Boşanma aşamasında birinden hoşlanmak...

Dikkate alacağım bir dahaki sefere geçen sefer olan satasmalara şahit olduğumdan konuda nerdeeen nereye gelmişti benimki kendimce bi onlem oldu ama dediğin gibi dikkate alacağım insAllah

sen danışmanına ilgi duyabilirsin de onun sana ilgi duyması meslek etiğine ne kadar uygun işte orası muamma.

sen danışmanına ilgi duyabilirsin de onun sana ilgi duyması meslek etiğine ne kadar uygun işte orası muamma.

İlgi duyuyo demedim ki ayrıca bu zamandan sonra bi danışmanım da değil ama bu demek değildirki olmayacak uzmanlığı konusunda söz hakkım olamaz

Ben tavsiyelere acıgim galeyana gelip konunun trollenmesini ne istiyorum nede sizin beklediginiz umdugunuz bi kişide değilim

hangi kişi kim olduğunu umuyoruz ki biz

bence tam tersi konuyu açtığından beri milleti galeyana getirmek için tırmalama çalışmaları yapıyorsun sebep ne anlayamadım.

beyninin bir oyunu olabilir bu dönemi rahat atlatman için.önce resmi olarak boşan ondan sonra beynin ne diyor tekrar degerlendir

Boşanma sürecinde psikoloğun yaklaşımı ruhunuza iyi gelmiş. Belki boşluktasınız belki eşinizde bulamadığınız duygusallığı o an onda buldunuz. Ama şuan doktor hasta ilişkisi var,sizi dinleyen yargılamayan size yol gösteren hele bu bir erkekse daha farklı duygular hissetmeniz normal bu süreçte. Geçici olduğunu düşünüyorum bu duygularınızın.

Yorumsuz....

Doğru diyorsunuz ben ne kadar aklımda böyle birşeye ihtiyacım olmadığını düşünsemde belkide kalbimin buna meyil etmesi bu sebeplerden olabilir.
Bu arada şu an hasta doktor ilişkimiz şu an için yok ama olmayacak anlamına da gelemez ben değil bi tanidik belki cocugum icin basvurmam gerekir

Hayranlık mi hoslanmak mi ilerleyen zaman diliminde göreceğim

Doktorun ona karşı hislerinin farkında..
Sende farkında olsun istiyorsun zaten...
Şimdi sen söyle
Henüz bosanmadan
Hislerine gem vurmak çok mu zor ?

Bence şuan ikisi bir arada hem hayranlık hem hoşlanma. İlerleyen zamanda ne olacağını da psikoloğunuzun bu durumu hissedip olumlu yada olumsuz cevabı belirleyecek :)

Doktorun ona karşı hislerinin farkında..
Sende farkında olsun istiyorsun zaten...
Şimdi sen söyle
Henüz bosanmadan
Hislerine gem vurmak çok mu zor ?

İçimizden biri konuşmussunuzda yani doktorun böyle bi algısı olduğunu zannetmiyorum
sonra diyorlar sen konunun trolluyorsun okudugunuz açık ve bariz daha onceden de
yazdım yani

"Son seansti" bir dahakine cevap vermeye lüzum görmedim

Fark ettim bu yüzden yorumumda düzenlemeye gittim.
Yine de tarafsızca hissetmemistir diyebiliyorsan...
Ki en iyi sen bilirsin yaşayan olarak...

Son seansı ilk defa okudum senin yorumun üzerine.
Doğru karar olur. Farklı bir psikolog daha iyi çözüm sağlar.
Her halukarda duygularına engel olman gerekiyor

Sana iyi geldiği için farklı duygular hissettiğini düşünüyosun. Şuan hem sevgi hem ilgi boşluğundasın. O yüzden normal bu halin. Ve hayata umutlu bakıyor olmana da sevindim.
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…