- 28 Haziran 2018
- 41
- 22
- Konu Sahibi umutsuzsirin
ben de öyle istiyorum ama üstüme geliyor işte bu süreçteönce terapi dönme terapist ne diyo bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle istiyorum ama üstüme geliyor işte bu süreçteönce terapi dönme terapist ne diyo bakalim
pek diyemiyorum malesefadam evlenene kadar ayıya dayı mı demiş ben anlamadım. yani şu an ortak bi paylaşım alanınız var mı, çocuğu kenara bırakırsanız mutluyum, benle ilgileniyor, cinsel hayatımız süper diyebiliyor musunuz?
Evet, ben yanlış yazmışım...ee bu adam kazandığını ne yapıyor, hiç konuşmuyor musunuz?idaresi demek istemiştim gelir gider + ev işleri
o asgari ücretten biraz fazla alıyor zaten sigara halı saha maçı masrafı kahve masrafı derken bitiyor birde ufakta olsa kredisi kk var.Evin iradesi %70 ben de dediğiniz, gelir gideri mi yani?
Siz kendi paranızı hep eve harcıyorsanız, ne eve ne arabaya para yatırmak istemeyen, en büyük hobisi kahvede pineklemek olan adam kendi kazandığını ne yapıyor peki?
Çocuk da ısrarla istemiyormuş. Bu evlilikte gelecek görmeyip kendi şahsına zula yapıyor olabilir mi?
aynen işte işin kötüsü de ne biliyormusun konu ne olursa olsun Neden dediğim zaman saçma da olsa bi sebep söyle dediğim zaman sadece susuyor.Bankacinin kahve de ne isi var ? Vallahi diploma bi ise yaramiyo gercekten.
Araba ya niye hayir diyo. Bu ciddi bir ihtiyac hem de rahat rahat odeyecekken.
pek diyemiyorum malesef
Ay ne desem bilemedim. Suan az durumuz olsa bana araba alicaz. Lazim cunki iki cocukla carsi pazar. Siz cift maas hic bir yatiriminiz yok. Yalniz adam olan cocuga sevinmemis. Bence cocuk icin israr etme.aynen işte işin kötüsü de ne biliyormusun konu ne olursa olsun Neden dediğim zaman saçma da olsa bi sebep söyle dediğim zaman sadece susuyor.
32 yaşında oluşum ısrarcı olmama sebep.Ve ilk çocuğumu kaybedişim.Desemo zaman sakın kendi ayağınızla dönmeyin. içinizde kalmasın, terapiyi de deneyin. olmuyorsa boşanın. bu arada çocuk ısrarınıza da anlam veremedim.
terapistin yanında bu durum dahil herseyi acikca anlatin, terapist herseyi bilsin ki daha iyi yardimci olur.bu akşam ilk seansa gidicez terapiste. Terapiste girmeden konuşmamız lazım şu eve dönmen konusunu dedi o kadar şaşırdım ki . dönmeszem terapiste glmicekmisin dedim cevap veremedi.
teşekkür ederm canımterapistin yanında bu durum dahil herseyi acikca anlatin, terapist herseyi bilsin ki daha iyi yardimci olur.
32 yaşında oluşum ısrarcı olmama sebep.Ve ilk çocuğumu kaybedişim.Desem
Siz çocuk fikrine mi karşısınız yoksa beni yargılamak için mi konuya girdiniz. Konuya biraz duygusal yaklaşıyor olabilirim dedim sadece anlamamaktaki ısrarlı tutumunuz nedir?evliliğiniz kötü. mutlu değilsiniz. ama sırf yaş için çcuk yapmak istiyorsunuz. e adamdan boşanacaksınız. mantıklı mı sizce?
Ben eşim çocuk yapmıyor diye boşanmıyorum o sadece evliliğmdeki sorunlardan bir tanesi ÖRNEK ti. mesajları en başından okumanızı tavsiye ediuorum.Sorunlu bir evliliğe rağmen bu çocuk yapma ısrarı neden?Sonra da boşanmak istiyorum ama çocuğum var napicam diye konu açarsiniz.Hem zamana biraksaniz belki isteyecek belki hazir değil.Neyin baskisi bu.Çocuk olacaksa 2 tarafin da istemesi lazim.Yoksa tek başiniza bakarsiniz çocuğa.Yardim isteğinize de ben istemedim sen bak diye yanit alirsiniz.
Örnek cevaplar bu cevaplar işte 23 yaşında evlilik nedir bilmeyen insanların verdiği cevapta yukarıda. Çok teşekkür ederim Mantıklı ve sağlıklı fikirleriniz için . saygılar.Siz eş değil evlatlık almışsınız resmen sanki siz anne o da şımarık, ergen evlat ortalarda banane banane diye gezinen. Eşinizin bu evliliğe maddi manevi bir katkısı var mı bir sorgulayın. Eşiniz hala bireysel özgür yaşamına devam ediyor. Siz onu bu evcilik oyununda kalmaya zorluyorsunuz gibi. Eşiniz sizi, sizde onu seviyorsunuzdur anlıyorum ama ya aile olmak ? Şimdi kendi ayaklarınızla eve dönerseniz eşinizin bu haline bir ömür katlanabilecek misiniz düşünün? Eşiniz kurdugunuz ailenin bir üyesi olmayı tam anlamıyla başaramamışken baba olmayı istemediği halde başarabilecek mi sizce? Lütfen dünyaya gelecek o bebeği de düşünün kafasında şekillenecek baba figürünü de hesaba katın.