Boşanma aşaması

İstanbulda avukatlar 5-6 bin boşanmak için,Malatya’da 30 binden başladığını söylüyor konu sahibi,bahane üstüne bahane
Arayın malatya da bi avukat madem bu kadar benim derdim seni gerdi ara bakalım bi fiyat al sonra gel burda konus. Beynin 2010 da kalmis o zamanin fiyatini soyluyorsunuz 5 6 bin le suan mutfak alisverisi yapiliyor avukatlarda raziydi zaten 5 milyara o kadar davaya girmeye

Adliyeeee yooookkk adliyeeeeeee anliyo musunuuuzzzzzzz??????
Canım bi sürü şey dendi şu an adliyenin yokluğu çok da önemli değil yani. Her yerde açabiliyorsun, adli yardımlı açabilirsin. Dolandırıcı kocanı neden şikayet etmiyorsun? Elin güçlenir.

Benim konuma destek veren az evvel sizdiniz iki yuzlu oldugunuzu bu kadar cabuk aciga cikarmasaydiniz
Hâlâ para diyorsunuz sanki babamin evinde para gormemisim yada suan param yok onda var die ona gidiyorum ne komiksiniz ya

Yawrum peki dolandırıcılık ile.geçinen adamı neden polise ihbar etmedin. Çocuğuna yazık değil mi? Bir suçlunun kızı olmak o çocuk için ne kadar ağır bir şey farkında mısın

((((Yavrum))) bi akilli siz misiniz.. bunun yaptigi isten dolayi onca sikayet eden birebir zarar gormus kisiler sikayet etmis. Cezaevine girmemis adam dort ayaginin ustune dusuyo zaten benim sikayet etmem neyi degistirir. Ki ettim zaten yine disarda dolasti degisen bisey yok

Sen yeni de etseydin şikayetini! Üstüne düşeni yapıp kocanın dolandırdığı insanların yanında dursaydın! Ama sen ne yaptın? Ona çanak tuttun,ortak oldun. Çatır çatır getirdiği paraları yedin,deniz kıyılarında lüx otellerde,şehir şehir değiştirip onunla onursuzca yaşadın.

Yorumsuz. Sizin gibilere aciklama bile yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…