bosanma davasini kim acmali..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Arkadaslar esimden 2 aydir ayriyim, bu surecte esimden gordugum en yapici davranis terapiste gelmesiydi ama ona bile ailem istedigi icin geldim, ben esimi boylr kabul etmiyorum dedi,bu da yikici oldu..sanki kanli bicakli ayrilmisiz gibi nasilsin die sormamalar, benle yuzlesmemeler, arabayi evin onune birakip daha sonra arabadan anahtari al demeler, sabahin 4.5 da isim var diyip arabayi almaya gelmeler ama ailemin evin onunde arabayi goremeyince yanindakini kaldir getir demeler..
Yani gittikce cirkinlesiyor ve canimi nasil yakacagini cok iyi bildigi icin her firsatta bunu yapiyor...
Bunu da neden yapar anlamis degilim bir insan..
Simdi ben kendime soz verdim,bu ay sonuna kadar birseyler duzelmezse bu is benim icin bitecek ve bir daha degil onunla gorusmek adini bile anmak istemiyorum..birseyi bitirirsem canim acisa da bitiririm..esimi cok seviyorum hala gelsin bir ozrune kanarim o kdr agir lafina ragmen..ama bu seki!dde yaptikca cok baska seyler olacak..o yuzden sizce davayi ben mi acmaliyim onun acmasinimi beklemeliyim...

Hala özrüne kanarım diyorsan git barış bence.
Uzatmanın anlamı yok.
O gelmeyecek belli.
Sen de onu beklemek yerine madem seviyorsun git eşinin yanında ol.

onun açmasını bekle. o zamana kadar da, belki yaptıklarının hatalı olduğunu farkeder. senin düşüncelerin de netleşmiş olur..

Hala özrüne kanarım diyorsan git barış bence.
Uzatmanın anlamı yok.
O gelmeyecek belli.
Sen de onu beklemek yerine madem seviyorsun git eşinin yanında ol.
Inan ki giderim ama esim bana ne kdr yuzsuzsun demisti, en ufak birseyde ben seni cagirmadan sen geldin diye suratima vurmasina katlanamam, gururlu oldugumdan degil,bir de esim sevgim saygim bitti demisti..yani benim sevmem bir ise yaramayacak bu durumda..
Evet o gelmeyecek, inat ugruna bitecek iste...

onun açmasını bekle. o zamana kadar da, belki yaptıklarının hatalı olduğunu farkeder. senin düşüncelerin de netleşmiş olur..

Yaptiklarinin hatali oldugunu 2 aydir anlamayan insan ve bunun uzerine hala da uzerime uzerime gelen insanin biraz olsun sucunu kabul etmesi benim icin hayalden de ote oldu..
Keske anlasa, karisina yuvasina sahip ciksa..keske...

Anlaşmalı boşanmaya çalışın. Ama sizin derdiniz şu an bu değil gibi
Eşinizi seviyorsunuz ve hala vazgeçmiş değilsiniz.

Bir özürüne onca hakaretini yutacaksın yani?
Biliyorum misspoinem sen guclu kadinlari cok seviyorsun, kendini ezdirmeyenleri, durumumu da az cok biliyorsun..ama iste ben bile bu hale nasil geldigime anlam veremiyorum..zaten ozur dilemeyecegini de biliyorum..zaten su son zamanlarda hic mantikli dusunemiyorum, ilk ayrilisimizda bile kendimi daha guclu goruyordum, daha kararli ve net..

Eşiniz boşanma davasi acmayacak. Siz özür dileyene kadar onun istediği gibi biri olmaya söz verene dek sizin caninizi yakip uğraşmaya devam edecek siz affedince de boşanmayalim dediginizde de tahtini da alip gelip kurulacak

Bence istiyorsan boşanalım diye zarf atın,belki kafasında bitirmiştir de sizden bekliyordur. Eğer öyleyse de ayrılın gitsin zaten.Amacını öğrenirdim ben olsam

offf ya bu bi hastalık gibi nerdeyse tüm erkeklerde yayılmış! ne bu ya? aynı tuhaf tuhaf davranışlar, saçma sapan çocuk gibi al oyuncaklarını, ver oyuncaklarımı davası! bu türler mikrop gibi yayılıyor farkında mısınız? 30'lu yaş kuşağında çok var.
hep mi böyle, yoksa kızınca mı sıyırıyor?

Anlaşmalı boşanmaya çalışın. Ama sizin derdiniz şu an bu değil gibi
Eşinizi seviyorsunuz ve hala vazgeçmiş değilsiniz.
Evet esimi seviyorum, vazgecmedim...ama vazgecmem gerek..cunku esim bu kafa yapisinda ve bu kdr sivri dilli oldugu surece ben onunla mutlu olamiycam, o yokken de belki mutlu degilim ama en azindan kendimi degersiz hissetmeme sebeb olan bir laf duymuyorum..

Seni üzmek istemem de pek inatlık durumu kalmamış bence.
Adam seni sevmiyor.
Yerinde olsam bunu kabullenip bir an önce davamı açarım,hemen boşanırım.

yüzsüz demiş size. kişiliğinizi karakterinizi yerle bir etmiş ... siz donmezsiniz o da dönmez ozaman davayı kimin açacağınında bir önemi yok...

Kardes sana artik ne yazilabilir bilmiyorum. Esin ozur dilerse hala giderim diyosun.
Eger erkek olsaydim itip kaktigim,hakaret ettigim,hicbir sekilde deger hissettirmedigim,kendisinden once hep baskalarina oncelik verdigim kadin bir ozrume tav olsaydi,hala pesimden gelmeyi isteseydi o kadina zerre kadar deger vermez,asla insan yerine koymaz,itip kakmaya devam ederdim.
Bulmusum kendime kole daha ne isterim.

tamamda daha iki ay olmuş. bazı erkekler haftasında anlar hatasını, bazılarının ayları bulur, bazılarıda yılları bulur. yılları olmasın tabi. eğer ayrılmak istiyorsanız, oturun konuşun. fikirlerini alın.

Bence istiyorsan boşanalım diye zarf atın,belki kafasında bitirmiştir de sizden bekliyordur. Eğer öyleyse de ayrılın gitsin zaten.Amacını öğrenirdim ben olsam

Bu zarfi ay sonunda aticam iste, artik terapiye de randevu almayacagim tek devam edecegim..muhtemelen ben de oyle dusunuyorum, ama bosanmayi isteyen o neden benden bekliyor.

Kizinca siyiriyor, ve birsey soylemisse ona tamam diceksin, daha dogrusu o ne isterse yapabilir. Isine gelirse der..evet nedense bu kusakta bir bozukluk soz konusu bence asiri pohpohlanmaktan ve simartilmaktan boyle olmuslar.

barışmaya niyetin olduğu için davayı sen açma çünkü çok pişman olacağa benziyorsun canım.o açsın illaki boşanılacaksa.

Haklisin ne diyebilirim ki..ben de inanin esimden once boyle dusunuyordum, ama buyuk konusmusum..dedimya kendime soz verdim ay sonuna kadar..sonrasi insallah agziyla kus tutsa umrumda olma..

Eşin senden vazgeçmiş demek ki... Belki de davayı senin açmanı istiyor, sonra pişmanım ayaklarına yatacak , işi uzatacak vs... Onu hiç umursama bence ve bir avukata danış, eğer sen açarsan nasıl ilerler süreç, o açarsa nasıl ilerler vs güvenilir bilgi al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…