merhaba . ben 3,5 sene evlı kaldım ve 2011 eylül doğumlu 2,5 yaşında bı kızım var. sureklı kavga edıyorduk ve tahammül edemedığım ıcın evı terkettım boşanma davası açtım suan ailemle kalıyorum çalışıyorum kızımda yanımda.benı ailemın yanına gondermıyordu piskolojık baskısı çoktu ve tehdit edıyordu. hep şubatta ilk mahkeme olacak. eşim boşanmaya yanaşmıyor bazende tamam dıyor.çocuguda ıstıyor bışey vermeyıde kabul etmıyor. şahsi eşyalarım dahıl hiç bişey almadım herşeyim o evde kaldı.bılezıklerım bırıkımımız hepsı eşımdeydı. ben çocuğumu ıstıyorum ve haklarımı bılmek ıstıyorum neyı talep edebılırım .şıddetli kavga ile ayrıldık tehdit de vardı bana karşı .hepsi dilekçemde var. bana iftira atarsa hakım kanıt ıstermı durup duruken butun maillerim tlf kayıtlarım ıncelenırmı. benı arayıp ses kaydı yapma sı sucmu . sadece bı an once bıtsın ıstıyorum çok yıpandım ailemle beraber kalıyorum işimde iyi çalışıyorum .nasıl bı yol ızlemelıyım anlaşmaya yanaşmıyor. bırlıkte yaşadığımız evı bozmayacağını soluyor .ne yapmalıyım. bırde eşimle benım cınsel hayatımız kotuydu gec yatar dı benı uyandırmaya çalışırdı bende ıstemezzdım bu durum aramıız ıyıce açtı fakat av anlatmaya utandım mahkemede nasıl soylerım sav ozel soyleme durumum olurmu yada mah. once av nasıl soylemelıyım
Son düzenleme: