- 14 Haziran 2019
- 8
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi Umudumcennetten1
Tabiki biliyorum zaten evliliği düşünmüyorumÖncelikle hakkinizda hayirlisi olsun bundan sonraki hayatiniz daha iyi olur umarim fakat "bosanmis bir kadinla evlenmemis bir erkek evlenebilir mi" sorunuzu yadirgadim.
Bosanma surecini bir atlatin sonrasinda hayatinizi zaten yola sokacaksinizdir. Bunlari dusunmek icin erken
‘Acıyı bir daha yüzeye çıkamayacağı kadar derinlere ittiğimizi sanırız ama birden, görünüşte masum bir yorum öfke krizi geçirmemize ya da göz yaşlarına boğulmamıza sebep olur.’ Kuvvetle Ayağa Kalkmak adlı kitaptan alıntı bir cümle.Lütfen brene brown nun kitaplarını okuyun
Aa bide takımı giyip geliyoDurursunuz emin olun hatta öyle bir duruyorsunki ayakta
Bu birazda yaşadıklarınıza bağlı
Ben her celsede karşı karşıya kalıyorum
Hala benim ona aldığım takımı falan giyinip geliyor düşün
Ama oradaki hal ve hareketlerini görünce her celsede ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlayıp daha da güçleniyorum
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim mesajınız içinÖncelike yeni hayatınıza merhaba deyin.
Güzel anılarınız zaten fazlalıkta olsa boşanmazdınız.
Diğer bir konu da duygu değişimi o kadar normal ki , ama bu süreç ne kadar olacak bunu siz belirlersiniz.
Çeyiz sizi üzüyorsa benim yaptığım gibi yapın alayını dağıtın.
Ben yemek takımıma kadar verdim. Hemde hiç kullanmamıştım neredeyse. Çeyiz falan çok gereksiz şeyler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun‘Acıyı bir daha yüzeye çıkamayacağı kadar derinlere ittiğimizi sanırız ama birden, görünüşte masum bir yorum öfke krizi geçirmemize ya da göz yaşlarına boğulmamıza sebep olur.’ Kuvvetle Ayağa Kalkmak adlı kitaptan alıntı bir cümle.
Gerçekten de tam olarak bunu yaşatan bi duygudurum mücadelesi. Bende nasıl olacağını bilemeden atlatmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun demeye geldim..U Umudumcennetten1
Biz kadınlar üzülüyoruz bu durumda ama erkekler neden üzülmüyor yuvasının yıkılmasına acaba.Ne yaşadınız bu raddeye geldiniz bilmiyorum ama duygu karmaşası yaşamanız normal
Sevilmiyorsanız değer verilmiyorsa size adım atmayın ve kesinlikle boşanın
Kitabı okumadım nette bakınırken gördüm de belki biraz yaranızı geçici olarak hafifletebilir.. Bu süreç zamanla kabullenilecek sancılı bi süreç malesef.. Keşke benimki de sizinki gibi sade bir vazgeçiş olsaydı.. Tabii ki hertürlü acıdır boşanmak ama ayrılmayı kurtuluş ve bi yanlıştan dönmek olarak görüyorum ben.. Eşiniz narsistse sizin için de hayırlı olmuş bence çocuk olmadan ayrılmak en doğrusu.Allah hepimizin yardımcısı olsunbu kitap iyi gelirmi alsam
Sizin boşanmayı esinizimi istediKitabı okumadım nette bakınırken gördüm de belki biraz yaranızı geçici olarak hafifletebilir.. Bu süreç zamanla kabullenilecek sancılı bi süreç malesef.. Keşke benimki de sizinki gibi sade bir vazgeçiş olsaydı.. Tabii ki hertürlü acıdır boşanmak ama ayrılmayı kurtuluş ve bi yanlıştan dönmek olarak görüyorum ben.. Eşiniz narsistse sizin için de hayırlı olmuş bence çocuk olmadan ayrılmak en doğrusu.
Hayır ben ayrıldım ama hayal bile edemeyeceğim kadar kötü vasıflara sahipti öyle biriyle yanyana gelmiş olmak bile azap benim içinSizin boşanmayı esinizimi istedisizin bosanma sebebiniz neydiki inşAllah cabuk atlatırsınız
Eften püften şeylerdi ama karsi tarafın iftira atacağı cirkinlescegi kesin sirf bosanmak icinCanım önce hakikaten ufak şeylerse hakim boşamayada bilir. Genelde bildiğim kadarıyla mahkemeler boşatma taraftarı değil. Ha işin içine yalan iftira girerse sende daha rahat ayrılırsın en azından yaşattığı kötülük ondan soğutur.
Çocuk olsaydı çok daha zor bir süreç olurdu.
Eş kişisine dua edin o halde yıllarınızı çalmamış.Teşekkür ederim mesajınız içineş kişisi bosanmak istedi oyuzden bu insana dahada acı verdi benim kararım olmuş olsaydı bukadr üzülmezdim ama hemen kestirip attı yeni evli oldugumz için evlilik kavramni anlayamadi ufacık şeylere taktı yani benim kocam narsist diyebilirz..ay inşallah bu süreci atlatırım kolayca hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıcam çok garip bişey ya