Boşanma aşamasındayım. Kocam ve başka erkek arasında kaldım. Yargılamadan cevap yazın lütfen ..?

Evlilik kurtulmaz ama yasin küçük bosan ve kendine zaman ayir benim cocugum olmuyor derken? 23 yasindasin daha
Olmuyorsa olmuyordur yani.13 yaşında sistem çalışmaya başlıyor.yaşla ne ilgisi var? Genç yaşlarda olmuyorsa ileride mucize gibi birşey olmazsa daha da olmaz.

Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Yine çocuk haricinde tüm karakterlerin vasat olduğu bir konu daha. O adam çocuğun başını yakmasa bari. Başka kadın mı kalmamış da sizinle evlenmek istiyor? Kocanizdan da olmaz şu saatten sonra eğer biraz olsun karakter kırıntısı varsa.

Olmuyorsa olmuyordur yani.13 yaşında sistem çalışmaya başlıyor.yaşla ne ilgisi var? Genç yaşlarda olmuyorsa ileride mucize gibi birşey olmazsa daha da olmaz.
Neden olmasin belki eski eşiyle ilgiliydi sorun on sene yedi sene sonra çocuğu olanlar var siz Allahtan iyi bilemezsiniz

adamın karısı yaşıyor bile olabilir. hayatınızda erkek olmadan yaşamak çok mu zor?

23 yaşındasınız ne bu acele koca derdi?

bence ikinci adami sec, birincisini gercekten sevseydin ikinci secenek hic olmazdi diye bir laf var

Canım benim,şimdi sana söyleyecegimi çok iyi dinle. Aklına giren kişiden uzaklasmaya calış. Çünkü eger eşinden boşanıp o adamla evlenirsen sana yapabileceği kötü muameleye veya kötü sözlere kendini açmış olacaksın. Adam maalesef ki senin üzerinde her türlü imtiyazı kazanmıs hissedecek. Bunu sana karsı hep kullanacak, nasılsa beni boşayaöaz dşye her türlü eziyeti hak görecek. İşin kötüsü,kötü muameleye maruz kaldıgında eski eşini özleyeceksin. Eger eşinle çok büyük sıkıntınız yoksa eşinden ayrılma. Varsa ayrıl ama o herifle asla evlenmeyi dü-şün-me!
İkincisi, bak burası çok önemli. Dürüst,namuslu bir erkek evli kadın pesinde olmaz. Mutlaka sana kendini yamamaya çalısıyor. Baska istisnası yok bunu aklına kazı. Bunu şimdi fark etmezsin sonra anlarsın. Sevgiler.

Ağır olmadı mı arkadaşım? Henüz yaşı küçük ve büyüklerinden ya da üçüncü kişilerden akıl istiyor. Bunu da iğneleyerek, hakaret ederek yapıyorsunuz. Herkes hata yapabilir. Siz mükemmel misiniz? Hayatta her seyi dogru yaptıgınızı mı sanıyorsunuz? Lütfen üslüba dikkat olur mu

Yorumunuzu yapın siz istediğiniz gibi varsa bir hakaretim şikayet edin. Olanı yazmışım, onu da nasıl yazacağım beni ilgilendirir.
Yanlışa yanlış demekle mükemmel olmanın bir alakası da yok.
İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…