Boşanma davası açtım ama işler karışık bi bakın:(

Hayathayat09

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
110
41
Merhaba arkadaşlar yeni kaydoldum ve hemen size danışmak istedim. Henüz 8 aylık evliyim ve tanısarak evlenmemize ragmen her gün kvga gürültüyke geçti. Olan olaylardan çok sürekli küfür etmesi evden git defol ayrıl demesi çok yaraladı beni ve hep bi şekildr barıstık bi arada durduk ama bitmedi. En son bir hafta önce yne bi olayda ynı şeyler olunca dayanamadım avukat buldm aradı kendisini kabul etti davayı şartım vardı onu da kabul etti ancak akşamına geldi sarılıo napıyosn dedim ben dava açtm sen kabul ettn ev buldum çıkıcam baya sarıldı falan sonra en son gidicen mi dedi evet dedim çıktı gitti. Sabahına yine hiç bişe tok gibi davranıo şuraya gidelim mi falan ve dayanamadım dedim sen naptıgımın farkında mısın bak e devlete davayı takip et. O zman yüz şekli değişti sanırım blöf sanıyormş şimdi diyoe o zman nie evdesin bende yavas yavaş toplamaya başladım evi gdicem de. Bana dio ki adam gibi otur evinde Son kez diyorum. Yani ne yapmaya çalısıo bu sadece bu kadar mı insan sadece bu kadar mı üzülür pişman olup özr bile dilemiyor. Sizce ne yapmalıyım Allah tan hayırlısını diliyorm elimden geleni yaptım sanırım boşanacagız.

Sıradan bir b*klar yeyip ertesi güne hiçbir şey olmamış gibi uyanan erkek hali.

Yapacağınız şey basit. Koyduğunuz tavrı bozmadan dik durabilmek. Eşyalarınızı toplayın, tuttuğunuz eve geçin bir an önce. Pembe yalanlara, sevgi göstergelerine kanmamak gerek bu saatten sonra. Amacınız boşanmak değil sadece blöf yapıp yola getirmek ise, bu taktik tutmaz deyip usulca ayrılıyorum...

O size ağzına geleni sayarken, sizin dizinizi kırıp oturacağınız bi evlilik hayal etmiş. Tam sizi sindirdiğini zannederken tokat gibi davayı yapıştırmışsınız, mala bağlamış. Belli ki onun için bunlar evlilikte normal olan şeyler. Bu adamla ömür geçmez. Bu tipler kolay kolay da düzelmez.

O size ağzına geleni sayarken, sizin dizinizi kırıp oturacağınız bi evlilik hayal etmiş. Tam sizi sindirdiğini zannederken tokat gibi davayı yapıştırmışsınız, mala bağlamış. Belli ki onun için bunlar evlilikte normal olan şeyler. Bu adamla ömür geçmez. Bu tipler kolay kolay da düzelmez.
Haklısınız evliliği böyle bişey zannediyor

Bosanma davasini acmissiniz ama ozur bile dilemedi. Ne yani bosanicaz mi simdi diye soranda sizsiniz. Yani aynen esinizin dusundugu gibi blof yapmaya calisiyorsunuz. O da bu ciddiyetsizliginizin farkinda oldugundan size bu sekilde yaklasiyor. Suanda iki seceneginiz var. ya blofunuzu kabul edip, daha fazla bu tatsizligi uzatmayacaksiniz. Ya da soylediginiz gibi bosanacaksiniz. Ama gorunen o ki siz bir inada bosansaniz, bir sure kendinize gelemezsiniz cunku evlilik kafanizda bitmemis. Esinden bosanmaya kararli olan bir kadin asla oyle opmelere sarilmalara izin veremez, tiksinir bir kere. O yuzden bu bosanma lafini da iliskiye dahil etmeden, bir dusunun gercekten ne istediginizi.

Aynı kişi olduğunu düşünüyorum, tepki alınca başka bir nickle açtınız konuyu.

Mesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibi
Ben hemen sıkıntılarda pes edip bosanma davasi acma taraftari değilim. Ki bu kadar az zamanda hemen karar verip dava acmisiniz. Bazi seyleri yoluna koymaya bakin. Kestirip atmak kolay önemli olan olanlarla bas edebilmek

Bosanma davasini acmissiniz ama ozur bile dilemedi. Ne yani bosanicaz mi simdi diye soranda sizsiniz. Yani aynen esinizin dusundugu gibi blof yapmaya calisiyorsunuz. O da bu ciddiyetsizliginizin farkinda oldugundan size bu sekilde yaklasiyor. Suanda iki seceneginiz var. ya blofunuzu kabul edip, daha fazla bu tatsizligi uzatmayacaksiniz. Ya da soylediginiz gibi bosanacaksiniz. Ama gorunen o ki siz bir inada bosansaniz, bir sure kendinize gelemezsiniz cunku evlilik kafanizda bitmemis. Esinden bosanmaya kararli olan bir kadin asla oyle opmelere sarilmalara izin veremez, tiksinir bir kere. O yuzden bu bosanma lafini da iliskiye dahil etmeden, bir dusunun gercekten ne istediginizi.
Sürekli boşanalım diyen kendisiydi ben artık dayanamdım açtım davayı evet tabi ki istemiyorm öpmesini sarılmasını itiyorm napıyısn die kalkıyorm yapmaya çalıltıklarını söyledim ben. Evet tabi ki kolay deil ki bin kez düşünüo insan doğru mu yapıyorm die ama adamın bu kadar umursamaz davranması da garip bence

[/QUOTE

Ben yeni üye oldum bu siteye sorumda da belirttim hemen inceleyeceğim bu kadar benzer şeyler yaşayan var mıymış gerçekten

Ben yeni üye oldum bu siteye sorumda da belirttim hemen inceleyeceğim bu kadar benzer şeyler yaşayan var mıymış gerçekten

Benzer değil, tam olarak aynısı.

Aynı kişiyseniz, şiddet gördüğünüz adama dava açıp ne cesaretle aynı evde kalmaya devam ediyorsunuz anlamadım.
Evi ona bırakmak istemiyorsanız uzaklaştırma talep edin defolsun gitsin evden.

Ama siz blöf yapıyorsunuz sadece. Pişman olup özür dilesin istiyorsunuz. Maaş kartınızı iptal ettirip yenisini istediniz mi mesela?

Özür dileyip yalvaracak kıvama gelecek merak etmeyin. Paçası tutuşup özür dileyecek, "değiştim, düzeleceğim" diyecek ama maksimum 1 ay sonra aynı düzene döneceksiniz.

Benzer değil, tam olarak aynısı.

Aynı kişiyseniz, şiddet gördüğünüz adama dava açıp ne cesaretle aynı evde kalmaya devam ediyorsunuz anlamadım.
Evi ona bırakmak istemiyorsanız uzaklaştırma talep edin defolsun gitsin evden.

Ama siz blöf yapıyorsunuz sadece. Pişman olup özür dilesin istiyorsunuz. Maaş kartınızı iptal ettirip yenisini istediniz mi mesela?

Özür dileyip yalvaracak kıvama gelecek merak etmeyin. Paçası tutuşup özür dileyecek, "değiştim, düzeleceğim" diyecek ama maksimum 1 ay sonra aynı düzene döneceksiniz.
Kartımı aldım ama bende şiddet yok en fazla üzerime yürüyor anlamadım yani ben burda kendime inandırma çabasına mı gireyim bir de

Mesela benm aileme hiç değer vermeyip kendi ailesine tapmamı istiyor çalışıyırm maaş kartımı kendisi aldı evliysek bende duracak diyor en ufak bi fikir ayrılığında üstme yürüyor bunun gibi
Bi şans ver.düzelmezse yol ver gitsin.düzeleceğini sanmam.çocukta yok sanırım. Aynılarını daha fazlasını yaşadım.dava yı açtım çekişmeli devam ediyo.kafam rahat dünyaya yemiden geldim sanki.

Sürekli boşanalım diyen kendisiydi ben artık dayanamdım açtım davayı evet tabi ki istemiyorm öpmesini sarılmasını itiyorm napıyısn die kalkıyorm yapmaya çalıltıklarını söyledim ben. Evet tabi ki kolay deil ki bin kez düşünüo insan doğru mu yapıyorm die ama adamın bu kadar umursamaz davranması da garip bence
Neden sasiriyorsun ki? Gecinmeye gonlu olsaydi adam ortak bir paydada bulusmaya calisirdi, bu kadar saygisiz olmazdi, agzini toplardi. Adam bosanmak icin ugrasmis. Neden ozur dilesin ki? Ayaklariniza kapanmasini beklemeyin, oyle olmuyor. Davayi acmaktan vazgecerseniz en fazla 4 ay sonra yine fabrika ayarlarina donecek, hatta daha beter olacak. Kimse degismiyor cunku. Bir kez davadan vazgecerseniz nasilsa bosayamiyor beni diye dusunecek
Blof icin dava acilmaz. Ya hic acmayacaktiniz ya da actiysaniz geri donus yapmayin. Ikinci kez deneyip mutlu olani gormedim.

X