Boşanma evreleri ?

Acıların hiçbiri kalmıyor ki boşanma acısı kalsın
Allah yardımcınız olsun
Ben bu süreçte Uğur Koşar'ın kitaplarını okudum çok namaz kılıp çok dua ettim hamd olsun atlattım bir çok şeyi
Tam ben atlatmışken adam pişman olup geldi tabi bütün kapılar yüzüne kapandı
İnternette ayrılık acısı diye bişey görmüştüm kadınlar ayrılınca ağlar sızlar ilk 6 ay, erkeler de eğlenir keyfine bakar 6 ay sonra erkekler ağlar kadınlar güler biz resmen böyle olduk ayrılığın 7.ayında kapıma dayandı :)

Takımı giyse iyi benim aldığım gözlük babamın aldığı saat daha neler neler
Altınları kaçırmalar daha nice pislikler
Ben 1,5 yıldır bu illeti atmaya çalışıyorum
Ama İnan bu yaptıklarını görünce Dahada mutlu oluyorum sen beni bu aç göZlü pislikten kurtardın diyorum
Mahkamede numaradan ağlamalar annesi babası öyle ne numaralar ne oyunlar
Sana tek tavsiyem haklarını almadan boşanma

Canim merhaba eşin ayrılığın ilk zamanları nasıldı barısma girişimi oluyor muydu benimki tamamen sildi hayatına bakıyo ama ilerde bir gun ben toparlanınca döner mi acaba diye merak ediyorum

Sorun neydi ki özel değilse

Canim merhaba eşin ayrılığın ilk zamanları nasıldı barısma girişimi oluyor muydu benimki tamamen sildi hayatına bakıyo ama ilerde bir gun ben toparlanınca döner mi acaba diye merak ediyorum
Merhaba
evet benimki de silmişti çocukları bile görmüyodu gözü keyfine bakıyordu sonra ne olduysa geri dönmek istedi aklı başına geldi sanırım ben kabul etmeyince sen beni bıraktın boşandın diye beni suçlamaya başladı saçma sapan
sen onu bırak dönmesini bile bekleme işte o zaman dönüyolar er ya da geç bizimki erken oldu biraz dönüşü ben bu kadar çabuk beklemiyodum doğrusu

Aynı aynı ben şimdi hamileyim doğum yapmak üzereyim ne cocuk dogdu mu diye merak ediyo ne dön diyo kadın erkek karışık tatillere gidiyor takılıyor, ben cekismeli dava actım eline tebligat gitti ne cevap verecek bklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…