Boşanma aşaması...

Aynen öyle. Böyle polisler karakola gelen aile içi şiddete uğramış kadınları geri çeviriyor. Kocanızla anlaşın, aile içinde olur öyle şeyler diyip çok güzel bir halt ettiğini sanıyor.
Beni dövünce babamı aradım ve babam hemen 183'ü ara dedi. aradım bana dedikleri şey 10 dk sonra gelsek our mu iftar açıcaz. Tam 1 buçuk saat sonra geldiler sağolsunlar. Karakola gittik hepsi alttan alttan beni vazgeçirmeye çalıştılar mesleği şöyle olur böyle olur iyi düşün sonra barışırsan üzülürsün bilmem ne. Hiç mi kardeşler, kızları yok anlamıyorum bu ülkede ahlaksız insan o kadar çok ki aynı havayı solumak bile mide bulandırıyor

Canım şükür et ki çocuğun yok öyle bir adamdan.Artık bu saatten sonra sakın geri adım atma can güvenliğin bile olmayabilir. Çok geçmiş olsun üzüldüm ama yolun neresinden dönersen kârdır. Allah yardımcın olsun.

Bı erkek eşine nasıl oru.pu diyebilir. Hiç sevmem bu kelimeyi boşanın kimsenin ne diyeceğini düşünmeyin. Siz şiddet görünce kimse sizi düşünmüyorsa, ayrılınca da düşünmesin.
Hep hayırlısı olsun diye dua ettim böyle oldu demek ki benim için hayırlısı buymuş sizde umarım sizin için en hayırlısı olur. Şansımız çocuğumuzun olmaması ve evliliğimizin çok yeni olması. Ya senelerimizi verseydik¿ Ne ilk boşanan biz olucaz nede son o yüzden çok üzülmemek daha güzel günlere yelken açmak lazım yüzünü görmekten tiksindiğin biriyle bırak aynı evde yaşamayı aynı iş yerinde çalışmak bile çok zor. Ben bazen uyanıp ona bakıp bir of çekip arkamı dönüp uyuyordum öyle bıkmıştım. Hakaretleri, pisliği beni yıldırmıştı :/

Farklı kültürlerden misiniz? Yaşınız çok küçükmüş. Flört dönemi olmadı mı?

Kesinlikle. Sonra sinirle söyledim deyip işin içinden sıyrılırdı, sanki biz sinirli değiliz ağzımızdan öyle kelimeler çıkamazmış gibi. Hiç ama hiç anlamıyorum

Umarım bu şerefsiz boşandıktan sonra başınıza bela olmaz Çok iyi bir karar vermişsiniz

Kesinlikle öyle başka biri yaşasa bunu bırak atılsın meslekten derdim ama duyunca istemsiz bir şekilde üzüldüm şimdi çok rahatladım ama gerçekten haketmiş bunu

Kesinlikle. Sonra sinirle söyledim deyip işin içinden sıyrılırdı, sanki biz sinirli değiliz ağzımızdan öyle kelimeler çıkamazmış gibi. Hiç ama hiç anlamıyorum

Eşinizin sinirli olmasını anlıyorum çünkü onun doğal ortamı ev değil, öküz çiftliği.

Allah o şerefsizi bildiği gibi yapsın

O kadar cok benziyorki yasasiklarimiz. Ben son 2 3 aydir yatakta yuzu bana dondugunde arkami donuyordum. Burnu yerine agzindan nefes alip veriyordu 5 senedir burnundan ameliyat olcak sozde

Farklı kültürlerden misiniz? Yaşınız çok küçükmüş. Flört dönemi olmadı mı?
Aslında değiliz ben adanalıyım o urfalı ama benim ailem gelenekçi cahil insanlar değiller en basitinden boşanmış bir kadına dul diye ithamlar yakıştırmazlar ama onlar için dul kadın kadar kötü bşey yoktur zihniyete bak.flört dönemimiz oldu ama eski olacak eşim ilk tanıştımız andan itibaren evlenmek maksadında olduğunu söylemişti evlenmek istediğini söylüyordu bende o zamanlar aptal bir aşık olduğum için ailemle tanıştırdım, ailesiyle tanıştım derken bir bakmışız nişanlandık bir bakmışız evlendik. Aslında herkes çok erken daha kaç yaşındasın dediler ama ben hazır hissettiğimi düşünüyordum nedense. hayatın her insana öğreteceği bişey oluyor benimde bundan öğrenecek bir şeyim varmış demek ki diye düşünüyorum artık . be positive

Niye kendini kötü hissediyorsun saçmalama en iyisini yapmışsın ki adamın silahı var bi de bi anlık sinir dahi şiddetin gerekçesi olamaz. Düğün videosu, fotoğraflar falan vardır. Tespit edilir alırsın altınları. Sakın barışma, şiddet asla bi kerelik olmaz. Mutlaka devamı gelir ki iyi olmuş. Öfkesini kontrol etmeyi başaramayan insanlar polis, asker olmamalı.

Komiser miydi bir de? Ne olur komiser çıkmasın! Daha önce de burada bir kadın eşini korumalığını yaptığı kadınla yakalamıştı. Bir de bu adamlar kadınları koruyacak. Gel de güven! Neyse ki, akıllı birine benziyorsunuz. Bu arada sizin canınız altınlardan daha önemli hepsini alsın sizi de rahat bıraksın. En büyük hediye bu olur bence.

O kadar cok benziyorki yasasiklarimiz. Ben son 2 3 aydir yatakta yuzu bana dondugunde arkami donuyordum. Burnu yerine agzindan nefes alip veriyordu 5 senedir burnundan ameliyat olcak sozde
Artık işler öyle bir raddeye geliyor ki söylediği en ufak kelime batıyor, tahammül yok denecek kadar azalıyor, asla alttan almak istemiyorsunuz konuşması, uyuması nefes alışı bile daha sonra şöyle bir evreye evriliyor aman kavga çıkmasında benim huzurum kaçmasında ne oluyosa olsun bende uzakta nefes alsın diyorsunuz. Tabi bazen çok zor oluyor çünkü insanın cinleri tepesine çok kolay çıkıyor karşısında bu tür bi insan varsa. çok zor çok

Evet komiserdi. Dışarıdan baksanız oturup konuşsanız dersiniz ki ne kadar efendi, çok saygılı, çok ağır bir adam. Azıcık tipide yerinde ya bişey sanarsınız. Bu adam karısını dövüyomuş deseler size yok canım kadın yalan söylüyodur bile dersiniz ciddiyim. ama içine birince..... hiç belli olmuyor hiç

kesinlikle. ne kadar iyibir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…