• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma davasını ben açarsam ne olur?

Daha önce de söylemiştim 2 yüzük ve ince bir kolye var sadece dava açmaya ve avukata yeterli olmaz. Ki zaten bende olanları da istiyor sanki kollarim altın dolu gibi .

Ayrıca anlasmali dava açmak için 1 yılın dolması gerekiyormuş doğru mu?
Eger öyle ise eylüle kadar beklemem gerekiyor.

Anlaşmalı bosanma olacak diyorum ama biz hiçbir şekilde anlasmadık. Ne olacak nasıl olacak konuşulmadi yani.
Başka şekilde olursa dava daha çok uzar diye anlaşmalıyi kabul etti galiba.

Ve ben nisandan beri ailemin yanındayım gelirken hicbirsey de almamistim evden kıyafet olarak . İnsan düşünür de kıyafetleri yollar en azından.

O kadar çok doluyum ki ne yapacağımı bilmiyorum ... !
kiyafeylerini o adamin yollamasini bekliyorsan avucunu yalarsin.git ailenle soke soke al onlar senin hakkin.esi. ne kadr yuzsuz ya yuzugu istiyor o kadinin mehri alinmaz alirsa haram olur.ne kadar dusuncwsiz bi adam

senin bilezigin faln yok mu onlari bozdursan .ben barodan ucretsiz avukat isteyecem olmadi .kendim tutarim.yeterki bitsin benim bekleyip surunmeye niyetim yok biran once bitsin varsin paralar gitsin yeterki kafam rahat olsun bitmeden oyle ortalikda dolasmk istemiyorum bosanayim hayatima bakacam en azindan okula basvuracm acik ogretimden .bekleyim senelerimi aylarimi niye ziyan ediuim ki uc kurus param gidiyo diye....
Ben de öyle dusundum kurtulayımda önüme bakayım dedim ,evden takıları almasına sesımı cıkarmadım,boşanalı bir ay oldu.bosanma sırasında basın sıkısırsa bana gel ben hep yanındayım dıyen aglayan kısı uzak dursun benden ben onu ıstemıyorum diye dolaşıyor(aynı işyerindeyiz)takılarımı ve dugun oncesı harcadıgım 30bınımı almadıgıma pısmanım.(ev annemındi.esyaları almadı,o zamankı ruh halıyle valla esyaları alsa sesımı cıkarmazdım,bır an once kurtulayım derdındeydım)

kiyafeylerini o adamin yollamasini bekliyorsan avucunu yalarsin.git ailenle soke soke al onlar senin hakkin.esi. ne kadr yuzsuz ya yuzugu istiyor o kadinin mehri alinmaz alirsa haram olur.ne kadar dusuncwsiz bi adam
Benımde parmagımdakı tek tası aldı ve ustune msj attı,utanmaz hala modemımı ,hattımı kullanıyorsun dıye.dogum gununde hedıye ettıgı saatı ıstedı,modemını ve hattını iade ettim.(50tllık faturasız avea hat)ve bu adam 8ay kıra vermeden annemın evınde oturdu.

Back
X