var

Ilk yıl anlaşmazlık olur ama zaman tanısanız düzelir diye anlaşıp boşanmak için zaman koymuşlar

Birlikte yaşamak zordur iki taraf da taviz verecek ortak yaşam sancılı oluyor sonra geçiyor

bizde 5 yıl beraberlik sonrası evlendik ve saçma sapan herşeye çocukça kavgalar daha neler neler ama geçti. Şimdi diyorum Rabbim sen ayırma...birde kızımız var o doğduktan sonra kavga etmeye fırsatımız pek olmuyo kızımızın yanında olmaz daha sonra konuşalım diyoruz sinirlerimiz geçince bunun içinmi tartıştık falan oluyo...inşallah sizde öyle olursunuz

dosyayı anlaşmalı değilde çekişmeli kapatır boşar tabisi. ama sizde bir şüphe hissederse boşamamak için size zaman verebilir bla bla.

Biz de eşimle 7 yıldan sonra evlendik ve 3 ay bir fiil tartıştık. Sonrasında ben işe başladım, biraz daha rahatladık. Eskisi gibi sevgili olduk zamanla. Ikinci yıla gireceğiz temmuzda ve şu an mutluyum çok şükür. Siz de biraz daha sabredip alttan alsanız eşiniz de zamanla yumuşayacaktır bence. Sabretmek sanırım size verilebilecek en değerli öğüt. Tabii işin ucunda cana kastedecek kadar şiddet vs. yoksa...

dün bir sinirle ofise geldi hadi kalk boşanıyoruz diyo avukata gidicekmişiz.ben gelmem avukat parası veremem dedim gülüyo.baya bi tartıştık yine sonra babam aradı ev alıcaktık biz onunla ilgili olumlu bi haber verdi.kalktık hiçbir şey yok gibi bize gittik akşam da ev pazarlığına gittik.büyük ihtimal aldık evi (kredi bekliyoruz) garip bir ilişki oldu hiç anlamıyorum dünkü öfkem bugün yerini evime alacağım pondik halılara bıraktı.Allah sonumuzu hayır etsin :KK43:

Canım evliliğin ilk ayların olur bunlar emin burda ki bayanların %90 dicem iddalı olsada öyledir geçer sabret şiddet hakaret aldatma olmadığı sürece

dün bir sinirle ofise geldi hadi kalk boşanıyoruz diyo avukata gidicekmişiz.ben gelmem avukat parası veremem dedim gülüyo.baya bi tartıştık yine sonra babam aradı ev alıcaktık biz onunla ilgili olumlu bi haber verdi.kalktık hiçbir şey yok gibi bize gittik akşam da ev pazarlığına gittik.büyük ihtimal aldık evi (kredi bekliyoruz) garip bir ilişki oldu hiç anlamıyorum dünkü öfkem bugün yerini evime alacağım pondik halılara bıraktı.Allah sonumuzu hayır etsin :KK43:
Siz bosanmayi yanlis anlamissiniz :KK30: esin de soylediklerinde ciddi olsa evin pazarligina girmezdiniz biraz sabirli olsaniz hepsi gecer . Mutlu huzurlu yuvaniz olur ins :KK68:

bizde en kavgalar ettik. şimdi düşünüyorumda çok gereksizmiş.şimdiki aklım olsa daha soğukkanlı geçirirdim.

tabiki boşanmayın.zamanla herşey düzelicektir

kızlar mart ayında evlendim.şimdi dava açsak hakim bizi boşar mı?reel sebepler yok şiddetli geçimsizlik diye anlaşarak?
fevrı hareket etmeyın bence, kişiler birbirine aynı ev koşullarında alışana kadar bir süre hır gür olması normal sonra zaten zamanla karşılıklı anlayış ve sabır varsa çogu zaman kendinizi yormamak adına tartışmaktan kaçınırsınız.

biz evlilik öncesi de birlikte yaşadık eşimle bir yıl kadar sevgililik döneminde , sonra evleri ayırdık ve nişandan sonra yaklaşık 8 ay evlilik olana kadar aynı evdeydık. ilk denememizde resmen boşanan çiftler gibi kavga dövüş, s.. çekmeler falan evleri ayırdık , ama bir süre yalnız kalınca yine bir araya geldik ( bu arada gecen zaman diliminde hiç ayrılmadık sadece evler ayrıldı),su an bazen kavga etmeyi bile özlüyorum desem yeridir :KK66: çok sakin bir ev hayatımız var, eşim çok konuşkan değil, bakışlarla anlaşırız daha çokk, bana kalsa her haftasonu gezelim ama o işi gereği sürekli dışarda evde oturmak istiyor bu gibi birçok farklılık var ama ortayı bulduğumuz için sorun olmuyor :KK66:

X