Boşanma aşamasına geldik görüşünüzü almak istiyorum...

Sabret düzelt mi diyorsunuz yoksa boşanayımmı ?

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Evin iradesi %70 ben de dediğiniz, gelir gideri mi yani?

Siz kendi paranızı hep eve harcıyorsanız, ne eve ne arabaya para yatırmak istemeyen, en büyük hobisi kahvede pineklemek olan adam kendi kazandığını ne yapıyor peki?

Çocuk da ısrarla istemiyormuş. Bu evlilikte gelecek görmeyip kendi şahsına zula yapıyor olabilir mi?
o asgari ücretten biraz fazla alıyor zaten sigara halı saha maçı masrafı kahve masrafı derken bitiyor birde ufakta olsa kredisi kk var.

allah kolaylık versin benim eşimde özür dileme zahmetinde hiç bulunmaz ve çok gururlu bir insandır fakat eşim özür dilemeyi söz ile değil de daha çok davranışlarıyla belli eder (uyurken uyanıp sarılır normal zamanda öper vs yemeğe götürür sinemaya götürür) özrünü bu şekilde dilediği için problem etmem fakat aynı dediğiniz gibi hep onun dediği şeylerin yapılmasını ister ve görünüşte evimizde onun dediği şeyler yapılıyor gibi görünür fakat benim istediğim şeylerin yapılmadığı hiç olmadı çünkü ben isteklerimi söylemekten hiç çekinmem ve çok ısrarcı olurum sonunda bıkar ve yapar o istekleri herkesin davranışı farklı eşimle boşanmayı hiç istemedim inşallah da istemem yani eğer ki eşinizin gerçekten iyi bir insan olduğuna ve onu sevdiğinize inanıyorsanız ona sabredebilmek için kendinizde güç buluyorsanız bence kalmalısınız ama bunu iyice düşünmelisiniz gerçekten sabretmek çok yorucu oluyor ama bu evliliğin ilerleyen zamanlarında gerçekten verilen emeğin karşılığını alabileceğinizi düşünüyorsanız dönün derim yoksa çok zor bu arada eşim geçen 7 yılda baya düzelme kaydetti yani ilk zamanlarımız gibi değil fazla allah kolaylık versin hepinize iyi günler

Bu arada kahveye gitmeni istemiyorum dedim dönme şart olarak denemek için tamam kahveye gitmem haftada 1 -2 Cafeye giderim erkek arkadaşlarla dedi.

aynen işte işin kötüsü de ne biliyormusun konu ne olursa olsun Neden dediğim zaman saçma da olsa bi sebep söyle dediğim zaman sadece susuyor.
Ay ne desem bilemedim. Suan az durumuz olsa bana araba alicaz. Lazim cunki iki cocukla carsi pazar. Siz cift maas hic bir yatiriminiz yok. Yalniz adam olan cocuga sevinmemis. Bence cocuk icin israr etme.

bu akşam ilk seansa gidicez terapiste. Terapiste girmeden konuşmamız lazım şu eve dönmen konusunu dedi o kadar şaşırdım ki . dönmeszem terapiste glmicekmisin dedim cevap veremedi.

bu akşam ilk seansa gidicez terapiste. Terapiste girmeden konuşmamız lazım şu eve dönmen konusunu dedi o kadar şaşırdım ki . dönmeszem terapiste glmicekmisin dedim cevap veremedi.
terapistin yanında bu durum dahil herseyi acikca anlatin, terapist herseyi bilsin ki daha iyi yardimci olur.

Sorunlu bir evliliğe rağmen bu çocuk yapma ısrarı neden?Sonra da boşanmak istiyorum ama çocuğum var napicam diye konu açarsiniz.Hem zamana biraksaniz belki isteyecek belki hazir değil.Neyin baskisi bu.Çocuk olacaksa 2 tarafin da istemesi lazim.Yoksa tek başiniza bakarsiniz çocuğa.Yardim isteğinize de ben istemedim sen bak diye yanit alirsiniz.

evliliğiniz kötü. mutlu değilsiniz. ama sırf yaş için çcuk yapmak istiyorsunuz. e adamdan boşanacaksınız. mantıklı mı sizce?
Siz çocuk fikrine mi karşısınız yoksa beni yargılamak için mi konuya girdiniz. Konuya biraz duygusal yaklaşıyor olabilirim dedim sadece anlamamaktaki ısrarlı tutumunuz nedir?

Sorunlu bir evliliğe rağmen bu çocuk yapma ısrarı neden?Sonra da boşanmak istiyorum ama çocuğum var napicam diye konu açarsiniz.Hem zamana biraksaniz belki isteyecek belki hazir değil.Neyin baskisi bu.Çocuk olacaksa 2 tarafin da istemesi lazim.Yoksa tek başiniza bakarsiniz çocuğa.Yardim isteğinize de ben istemedim sen bak diye yanit alirsiniz.
Ben eşim çocuk yapmıyor diye boşanmıyorum o sadece evliliğmdeki sorunlardan bir tanesi ÖRNEK ti. mesajları en başından okumanızı tavsiye ediuorum.

Siz eş değil evlatlık almışsınız resmen sanki siz anne o da şımarık, ergen evlat ortalarda banane banane diye gezinen. Eşinizin bu evliliğe maddi manevi bir katkısı var mı bir sorgulayın. Eşiniz hala bireysel özgür yaşamına devam ediyor. Siz onu bu evcilik oyununda kalmaya zorluyorsunuz gibi. Eşiniz sizi, sizde onu seviyorsunuzdur anlıyorum ama ya aile olmak ? Şimdi kendi ayaklarınızla eve dönerseniz eşinizin bu haline bir ömür katlanabilecek misiniz düşünün? Eşiniz kurdugunuz ailenin bir üyesi olmayı tam anlamıyla başaramamışken baba olmayı istemediği halde başarabilecek mi sizce? Lütfen dünyaya gelecek o bebeği de düşünün kafasında şekillenecek baba figürünü de hesaba katın.

Siz eş değil evlatlık almışsınız resmen sanki siz anne o da şımarık, ergen evlat ortalarda banane banane diye gezinen. Eşinizin bu evliliğe maddi manevi bir katkısı var mı bir sorgulayın. Eşiniz hala bireysel özgür yaşamına devam ediyor. Siz onu bu evcilik oyununda kalmaya zorluyorsunuz gibi. Eşiniz sizi, sizde onu seviyorsunuzdur anlıyorum ama ya aile olmak ? Şimdi kendi ayaklarınızla eve dönerseniz eşinizin bu haline bir ömür katlanabilecek misiniz düşünün? Eşiniz kurdugunuz ailenin bir üyesi olmayı tam anlamıyla başaramamışken baba olmayı istemediği halde başarabilecek mi sizce? Lütfen dünyaya gelecek o bebeği de düşünün kafasında şekillenecek baba figürünü de hesaba katın.
Örnek cevaplar bu cevaplar işte 23 yaşında evlilik nedir bilmeyen insanların verdiği cevapta yukarıda. Çok teşekkür ederim Mantıklı ve sağlıklı fikirleriniz için . saygılar.

X