Boşanma avukatı tavsiyesi

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Evet hanımlar bana dişli, iyi nafaka ve tazminat alabilecek(şiddet, hakaret, evlilik içi tecavüz var), davayı sahiplenicek, kadın hakları konusunda duyarlı bir avukat lazım. Ama bütçe de kısıtlı. İstanbul'da tanıdığınız bildiğiniz fiyat konusunda insaflı ve iyi bir avukat var mı? Çok heyecanlıyım. Heyecanım ve cesaretim sönmeden bu iş olsun bitsin istiyorum.

Kadın derneklerinin verdiği avukatlar hakkında bilginiz var mı?

Twitterda napabilirim? Kendimi ifşa etmem gerekir mi? Bir boşanma avukatı, yaşadıklarımı dinleyince düzgün bir avukatla yüklü miktarda nafaka ve tazminat alabileceğimi söyledi o yüzden kendimi ifşa etmeden ulaşabildiğim en iyi avukata ulaşmak isterim. Ama adım sanım açığa çıkacaksa benim için iyi olmaz.

Twitterda napabilirim? Kendimi ifşa etmem gerekir mi? Bir boşanma avukatı, yaşadıklarımı dinleyince düzgün bir avukatla yüklü miktarda nafaka ve tazminat alabileceğimi söyledi o yüzden kendimi ifşa etmeden ulaşabildiğim en iyi avukata ulaşmak isterim. Ama adım sanım açığa çıkacaksa benim için iyi olmaz.
Kadin derneklerine sorabilirsinuz.

Bir boşanma avukatı, yaşadıklarımı dinleyince düzgün bir avukatla yüklü miktarda nafaka ve tazminat alabileceğimi söyledi

Kendisi de boşanma avukatı ise neden almadı dosyayı?
Kendisi boşanma avukatıymış ama düzgün mü değilmiş?

ne davalar gördüm anlı şanlı tv avukatlarının kaybedip kimsenin adını bilmediği "taşra" avukatlarının kazandığı

Merhaba, geçmiş olsun boşanma avukuatı önerebilirim, tanıdığım iki kişinin hakkını söke söke aldı ki birinin mal varlığının bir kısmı yurtdışındaydı. Özelden mesaj atarsanız yazarım.

Kendisi de boşanma avukatı ise neden almadı dosyayı?
Kendisi boşanma avukatıymış ama düzgün mü değilmiş?

ne davalar gördüm anlı şanlı tv avukatlarının kaybedip kimsenin adını bilmediği "taşra" avukatlarının kazandığı
Aslında kendisi davayı üstlenmeyi teklif etti ama günlük gibi kulladığım ve kendimle alakalı kimseye anlatmadığım özel dertleri yazdığım bir platformda yazışmıştık. Orada yazdıklarımı okuyan biriyle yüzyüze gelmek istemedim.

Aslında kendisi davayı üstlenmeyi teklif etti ama günlük gibi kulladığım ve kendimle alakalı kimseye anlatmadığım özel dertleri yazdığım bir platformda yazışmıştık. Orada yazdıklarımı okuyan biriyle yüzyüze gelmek istemedim.
Ne zarari olacak ki gelmelisiniz bence.

Back
X