Bosanma asamasi sanirim veya olacaklardan bilgim yok henüz..

2 gün önce türkiyeye geldim bi önceki konumu dururumumdan okuyabilirsiniz. Ancak 3 gündür whatsappa falan sosyal medya kullanmiyorum esim kudurmus vaziyette ama benim ne yaptigim nereye gittigimin onun bilmeye hakki yok kaynanam eltimler falan kisacasi onun ailesi bana ulasmaya calisiyor ancak telefona cikmiyorum. Esim ayrilmak istemisti simdide benim nerde oldugum veya ne yaptigim hakkinda merak etmeye basladi esimi de engellemistim wpden.. ayrilmak isteyen bi es icin benim ne yaptigim hakkinda bilmek zorunda mi? Elimden geleni yaptim barismak icin konusmaya da calistim ancak olmadigi icin engellemistim cünkü benlik bi durum cikti artik.. esim akrabasina söyledi ben esime yazacakmisim yani engeli kaldiracakmisim.. ancak kaldirmadim yazmadim da bundan sonra umrumda degil artik.. cünkü aileleriyle konusurken de en cok yipranan ben oluyordum bosuna umutlaniyordum.. simdi onlarla konusmayinca sosyal medyadan uzak kalinca kafam rahatlamaya basladi.. heryerden benden haber almaya calisiyor ancak yapamiyor.. suan esim naptigi hakkinda da fikri yok misal x napiyor x nerde x trye gitti mi x almanyada mi yoksa falan.. bundan sonra olacaklardan ne yapmaliyim? Esimi seviyorum ama ancak bi sürelige sessiz kalmak istiyorum herkesten uzak durmak istiyorum..
En güzelini yapıyorsın tebrik ederim bu kadar güçlü bir kadın olduğun içinn 😍

Boşanmak istiyen davasını açar. Karşıdan dava beklemeye gerek yok. Yok amacın burnunu sürtmekse geri dönüşü olmayan bir yol. Engellemeyi doğru bulmuyorum yazılana cevap yazmak zorunda değilsiniz. Halen evlisiniz ve Türkiye ye döndüğünüzü söylememiş olmanız bana doğru gelmedi.

Zaten evi terk ederek bosanma gerekcenizi de hazir etmissiniz, ama "bitti" demek yerine engellemeniz cok cocukca geldi... kayin akrabalara aciklama gerekmez ama es ile 2-3 kelime bile olsa konusulur, talak gibi dusunun..
Yolunuz acik olsin, insallah istediginiz olur.

sessiz sedasız kal hiçbir sosyal medya tel mesaj hiçbirşey kullanma ve cevap verme sessızlık herkesı mahveder sensızlığı bır yasasın bakalım
[/QUOTE
En güzelini yapıyorsın tebrik ederim bu kadar güçlü bir kadın olduğun içinn 😍
bakacaz bakalim kudurmus halen yaziyorlar esimin ici rahat degilmis biraktim ne hali varsa görsün sosyal medya kullanamiyorum o kötü iste kullansam illa ki muhatap olmak zorunda kaliyorum sonra esime haber veriyorlar o Yüzden dogal olarak yipraniyordum böylesi daha iyiyim hayirlisi neyse o olsun diyorum bu sefer

hukuki yollardan boşanma durumu olursa sıkıntı yaşayabilirsiniz, evi habersiz şekilde bırakıp gitmek mahkemede kanıtlanırsa aleyhinize sağlam bir delil olarak kullanılabilir.

Dogru yoldasiniz. Madem sessizlige ihtiyaciniz var konusmak engelini kaldirmak zorunda degilsiniz. Evli olmakta bunu mecbur kilmaz... zaten bir gidince kiymetimiz anlasiliyor

2 gün önce türkiyeye geldim bi önceki konumu dururumumdan okuyabilirsiniz. Ancak 3 gündür whatsappa falan sosyal medya kullanmiyorum esim kudurmus vaziyette ama benim ne yaptigim nereye gittigimin onun bilmeye hakki yok kaynanam eltimler falan kisacasi onun ailesi bana ulasmaya calisiyor ancak telefona cikmiyorum. Esim ayrilmak istemisti simdide benim nerde oldugum veya ne yaptigim hakkinda merak etmeye basladi esimi de engellemistim wpden.. ayrilmak isteyen bi es icin benim ne yaptigim hakkinda bilmek zorunda mi? Elimden geleni yaptim barismak icin konusmaya da calistim ancak olmadigi icin engellemistim cünkü benlik bi durum cikti artik.. esim akrabasina söyledi ben esime yazacakmisim yani engeli kaldiracakmisim.. ancak kaldirmadim yazmadim da bundan sonra umrumda degil artik.. cünkü aileleriyle konusurken de en cok yipranan ben oluyordum bosuna umutlaniyordum.. simdi onlarla konusmayinca sosyal medyadan uzak kalinca kafam rahatlamaya basladi.. heryerden benden haber almaya calisiyor ancak yapamiyor.. suan esim naptigi hakkinda da fikri yok misal x napiyor x nerde x trye gitti mi x almanyada mi yoksa falan.. bundan sonra olacaklardan ne yapmaliyim? Esimi seviyorum ama ancak bi sürelige sessiz kalmak istiyorum herkesten uzak durmak istiyorum..
Cok guzel yapmissin.Dogru yoldasin.Simdi kismeyle onun hakkinda konusma ve haber gelmesine gitmesine musade etme bir sure sessizde kal.Bu arada onsuzda yasayabilecegini göster.Tr gelsin yasadiklarin zaten sana yetmis birazda o ugrassin

