• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Aşaması Yardım!!

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
Kızlar selam fikir sormak akıl danışmak istiyorum.

Annem babamın watsapp ında bi kadınla konuşma bulmuş kalp atmalı şarkı paylaşmalı falan. Aylar öncesine ait. Kadın da babamı şuan engellemiş olacak ki profil fotosu görünmüyor.

Annem bir şeylerden şüpheleniyormuş zaten sosyal medyadan şarkılar yazılar vs vs ama bu kadınla ne aşamaya kadar gelindi emin olamıyor ama en azından bi fingirdeme vs olmuş gönül bağı kurulmuş diyor.

Babamsa; olabilir öylesine o mesajlar bi anlamı yok vs deyip yüzsüzlüğe vuruyor. Off aman uzattın deyip psikolojik yıpratma yapıyor. Anlatıp çocukları bana düşman mı edecen" diyor.

Kadını arıyor annem, kadın epey bi saçmalamış " o benim abim çok namusludur bana çok iyiliği oldu ben zaten evlencem bu hafta, herkesi engelledim hattımı değiştircem "vs vs.

Annem; hep yalan dolan net dürüst değil bu adam boşanacam kimle ne yapıyorsa yapsın modunda.

Babam telefonlara çıkmıyor ulaşamıyorum, sabah da kalkıp çıkmış evden annemle yüzleşmemek için.

Babam annemin boşanabileceğini düşünmediği için rahat davranıyor gibi geliyor.

Annemi en az hasarla üzmeden nasıl bir yol izlemem gerekli?

İstiyorum ki annem çıksın yanıma gelsin de boşanmayı düşündüğü için evi terketmemesi midir doğru olan?

Babam girmesin eve dedim o da mı yanlış evden kovmak eve almamak aleyhine kullanılır mı?

Annem anlaşmalı boşanacam aldattı vs duyurmam kimseye kadınlık gururum var diyor.

Nafaka vs durumları nasıl olur?
Şuan nasıl bir yol izlenmesi lazım ki annem ın aleyhine bir durum olmasın?

Bilenler tecrübe edenler yorumlarınızı esirmegemeyin lütfen..

Babaya bak annen anlatınca düşman yapıyor çocukları adam yapınca düşman etmiyor yani kadında abisi ayağına yattiysa mevzu var demek ki. Ayrilacaksa annen sana gelebilir bence baba yüzsüz belli evden çıkmaz kadın onunla mi ugrasacak

Anneniz çok güçlü onurlu bir insan. Onun kıymetini bilin.
Ben şuna takıldım. “Çocuklara anlatıp beni onlara düşman mı edeceksin. “ şu erkek zihniyetini görüyor musunuz.
Klasik zihniyet , kadın suçlu. Her zaman her şekilde kadın suçlu.
Aldatıyor . Çocuklar ona bu yüzden kızıyor ya da kırılıyor .
Gelinen Sonuç kadın suçlu.
Bir avukata danışın durumu. Annenize en iyi o yardımcı olur. Evi terketmesi sorun olabilir. Aleyhinde kullanılabilir. Ama ben tam bilemiyorum.
Avukatla görüşün.

Zalımlar zalım gadınlar aranızda hiç avukat neyim yok mu yav az yönlendirme yapın akıl verin :KK53:

Bdv de konu güncelleyeceğim aklıma gelmezdi where is the avukat demek istiyorum :KK14: :KK53:

Bi allahım kulu avukat bi akıl verip bişi yazmadı yav zalımın gızları :KK53:
Avukattan randevu almışlar yarın görüşmeye gideceklermiş ahh anam garip anam geldiğimiz noktaya bak

Back
X