Boşanma aşaması

Avukati acacakti anlasmali bosanma davasi adliye acilir acilmaz davamizi goreceklerdi 😊
Şu an gerçekten depremzede iseniz ve çadırda kalıyorsanız düşüneceğiniz en son şey bunlar olmalı, ben tonla derdin içinde beni boşamayan herifi düşünmezdim mesela. Şu anki mağduriyetinizden daha büyük bir dert olamaz boşanamıyor oluşunuz.
Hiçbiseyi yok ne sigortasi ne maasi ne adina bisey resmen kacak gocek hayat yasiyor onun bunun paralariyla.. istemiyorum onun iki kurusunu gecen yil cekismeli dava actim bana 250 tl nafakayi kabul ediyosan et. Yoksada 5 yil sonra otomatik bosaniriz dedi
Kayıtlı tek çöpü yok ama avukatı var maşallah. Neyse sizin işinize akıl sır ermiyor.

Şu an gerçekten depremzede iseniz ve çadırda kalıyorsanız düşüneceğiniz en son şey bunlar olmalı, ben tonla derdin içinde beni boşamayan herifi düşünmezdim mesela. Şu anki mağduriyetinizden daha büyük bir dert olamaz boşanamıyor oluşunuz.

Kayıtlı tek çöpü yok ama avukatı var maşallah. Neyse sizin işinize akıl sır ermiyor.
Yaa bende gulluk gulistanligim diyodum ne dert bulayim. Bence de siz benim isime akil sir erdirmeyin olan aklinizda gitmesin hanimefendi iki aksamlar

Avukati olacak ki cezaevine girmesin dimi ona para bulabilir. Beyniniz basmadigi icin neyse .

Avukati olacak ki cezaevine girmesin dimi ona para bulabilir. Beyniniz basmadigi icin neyse .
Ya he. Akıyor buna mübarek maşallah, milleti dolandırıp durması lazım ki o avukatı besleyebilsin. Ama kimse de içeri almıyor bunu, ilginç. Kurtlar vadisinde mi sandın kendini sen ablam?

Malesef o mesaji gorunce deliye döndüm ve kanıt alamadim cunku panik atagim var o an ne yapacagimi bilemedim. Kizim hala bez kullaniyor sevdigi yiyecek icecekleri bilmesine ragmen getire getire supriz yumurta getirmis ve ankaraya gidip eglenecek para bulmasina ragmen..
Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah kurtulursun bir an önce

Ya he. Akıyor buna mübarek maşallah, milleti dolandırıp durması lazım ki o avukatı besleyebilsin. Ama kimse de içeri almıyor bunu, ilginç. Kurtlar vadisinde mi sandın kendini sen ablam?
Ayyyy size neyi kanitlayayim. Adam olduruyolar iceri girip cikmalari bir oluyo bunu napsinlar sanki yasalardan işleyişten haberiniz yokmus gibi konusuyorsunuz. Sanki ben uyduruyorum 😊 size aciklama yapmak istemiyorum iyi aksamlar.

Sen bi beynini kontrol et bence senin beyin die tasidigin kuş beyni. Yirtinmak ne demek evlenmis miyim evlenicem mi demisim sizin gibiler yuzunden burada derdimi anlatmak istemiyorum. Beyinsiz demisim iyi demisim yirtiniyordu diyosunuz ya sizde ne terbiye ne ahlak kalmis. Biseyi okumadan yorum yapiyorsunuz depremden dolayi adliye kapali diyorum hala dava acmamis yok para bekliyo yok şu yok bu sacma sapan yorumlar yazmak icin yazmayin mantiginiz yoksa yorumda yapmayin. Sanki ben suan para bekliyorum ne kadar acizsiniz istemiyorum sizin gibilerin yorumlarini
Bana hakaret mesajları yazmışsınız.Sizi şikayet ettim.😘

Sen bi beynini kontrol et bence senin beyin die tasidigin kuş beyni. Yirtinmak ne demek evlenmis miyim evlenicem mi demisim sizin gibiler yuzunden burada derdimi anlatmak istemiyorum. Beyinsiz demisim iyi demisim yirtiniyordu diyosunuz ya sizde ne terbiye ne ahlak kalmis. Biseyi okumadan yorum yapiyorsunuz depremden dolayi adliye kapali diyorum hala dava acmamis yok para bekliyo yok şu yok bu sacma sapan yorumlar yazmak icin yazmayin mantiginiz yoksa yorumda yapmayin. Sanki ben suan para bekliyorum ne kadar acizsiniz istemiyorum sizin gibilerin yorumlarini

Duzgun konus bidaha uyarmam
Kendi çok düzgün konuşmuş gibi.İşte böyle kaçarsın saygısız.Ciaoooo

X