Boşanma aşamasında aile evine dönmek

Mormenekse12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
30
15
3
Meraba arkadaslar. Bu site gerçekten zor zamanlarımda akıl danisabilecegim bı kurtarıcı gibi oldu resmen. Daha önceden de konu açmıştım boşanma aşamasındayım. 7 aydır ailemle yaşıyorum ama benim alinganligim mi yoksa istenmiyor muyum bilemiyorum. Evin faturalarıni aidatini ben ödüyorum yük olmamak adına. Bi keresinde ablam millete ben ödüyorum diye söyle de bedava yaşadığını düşünmesinler dedi. Günlerce ağladım bu sözüne. çalışıyorum çok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok. Haftanın bir günü izinliyim. Diğer günler erken kalktigim için en azından o gün 9 a kadar uyumak istiyorum ama babam kapıları çarpıyor duvarlara vuruyor kapının önünde yüksek sesle öksürüyor. Kaç kere söyledim baba yapma bı gün olsun uyumak istiyorum diye. Senin psikolojin bozulmuş ben bı şey yapmıyorum diye üste çıkıyor. Artık kavgalar çekilmez hale geldi. Dayanamıyorum. Başka eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de laf söz olacak diye korkuyorum. Bı akıl verin nolur

Belli bir yastan sonra aile ile beraber yasamak zor oluyor. Cünkü iki tarafinda yasam alanini istedigi gibi kullanma hakki ve istegi var. Bu catismalari annem ve kardesimdede görüyorum bazen ve iki taraf da kendine göre hakli. Bence zamanla kendi hayatinizi kurmaya bakin. Laf söz bunlar gecici seyler inanin. Millet bir konusur, iki konusur sonra yeni "skandallara" odaklanir. Önemli olan sizin mutlulugunuz.

Ben olsam tek basima ayri eve cikardim. Ben 22 yasimda ilk defa egitim Su bu vs diye aile evinden ayrildim, tekrar yanlarina dondugum bir an oldu. Anne evinde maddi olarak olabilecek her turlu imkana sahip olsam da, prenses gibi hayat yasatilsam da, birseylerin degistigini uyusmadigini, her sözün battigini farkedip, yine tek olarak Eve ciktim.

Yemisim laf sözü cikin 1 +1 e

Siz nasıl rahat ve mutlu olucaksanız öyle yaşayın , ayrı çıkma durumunuz varsa çıkın tabi, neyin lafını yapicaklar siz kendi halinizde yaşayıp giderken , insanlar zaten her konuda konuşmaya bayılıyor bugün sizi yarın o birini konuşurlar gün gelir onlarda konuşulur bu böyledir siz kendinizi düşünün insanları değil,

Laf söz olacak diye yapma.. bende bosanma asamasinda iken aile evime döndüm 1 sene sonra düzene oturtabildik yani tam olarak öyle demeyim de alistik diyelim ablam meselesi istenmedigimi bende düsünüyordum annemle babam ablamla cok fena kapistilar evden kovmaya kadar getirdi. Annenle babanla basta acik acik konusun beni bu evde istemiyorsaniz ben ayri eve cikabilirim vs diye konusu ac. Bende öyle yapmistim neyse ki konu haloldu insallah seninki de halolur sorunsuz, ama imkaniniz varsa stüdyo daireye bile cik yani millet ne der diye sakin düsünme onlar bos konusmak icin konusurlar

Ayri eve cikin benim imkanim olsa bende bosandim cikardim. herkes ayri eve diyor ailede destekliyor gidebilirsin diye.lakin cocugm var kiralar 5 10 bin tl arasi yasadigim yerde faturalar kres servis mutfak beni korkutuyor derken cok para lazim cikamiyorum ama sigamiyorimda. siz de cocuk yok sanirim. yurtda bile kalabirlisiniz imkanınız varsa cikin gidin kimseyi takmayın bi valize bakar sizde

Laf söz çıksarsa çıksın. Kendi öz ailenizin verdiği rahatsızlıktan daha mı kötü olur? Benim aklım almıyor, bir baba kendi evladına nasıl böyle davranır? Benim de kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama eşim yapsa eşimi kovarım evden. Ablanızın ne haddine bunu söylemek? Demek çalışamayacak durumda olsanız aileniz kapıya koyacak sizi.

Elalemin ne dediği umurumda bile olmaz hiç olmadı da. Maaşınıza uygun 1+1 bile olsa bence ev bulun taşının. Varsın eşyası eksik olsun, huzur ner şeyden önemli. İnsan öz babasına öz ablasına güvenemeyecek mi?

