Bosanma depresyonu

Cattyhol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
664
972
Merhaba kadinlar kulübü uyeleri. Ben 3 yillik evli bir bayanim. Evlenmeden once sevgililik donemini sayarsak esimle 11 yili birlikte gecirdik. Simdi malesef bosaniyoruz esim kararli. Ben bu surecte dogal olarak buyuk bir üzüntü icindeyim. Hayatimda bir daha mutlulugu yakalayamayacak gibi hissediyorum. Umitsizlik icine düştüm. Bu sureci nasil daha hafif atlatabilirim? Psikolojik destek almak istiyorum ancak sizlerden de fikir ve destek almak istiyorum çünkü kimsem yok dertlesebilecegim.

Neden boşanmak istiyor ki şiddetli gecmszlik mi sonuçta o kdr emek vermişsinz hayatınızı birleştirmişsiniz

Seni istemeyeni sen hiç isteme arkadaşım. Esin kararlıysa en azından net davranmış , ayrılmayıp yıllarca eşine psikolojik siddet uygulayan var. Haklısın 11 yılın geçmiş emek var ama stresli 11 daha kaybetme. Hayırlısı Allah tan

Seni istemeyeni sen hiç isteme arkadaşım. Esin kararlıysa en azından net davranmış , ayrılmayıp yıllarca eşine psikolojik siddet uygulayan var. Haklısın 11 yılın geçmiş emek var ama stresli 11 daha kaybetme. Hayırlısı Allah tan
Bu sureci nasil atlatacagim? Bundan sonrasi icin hic ümidim yok nedense.

Geçecek güçlü ol
Ailen destek oluyor mu?
Çalışıyor musun?
Kaç yaşındasın ?

Bu sureci nasil atlatacagim? Bundan sonrasi icin hic ümidim yok nedense.
Uzun ilişkilerde sanırım olmazsa olmaz haline geliyor,alışkanlık da oluşuyor tabi. Sudan çıkmış balık, oyuncağı alınmış çocuk gibi . Ama onceliginiz karşınızdaki değil kendiniz olun. Uğraşlar edinip farklı ortamlara girin bence , eve kapatmayın kendinizi . Asosyal hale gelmenizi toparlanmanızi zorlaştırır.
"Korkmayın hayatım alt üst olacak diye , belki hayatın altı üstünden daha güzeldir"
Alıntı. Tam yazamasamda moral olur dedim.
Bide şunu düşünün hayatına yeniden başlamak isteyip te başaramayan milyon tane kadın var. Ama imkanı yok ama eşi manyak. Bu durumu medeni bı şekilde halledebilmek bile avantaj aslında.

Daha gençsin
Yolun başındayız
Umudunu bitirme
Rabbim her karanlık geceye
Güneş doğan bir sabah verir
insallah.bir de soyle bir sıkıntım var. Küçük bir yerde yasiyorum. Bunun duyulmasi ve bosanmis kadin olarak küçük ilcelerde hayatini devam ettirmeye calismak gercekten Türkiye'de cok zor. Yasayacagim zorluklari dusundukce iyice icim kararıyor

Uzun ilişkilerde sanırım olmazsa olmaz haline geliyor,alışkanlık da oluşuyor tabi. Sudan çıkmış balık, oyuncağı alınmış çocuk gibi . Ama onceliginiz karşınızdaki değil kendiniz olun. Uğraşlar edinip farklı ortamlara girin bence , eve kapatmayın kendinizi . Asosyal hale gelmenizi toparlanmanızi zorlaştırır.
"Korkmayın hayatım alt üst olacak diye , belki hayatın altı üstünden daha güzeldir"
Alıntı. Tam yazamasamda moral olur dedim.
Bide şunu düşünün hayatına yeniden başlamak isteyip te başaramayan milyon tane kadın var. Ama imkanı yok ama eşi manyak. Bu durumu medeni bı şekilde halledebilmek bile avantaj aslında.
Ben de böyle dusunmeye calisiyorum aslinda ama eşimi seviyorum asil zor olan da bu benim için :KK43:

insallah.bir de soyle bir sıkıntım var. Küçük bir yerde yasiyorum. Bunun duyulmasi ve bosanmis kadin olarak küçük ilcelerde hayatini devam ettirmeye calismak gercekten Türkiye'de cok zor. Yasayacagim zorluklari dusundukce iyice icim kararıyor

Ağzı olan konuşur her zaman:ukala:
İnsanlar için değil kendiniz için yaşayın

Bence kulaklarınızı tıkayın oyle insanlarla da görşmeyn

Ekeklerin bakis acilarindan korkuyorum acikcasi. Yalniz bir kadin olarak yasamaya calismak rahatsiz eden olur mu acaba diye bile düşünmeye basladim:KK43:

Sen duruşundan vazgeçme
Hiçbirşey olmaz
Uzun süre bekardı bi yakınım
Çalıştı çocuğuyla yaşadı

Allah yardımcınız olsun. Yalnız kaldıkça insan kafayı yer. Yalnız kalmamaya çalışın. Çevrenizde dostlarınız var mı? Aileniz de en büyük destekçiniz olur.inşallah en tez zamanda atlatırsınız.

X