- 14 Şubat 2023
- 203
- 78
- 27
-
- Konu Sahibi sari civciv
Kaçmadım burdayım kizim ne zaman tuvalete gitmek isterse o zaman gider annesinde bez alma gucu var kizimin bez takmasi sizi alakadar bile etmezBu arada bez meselesini neden açıklamadı?Kaçmış bile…
Adliyeeee yooookkk adliyeeeeeee anliyo musunuuuzzzzzzz??????Adli yardım da talep edebilir, elinde avcunda bi şeyi yok, çıkar. Sahiden dediğiniz gibi adamın bi çanta parayla gelip hadi gidelim diye kolundan tutmasını bekliyor sanki.
Arayın malatya da bi avukat madem bu kadar benim derdim seni gerdi ara bakalım bi fiyat al sonra gel burda konus. Beynin 2010 da kalmis o zamanin fiyatini soyluyorsunuz 5 6 bin le suan mutfak alisverisi yapiliyor avukatlarda raziydi zaten 5 milyara o kadar davaya girmeyeİstanbulda avukatlar 5-6 bin boşanmak için,Malatya’da 30 binden başladığını söylüyor konu sahibi,bahane üstüne bahane
Canım bi sürü şey dendi şu an adliyenin yokluğu çok da önemli değil yani. Her yerde açabiliyorsun, adli yardımlı açabilirsin. Dolandırıcı kocanı neden şikayet etmiyorsun? Elin güçlenir.Adliyeeee yooookkk adliyeeeeeee anliyo musunuuuzzzzzzz??????
Canım bi sürü şey dendi şu an adliyenin yokluğu çok da önemli değil yani. Her yerde açabiliyorsun, adli yardımlı açabilirsiher
Benim konuma destek veren az evvel sizdiniz iki yuzlu oldugunuzu bu kadar cabuk aciga cikarmasaydiniz
Hâlâ para diyorsunuz sanki babamin evinde para gormemisim yada suan param yok onda var die ona gidiyorum ne komiksiniz ya
Yawrum peki dolandırıcılık ile.geçinen adamı neden polise ihbar etmedin. Çocuğuna yazık değil mi? Bir suçlunun kızı olmak o çocuk için ne kadar ağır bir şey farkında mısın
Türkiye'nin her yeri :)Heryer derken nereyi kastediyorsun mesela
Uyap deniyor. Senin kafan basmaz ama işini hukukçulara bırak. Sen yeterki boşa o adamıHeryer derken nereyi kastediyorsun mesela
Senin kafan basiyor yani. Uyaptan dava aciyoruz hemen aciliyor oylemiUyap deniyor. Senin kafan basmaz ama işini hukukçulara bırak. Sen yeterki boşa o adamı
Gidecek halde miyiz peki suan. Cadirda yasiyoruz diyorumTürkiye'nin her yeri :)
Duzgun konus bidaha uyarmamUyap deniyor. Senin kafan basmaz ama işini hukukçulara bırak. Sen yeterki boşa o adamı
E anlaşabilseydiniz nasıl boşanacaktınız o zaman? :)Gidecek halde miyiz peki suan. Cadirda yasiyoruz diyorum
Avukati acacakti anlasmali bosanma davasi adliye acilir acilmaz davamizi goreceklerdiE anlaşabilseydiniz nasıl boşanacaktınız o zaman? :)
Sen yeni de etseydin şikayetini! Üstüne düşeni yapıp kocanın dolandırdığı insanların yanında dursaydın! Ama sen ne yaptın? Ona çanak tuttun,ortak oldun. Çatır çatır getirdiği paraları yedin,deniz kıyılarında lüx otellerde,şehir şehir değiştirip onunla onursuzca yaşadın.((((Yavrum))) bi akilli siz misiniz.. bunun yaptigi isten dolayi onca sikayet eden birebir zarar gormus kisiler sikayet etmis. Cezaevine girmemis adam dort ayaginin ustune dusuyo zaten benim sikayet etmem neyi degistirir. Ki ettim zaten yine disarda dolasti degisen bisey yok
Yorumsuz. Sizin gibilere aciklama bile yapmicamSen yeni de etseydin şikayetini! Üstüne düşeni yapıp kocanın dolandırdığı insanların yanında dursaydın! Ama sen ne yaptın? Ona çanak tuttun,ortak oldun. Çatır çatır getirdiği paraları yedin,deniz kıyılarında lüx otellerde,şehir şehir değiştirip onunla onursuzca yaşadın.
Peki tamam.Duzgun konus bidaha uyarmam
Yorumsuz.Peki tamam.
Nato kafa nato mermer.
Poğaça konusuna gidiyorum. Sana hayatta başarılar civciv.