Daha önceki konumda anlatmıştım eşim polis beni aldatti evli bir bayanla kadinin kocası herseyi öğrendi ve şimdiye kadar kendisini eve almadım ve dinlemedim bir kackere rahatsız etti beni tehdit etti avukata para vermeyelim anlaşalım diye ama hakaret küfür içerikli konuştuğu için dinlemek bile istemedim ailesi de giderek çirkinleşti hatta uzaklaştırma tehdit nedeniyle kendisini şikayet ettiğim için ablası abisi kapıma dayandı konuşmak istemeyip kapıyı açmadığım için abisi binada olay çıkardı kapıyı kiracakti korkudan açınca kapıyı iceri girerken saçımı tuttu bu daha zoruma gitti o gün yola çıktım memlekete doğru abi yolda utanmadan beni aradı bana diyorki karşı tarafın kocasına bisey söyleme yuvası bozulur dedim Peki benim yuvam eee siz zaten anlaşamıyor bosanmayackmsnz dedi en utanmazi sen eski kocamdan nafaka istedin mi benim kardeşimden istiyorsun dedi anlayacağınız hergecen gün hadlerini aştılar davami açtım cimer e eşimi şikayet ettim yazışmaları attim emniyet müdürlüğüne sizce durum ne olur bundan sonra tecrübeleri olan varmi