Bosanma depresyonu

Ben daha yaşına girmemiş bebeğimle boşandım ve hiç pişman değilim haksızlığa boyun eğmediğim için gurur duyuyorum kendimle sende böyle düşün ayrıca hiçte bitmedi hayatım yeni başlıyor daha çok güzel günlerim var önümde bi hıyar eksildi hayatımdan cacık yapmam ayran içerim :KK70: hayat ciddiye almak için çok kısa böyle ucuz şeyleri ne hastalıklar ne kayıplar var bırak boşver yaşa kaldığın yerden yurtdışına çıkmak için para biriktir kendine pahalı hediyeler al güzel giyin boyan süslen ne geliyorsa elinden bırak bize mi kaldı dünyanın kahrı yaşayacağımız üç gün onunda garantisi Yok
Ay guldurdunuz beni sagolun. Ah keske benim esim de hiyarin teki olsaydi da ben de kurtuldum gozuyle baksaydim.:KK48:

insallah.bir de soyle bir sıkıntım var. Küçük bir yerde yasiyorum. Bunun duyulmasi ve bosanmis kadin olarak küçük ilcelerde hayatini devam ettirmeye calismak gercekten Türkiye'de cok zor. Yasayacagim zorluklari dusundukce iyice icim kararıyor
Ben iki cocukla kaldım. On yılımı verdim kolay olmadi elbette ama ailen arkanda olursa çok daha kolay atlatırsın hem çocuk da yok sanırım. Ben acımı bile doya doya yaşayamadım ayakta kalmak zorundaydım. Tek söyleyebileceğim geçiyor. Bu hayatta ölümden baska herşeyin çaresi var. Kendini bırakma gerekli görüyorsan destek al.

Hakkinizda hayırlısı olsun.
Belki hayat size bundan sonrası için daha güzel günler saklamıştır :)
Iyi düşünün iyi olsun :KK68:

Ay guldurdunuz beni sagolun. Ah keske benim esim de hiyarin teki olsaydi da ben de kurtuldum gozuyle baksaydim.:KK48:
İyi huylu, kibar, fedakar, saygılı bir eş bu zamanda kolay bulunmuyor...

Eşiniz iyi bir insan ise kaybetmemek için elinizden geleni yapın..

Muhakkak açık bir kapı vardır..

Sebep ne bilmiyorum ama her insan hata yapabilir. Eş olmak bazen hatayıda affedebilmektir. Eğer eşiniz bu kadar silmisse gözünde kendinizi suçlamayın. Bence psikolojik destek almak bu süreçte çok iyi gelecektir. Yükü tek başınıza kaldırmak yerine bu konuda uzman birinin sizi yönlendirmesi daha kolay atlatmanizi sağlayacaktır. Allah yardımcınız olsun....

X