- 24 Mart 2019
- 60
- 74
- Konu Sahibi Kelebekolsam
Merhaba arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım çok uzun olduğu için kısa kesiyorum. Boşanma aşamasında olan arkadaşlarımın desteğine ve tesellisine ihtiyacım var. 4 yıllık evlilik 3 yaşında bir kız çocuğum var. Kocamla 4 senede 1 iyi günümüz yok. Kimseyi beğenmez, burnu havada kibirli, herkese kötü şeyler söyleyen arkasından tabi, bana da öyle. Sürekli aşağılar, yaptığım yemeği beğenmez, temizliği beğenmez, giyinişimi beğenmez, çocuk hastalansa kavga çıkarır sen hasta ettin diye. Bunun yanı sıra içki, 4 kez aldatma, 2 yıldır büyük meblalar da kumar oynama ve kaybetme, sürekli psikolojik şiddet her gün ama hergün, ara da bir fiziki şiddet ve eşyalara zarar verme bununla tehdit etme. İlk zamanlar sadece kendi kıyafetlerini yırtardı her gün ama bi gün çorap bi gün tişört çok sinirli sürekli küfür eder bize hakaret eder. Sizin Allah belanızı versin der akşam eve gelince geldim şu bilmem naptığımın evine der. Son 3 aydır da ailesi dükkandan çıkardı bunu çünkü 3 milyon para yedi kumarda kaç kez söyledim annesine ama babasına hiç söylememiş en son arabayı satıp yiyince babasına anlattım. Oda bana dedi ki bu zamana kadar niye söylemedin sen karısısın takip edecektin. Hep ben suçlu oldum. Kaynanam çok fena insanların içinde melek gibi oynar ama arkadan yapar yapacağını. Bu arada cinsellik yok bizde 6 ayda bir anca zorumla olur onda bile kavga eder yok düzgün dur yok yorgunum dedim olmuyor diye. Her şeye küser ekmeği ısıtmadım diye küser sofraya gider 15 gün odaya kapatır kendini. Hazır su bardağın dibinde kalmış diye kızar ben çalışıyorum ben alıyorum nankörler sizi diye. Kızımla tv izleriz tv yi alıp başka odaya götürür. Telefona bakarız onu elimizden alır. Odaya gidip oyun oynarız bağırır çağırır ses yapıyorsunuz diye. Ailemi hep aşağılar küfür eder. Çok kez geldim annemin evine ama ev kalabalık ablam boşandı 3 yıl önce onun 2 çocuğu var 2 tane de kardeşim var 7 kişiler diye hep geri gittim. Gelip koltukta yatardık kızımla valizden kıyafet alıp giyerdik zor oluyordu diye aman gideyim düzelir belki dedim aman düzenim bozulmasın dedim. Ev eşimin üstüne değil kayınpederim herşey onun eşimin üstüne birşey yok. Benim babam borçlardan dolayı arabayı eşimin üstüne yaptı şuan araba onun üstünde. Bana yapmasına izin vermedi eşim çünkü. Evi terk edeli 1 oldu hatta belki geçiyor. Eşimin telefonu yok 4 aydır kırdı çünkü 3 ayda düzenli telefon kırar 1 ayda düzenli kumanda kırar. Hep kırar işte kızlar. Sonra gelir yalvarır yakarır götürür. 1 aydır hiç konuşmadık kızım da egzama hastası baya ileri derecede tüm vücudu yaralar içinde. 1 aydır ben hastaneye götürüp getiriyorum şükür ki düzeliyor gibi. Şimdi bi arkadaşımla konuştum eşimi dükkana almışlar geri çağırmışlar daha doğrusu. Telefon da vermişler bugün çocuğu aldı götürdü binanın içinde 5 dk sevip bıraktı. Götürcem dedi ama çocukta travma var sakın götürme dedim çünkü evi terk edeceğim gün çocuğu kaçırdı telefonu yok arayamadım çıktım dışarı baktım bulamadım bende annemlere geldim. Ertesi gün de hemen çocuğumu alıp geldim. Çocuk şuan benden ayrı 5 dk duramıyor tuvalete bile gitsem anne beni bi daha bırakıp gitme diyor. Şuan işim yok bin lira param var iş baktım bayramdan sonra bi yerden haber bekliyorum olmazsa da oturduğumuz eve yakın birçok iş var oraya girerim. Kızımı da kreşe vereceğim. 2 bine felan bulursam. Maaşımdan 2 de aileme veririm geri kalanıyla geçinir giderim diyorum. Ha birde bugğn mesaj atmış çocuk çok kötü başka bir hastaneye götürcem diye 1 aydır aklı nerdeydi acaba ben de geçiyor 1 haftadır iyi geçmezse ben götürürüm dedim. Ne dersiniz kızlar herşey güzel olacak dimi. Bide hiçbir kıyafet alamadım kendime acaba kıyafetlerimi verebilirler mi daha bana neler edecekler diye düşünüyorum