Yurtdisinda yasiyormus. Orta öyle bir yasa var mi ki?

canım dava Türkiye'de açılırsa buradaki yasaları bağlar, hangi ülke olursa olsun hiç sanmam ki ortada şiddet, aldatma, tecavüz gibi suçlar yokken bir tarafın diğerinden habersiz ülke değiştirmesine yasalar sıcak bakmaz. Adam işi ciddiye bindirip kendisinden habersiz gittiğini, ve haber almak için uğraştığını, haber de alamadığını kanıtlarsa buradaki yazan hanfendi sıkıntıya girebilir.

canım dava Türkiye'de açılırsa buradaki yasaları bağlar, hangi ülke olursa olsun hiç sanmam ki ortada şiddet, aldatma, tecavüz gibi suçlar yokken bir tarafın diğerinden habersiz ülke değiştirmesine yasalar sıcak bakmaz. Adam işi ciddiye bindirip kendisinden habersiz gittiğini, ve haber almak için uğraştığını, haber de alamadığını kanıtlarsa buradaki yazan hanfendi sıkıntıya girebilir.
Benim yasadigim ülkede esler birbirine haber vermeden her seyi yapabilir. Ne gibi bir sıkıntiya gircek ki?

Ülkenizi bilmiyorum ama şöyle düşünün. Adam dosyaya eşim haber vermeden gitti, evdeki çocukları başıma bıraktı, kartımdan para harcamaya devam etti, ben polise gittim polis onu aradı kaybolduğunu düşündüm hayatından şüphe ettim diyebilir. O ise başka ülkeye gitti belki de beni aldattı ki telefonlara çıkmadı diyebilir. Eline bir iki de kanıt alırsa , kadın tarafı boşanırken tazminat vs gibi haklardan olabilir.

Ülkenizi bilmiyorum ama şöyle düşünün. Adam dosyaya eşim haber vermeden gitti, evdeki çocukları başıma bıraktı, kartımdan para harcamaya devam etti, ben polise gittim polis onu aradı kaybolduğunu düşündüm hayatından şüphe ettim diyebilir. O ise başka ülkeye gitti belki de beni aldattı ki telefonlara çıkmadı diyebilir. Eline bir iki de kanıt alırsa , kadın tarafı boşanırken tazminat vs gibi haklardan olabilir.
Yoo sessizce evden gitmedim zaten aldatiyormuyum? Kanitlasin bakalim benim saklayacak hic birseyim yok vicdanim cok rahat bu konuda

Cok guzel yapmissin.Dogru yoldasin.Simdi kismeyle onun hakkinda konusma ve haber gelmesine gitmesine musade etme bir sure sessizde kal.Bu arada onsuzda yasayabilecegini göster.Tr gelsin yasadiklarin zaten sana yetmis birazda o ugrassin
evet elimden geleni yaptim cabaladim herhangi bi adim atmadi benden haber aldikca adamin umrunda degildim 3 gündür benden alamayinca umrunda olmaya basladim haber almaya calisiyor ben ne yapmisim etmisim falan kiymete bindim

Konunu okumuştum o adam kesinlikle seni haketmiyor emin ol senin suçun değil çok iyi yapmışsın kesinlikle cevap verme.ne güzel ben sıkıldım bosanalim.lutfen engeli kaldırma ha çatlasın inşallah boşver ha pişman olur seni iğne deliginde olsanda gelir bulur bırak hep alışmış senin onu sürekli memnun etmene .gözünde degersizlesmissin . hiç taviz verme

Ben elimden geleni yaptim yoru

sessizce evden cikmadim abisi beni teyzesine birakti ordan kendim trye geldim
Boşanmak istiyorsanız dava açın.
Blöf yapıyorsanız boşanma blöf olarak kullanılmaz. O son aşamadır.

Kendinizi iyi hissetmenizin nedeni eşinizin size ulaşma çabalarından ötürü olabilir mi? Boşanıp çekip gitseydiniz daha iyi olurdu. Bu işin sonu iyi gözükmüyor.

Konunu okumuştum o adam kesinlikle seni haketmiyor emin ol senin suçun değil çok iyi yapmışsın kesinlikle cevap verme.ne güzel ben sıkıldım bosanalim.lutfen engeli kaldırma ha çatlasın inşallah boşver ha pişman olur seni iğne deliginde olsanda gelir bulur bırak hep alışmış senin onu sürekli memnun etmene .gözünde degersizlesmissin . hiç taviz verme
Iste bakalim ne olacak bilmiyorum keske o kadari g... kaldirmasaydim ama simdi de indirmesini de bilirim.. hayatta kaldirmam engeli babam bana dedi ki eger seni seviyorsa gelir buraya seninle konusur simdi engeli kaldirirsan hala umutlandigini düsünür birak sessiz kal cildirsin dedi

X