- 24 Ocak 2019
- 208
- 201
-
- Konu Sahibi Huzurluyummmm
Teşekkür ederim boşanma davam var talep ettik kayıtları karşı taraf genelde watsap ve Messenger ile mesajlasip konuştuğu için onlarda çıkarmı diye merak etmistimevet isteniyor hakim karar veriyor genelde de tarih verilmezse 2-3 yıllık istiyor whatsap sosyal medya çıkmıyor sadece telefon goruşmeleri saat dakıka sizi arayan numaralar ve mesajlar çıkıyor içeriği kimle ne konuştunuz tabiki yok ama tekrarlayan veya şüpheli geç saatlerde arama olursa uzun olursa dikkat çeker
Boşanma davasindada isteniyor umarım talep ettiğimiz süre cikarBoşanma davası için istenir mi bilmiyorum. Cinayet gibi şeylerde istiyorlar.
Zuckerberg hayatta WhatsApp kayitlarini vermezTeşekkür ederim boşanma davam var talep ettik kayıtları karşı taraf genelde watsap ve Messenger ile mesajlasip konuştuğu için onlarda çıkarmı diye merak etmistim
Yaaa bende bu kayıtlara guvenmistimBende istedim ama malesef çıkmıyor kendi aksını ispat için vermek isterse verir kanunen cinayet özel suçlar gibi durumlarda amerikadan isteniyor çok zor o da
Ceyizinemi koyacak acaba hakim istiyo sonuçta vermeli benceZuckerberg hayatta WhatsApp kayitlarini vermez
Benim şansım şüphelendiğim kişiden almam oldu tüm yazdıklarını attı banaYaaa bende bu kayıtlara guvenmistim
Sizin bittimi davaBende istedim ama malesef çıkmıyor kendi aksını ispat için vermek isterse verir kanunen cinayet özel suçlar gibi durumlarda amerikadan isteniyor çok zor o da
Bende 2 kişi ile sürekli Messenger dan görüşmüş resimler falan vardı ciddi kavga ettik tabi o zamanlar boşanma gündemde olmadığı için aradan yıllar geçmiş hiç bilgim yok kimler olduğuna dairBenim şansım şüphelendiğim kişiden almam oldu tüm yazdıklarını attı bana
Sizin bittimi dava
Benimki bitti anlaşmalıya çevirdikBende 2 kişi ile sürekli Messenger dan görüşmüş resimler falan vardı ciddi kavga ettik tabi o zamanlar boşanma gündemde olmadığı için aradan yıllar geçmiş hiç bilgim yok kimler olduğuna dair
Kendisi bilir avukatı varsa uyarır zaten anlaşssada çekişssede o takılar sizin üzerine tazminat ve nafakada verirHayırlısı olsun yeni yaşamınız Bende anlaşmalı istiyorum aslında ama asla yanaşmıyor düğün takılarını ona vermeden anlaşmalı boşanmam diyor.darp olayı oldu onun için açtım davamı bunlarda eklemek istediğim
Çok teşekkür ederim dilekçe aşamaları psikoloji mi mahmetti umarım bundan sonrası iyi geçerTesekkur ederim henüz çok yeni alışmaya çalısıyorum sizede hayırlı sonuçlar kolaylıklar diliyorum
Bezdirme politakası bunlar hiçbirsey alamaz aldı diyelim tazminattan düşersin darp var baska bir sürü neden de vardır iyi bir avukatla çözersiniz şu an en zor donemdesiniz dilekçe aşamaları bitsin hersey şekilleniyor bakarsınız anlasalım diye o yalvarır dik durum haklıyım modunu asla bırakmayınBana ait olduğunu biliyo ama kanunda erkeğe takılan çeyrek para erkeğe ait olduğunu öğrenmiş onları alırım hepsini almazsam diyo benim avukatimda o zaman oda sana takılan ceyrekleri versin diyo