Ortada hala evlilik bagi varken birbirine ulasilamamasini dogru bulmuyorum bende bosaniyorum ayri yasiyoruz ama telefonubu hep actm o da acar birbirinize karşı hala sorumlusunuz eger acmasa engel yapsaydi dava da bunu kullanirdim
Hayir seni cepte tutmaya calisiyir olay bu. Sen her aradiginda telefonun ucunda olsaydin o seni umursamayacakti. Kacan kovalanir olmus. Ancak ilk telefonu acip onunla konustugunda yine eskisi gibi olacak. Bundan sonra artik avukatlar gorusur. Sizin gorusmenize gerek yok. Cekismeli ac bence davayi ve tum haklarini talep et. Ya da madem istedigin parayi veririm diyordu yanlis hatirlamiyorsam tazminat ve iyi bir nafaka iste anlasmali bosanirsan. Bak nasil cirkinlesecek o zaman.
Yine de avukatla konus. Gak kaybin olabilir. Cunku o dava acarsa onun sartlarinda bosanirsin. Senin de hak kaybina ugramamak icin karsi dava acman lazim o zaman.
Ben de eski esim rerk ettiginde ayni sizin gibi onun dava acmasi lazim diyirdum. Avukat yanlis biliyorsun. Inun sartlarinda bosanirsin o zaman demisti.