- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 33
- Konu Sahibi Tarcinli12
En güzelini yapıyorsın tebrik ederim bu kadar güçlü bir kadın olduğun içinn2 gün önce türkiyeye geldim bi önceki konumu dururumumdan okuyabilirsiniz. Ancak 3 gündür whatsappa falan sosyal medya kullanmiyorum esim kudurmus vaziyette ama benim ne yaptigim nereye gittigimin onun bilmeye hakki yok kaynanam eltimler falan kisacasi onun ailesi bana ulasmaya calisiyor ancak telefona cikmiyorum. Esim ayrilmak istemisti simdide benim nerde oldugum veya ne yaptigim hakkinda merak etmeye basladi esimi de engellemistim wpden.. ayrilmak isteyen bi es icin benim ne yaptigim hakkinda bilmek zorunda mi? Elimden geleni yaptim barismak icin konusmaya da calistim ancak olmadigi icin engellemistim cünkü benlik bi durum cikti artik.. esim akrabasina söyledi ben esime yazacakmisim yani engeli kaldiracakmisim.. ancak kaldirmadim yazmadim da bundan sonra umrumda degil artik.. cünkü aileleriyle konusurken de en cok yipranan ben oluyordum bosuna umutlaniyordum.. simdi onlarla konusmayinca sosyal medyadan uzak kalinca kafam rahatlamaya basladi.. heryerden benden haber almaya calisiyor ancak yapamiyor.. suan esim naptigi hakkinda da fikri yok misal x napiyor x nerde x trye gitti mi x almanyada mi yoksa falan.. bundan sonra olacaklardan ne yapmaliyim? Esimi seviyorum ama ancak bi sürelige sessiz kalmak istiyorum herkesten uzak durmak istiyorum..