Ablaniza ne oluyor ki ilginç en cok destegi kardes verir

Muhtemelen bekarkende babanz sizi uyandirirdi yada diger sorunlar olurdu cunku benim rahmetli babamda uyandirrdi erkenden sevmezdi uyumamizi. ablanizda elalem dedigimizi takiyor yada sana bisey derler uzulursun diye oyle demis olabilir ama simdi bosanma psikolojisi buraya yukmuyum artik buraya ait degilim kendi evim vardi artik yok vs gbi dusuncelerle bunlari problem yapiyor ustunuze aliniyor olabilirsiniz. gozlemlerinizi iyi yapmanizda fayda var . cok zor tekrar baba evine dönmek ama mecbur kaldiginda sıgncak baska kimin olabilir ki ailenden baska . Sadece sakin dusun bence

Ablanızın söylediği şeyi çok saçma buldum. Kime ne? Orası ailenizin evi, orası sizin de eviniz bedava da yaşarsınız ya ne demek, ne saçma. Alıngan olduğunuzu düşünmüyorum. Ben de yıllar çnce baba evine döndüm, evime döndüm sandım ama duvara çarpmış gibi oldum. O dönem bir işim yoktu bu daha da zordu. Çok şükür işiniz varmış. Bana da ailene biri sürekli senin psikolojin, bozuk diyip dururdu. Acaba bozuk benmi farketmiyorum diye inanmaya başlamıştım. Sonra kendime geldim. Yaşadıklarınız kolau değil ve psikolojiniz de bozulmamış, aile içinde destek olmak adına çözümler üretmişsiniz, işinize devam ediyorsunuz bu harika. Zor gelecek belki ama Kimseyi takmadna kendinize odaklanın, hatta birikim yapmaya çalışın, olabiliyorsa başka şehirde, veya başka evde kendi hayatınızı kurun inşaallah. Lütfen güçlü olun, güçlü durun.

İnanın ben de buna inanmaya başladım artık. İsmini bile anmak istemediğim eski eşim diyim şiddetin her türlüsünü gösterdi. Şimdi baba evinde güvendeyim diyorum aynılarını burda da yaşıyorum. Bı insanın babası bunları yaparsa o az bile yapmış

Cikabiliyosaniz ayri eve hic durmayin cikin kim ne derse desin . Su anda da millet bedava aile evinde yasadigini soyleyebilirmis baksaniza ablaniza gore. Herkes her an diyecek bisey bulur siz kendi rahatiniza bakin uzak kalinca aileyle daha yakin oluyo insan aslinda.

Valla çıkabiliyorsanız çıkın ayrı eve benim imkanım olsaydı bende çıkardım bulunduğum şehir çok küçük ve insanlara o kadar az maaş verip o kadar çok çalıştırmak istiyorlar. Verdikleri parayla asla yetemem asgari ücret dahi değil. İnşaAllah iki sene sonraki sınava iyi çalışıp atanmak istiyorum atanırsam hemen kızımla ayrı yaşamak istiyorum. Ama şükür ailem asla rahatsız etmez beni kızıma falan çok ilgililer

Zor olsada kulaklarınızı tıkayın ve önce ben deyin. Sizi mutlu edecek ne varsa ona odaklanın. Gerisi gelecek allahın izniyle

imkan yaratıp ayri eve çıkabilirsiniz.Bir kız arkadaşla olabilir.Bosanip baba evine dönmek malesef zor oluyor.Benim şükür evim var.Ex eşden hakkını verip aldim.Annem evi satıp yanlarına taşınmami istedi.Asla dedim.Yakinlarina taşınmayı bile düşünmüyorum.Gerekirse zaten onlar gelip kalabiliyorlar.Herkesin yolu ayrı olmali.Insan eti ağırdır diye boşuna dememisler

Boşanma durumunuzdan mıdır bilemem, sonuçta ailenizi tanımıyorum ancak bir insanın belli bir yaştan sonra aile ile yaşaması çok zordur. Ben üniversite son sınıfta bunu fark etmiştim. Sonra zaten iş durumundan dolayı ailemden farklı şehirde yaşamaya başladım.
Her ne kadar sevsem ve özlesem de, tek yaşamamın tadı bambaşka.
Lütfen lafa söze de aldanmayın, o insanlar önce kendi ailesine baksın. Herkes evde ama demek paylaşımları yok ki başkalarının hayatını irdeleyecek kadar boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…