- 20 Nisan 2015
- 38
- 2
- 1
- Konu Sahibi La Tahzenn
-
Aa ciddi misin, ne olduVe aleykumselam. Allah yardımcın olsun. Ben de bosanacagim o yuzden konuyu takipteyim.
aynen bende sendenim.bosanacsgim .ama benim iki valizden baska goturecek biseyim yoook..ozel esyslar ve kiyafetler sadece bide yavrum..ins bans verirler yavrumu .senin vocuk varmi konu sahibi bosanma sebebin neydiVe aleykumselam. Allah yardımcın olsun. Ben de bosanacagim o yuzden konuyu takipteyim.
Ve aleykumselam. Allah yardımcın olsun. Ben de bosanacagim o yuzden konuyu takipteyim.
sen bekarmiydin onun ikinci evlilgi hemi nasil sakliyorlar ya ..bu erkeklerHayır çocuğum yok hamdolsun.
Ayrılma sebebimiz çok aslında .
Saygı sevgi güven yok yalan var . Eski evlilikler ön plana çıktı . Çocuğu olduğunu öğrendim vs. Vs...
Aa ciddi misin, ne oldu
aaa neden ama
Selamun aleykum arkadaşlar biz boşanma karari aldık . İlk başta boşanmam diyen adam şimdi anlaşmalı boşanmayi kabul etti. Ama beni rezil etti herkese. Birsürü hakaret mesajları yazdı ayrı olduğumuz süre içerisinde .
Ben evden ayrılırken ne bir kıyafet ne de bir eşya almamistim. Ondan bir iğne bile istemiyorum düsüncesindeydim. Taaa ki o benden iki yüzüğü ve telefonlari isteyene kadar.
Ben hicbirsey istemezken o bende olanları istedi. Bu da beni daha çok sinirlendirdi. Şimdi ki düşüncem ona nafaka davası açıp belirli bir aylık almak. Yada hakaret mesajlarını gosterip onun canını yakacak birseyler yapabilir miyim bilmiyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum artik.
Ben ondan maddi yönden birsey talep etmiyim diye anlaşmalı boşanmaya yanasti ama gidip de dava açmıyor. Benim açmami bekliyor. Eğer ben dava acarsam neler yapmam gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizden yardım istiyorum
Selamun aleykum arkadaşlar biz boşanma karari aldık . İlk başta boşanmam diyen adam şimdi anlaşmalı boşanmayi kabul etti. Ama beni rezil etti herkese. Birsürü hakaret mesajları yazdı ayrı olduğumuz süre içerisinde .
Ben evden ayrılırken ne bir kıyafet ne de bir eşya almamistim. Ondan bir iğne bile istemiyorum düsüncesindeydim. Taaa ki o benden iki yüzüğü ve telefonlari isteyene kadar.
Ben hicbirsey istemezken o bende olanları istedi. Bu da beni daha çok sinirlendirdi. Şimdi ki düşüncem ona nafaka davası açıp belirli bir aylık almak. Yada hakaret mesajlarını gosterip onun canını yakacak birseyler yapabilir miyim bilmiyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum artik.
Ben ondan maddi yönden birsey talep etmiyim diye anlaşmalı boşanmaya yanasti ama gidip de dava açmıyor. Benim açmami bekliyor. Eğer ben dava acarsam neler yapmam gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizden yardım istiyorum
senin bilezigin faln yok mu onlari bozdursan .ben barodan ucretsiz avukat isteyecem olmadi .kendim tutarim.yeterki bitsin benim bekleyip surunmeye niyetim yok biran once bitsin varsin paralar gitsin yeterki kafam rahat olsun bitmeden oyle ortalikda dolasmk istemiyorum bosanayim hayatima bakacam en azindan okula basvuracm acik ogretimden .bekleyim senelerimi aylarimi niye ziyan ediuim ki uc kurus param gidiyo diye....Maddi yönden çok sıkışık durumdayım. Ailemden de avukat için yada dava açmak için maddi bir yardım istiyemem.
nasıl olacak bilmiyorum.
Ailemi rahatsız ediyor sürekli gitsin dava açsın diye mesajlar yolluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?