- 5 Ocak 2020
- 110
- 41
- Konu Sahibi Hayathayat09
Merhaba arkadaşlar yeni kaydoldum ve hemen size danışmak istedim. Henüz 8 aylık evliyim ve tanısarak evlenmemize ragmen her gün kvga gürültüyke geçti. Olan olaylardan çok sürekli küfür etmesi evden git defol ayrıl demesi çok yaraladı beni ve hep bi şekildr barıstık bi arada durduk ama bitmedi. En son bir hafta önce yne bi olayda ynı şeyler olunca dayanamadım avukat buldm aradı kendisini kabul etti davayı şartım vardı onu da kabul etti ancak akşamına geldi sarılıo napıyosn dedim ben dava açtm sen kabul ettn ev buldum çıkıcam baya sarıldı falan sonra en son gidicen mi dedi evet dedim çıktı gitti. Sabahına yine hiç bişe tok gibi davranıo şuraya gidelim mi falan ve dayanamadım dedim sen naptıgımın farkında mısın bak e devlete davayı takip et. O zman yüz şekli değişti sanırım blöf sanıyormş şimdi diyoe o zman nie evdesin bende yavas yavaş toplamaya başladım evi gdicem de. Bana dio ki adam gibi otur evinde Son kez diyorum. Yani ne yapmaya çalısıo bu sadece bu kadar mı insan sadece bu kadar mı üzülür pişman olup özr bile dilemiyor. Sizce ne yapmalıyım Allah tan hayırlısını diliyorm elimden geleni yaptım sanırım boşanacagız.