- Konu Sahibi Mormenekse12
-
Benimde eşim asker ben hamileyken göreve gitti bişey olmasın bize acil bişey olur diye de annemlere bıraktı 2 ay burnumdan geldi her eksiklerini alırdım ama gene de hergun tartışma olurdu bende kendimi sormlu tuttum kapıları carparlar yerde kıl var diye babam bağırır çağırır nasıl kactigimi bilemedim evime Allah korusun bdahadaMeraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
Laf söz geçici, huzur kalıcıdır. Ablanızın art niyeti yok sanki ama babanızla durumu bilemem. Bence laf sözden kaçıp huzursuz bir biçimde ailenizle yaşayacağınıza, huzur bulacağınız bir göz eviniz olsun.Meraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
Çok üzüldüm umarım düşündüğünüz gibi istenmemek değildirMeraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
Nesir bu bosanan kadınların cevresınden cektıklerı, zaten aılelerı destek olacaklarına köstek oluyorlar yahuMeraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
Maddi gücünüz yetiyorsa ayrı eve çıkın ama kiralar malûm ..boşanırken birşeyler alabilecek misiniz?kira,eşya, faturalar...ya da düzen kurana kadar ailenizle ciddi bir konuşma yapin, bu aşamada size ihtiyacım var,ben sizin evladinizim, koca evinden döndüm diye bana böyle davranmayın v.s..çünkü hayatta en kıymetli şey en zor durumda gidilecek bir aile bence..ailen yanindaysan güçlüsünMeraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
Bende boşanma aşamasındayım 2 aydır aile evimde kalıyorum bazen sıkıntılar oluyor özellikle de kalabaliksaniz ama anlik kararla da gemileri yakmayın derim, yinede bunun üzerine belirli bir süre daha düşünün ben mesela evde tek yasayamayan biriyim, zamanla bu fikriniz de kendi içinizde kabul görüyorsa doğru karardırMeraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?