BOŞANMA AŞAMASI-GELGİTLERİM

hemen herşeye psikolog demeyin zira ihtiyacım yok.babamla kavga edince ve birsürü başka sorunlar olunca kendimi güçsüz hissettim.pekala olabilir değil mi...benim başka kimsem yok burda
Niye psikoloğa gitmeye karşınız ki? Karşı çıksanız da ihtiyacınız var gitmeye ki psikoloğa gitmek ayıp değil,eksiklik değil sizin geçtiğiniz süreçlerden geçen bir çok insan destek alıyor, siz psikolojik ve fiziksel şiddet görerek yeterince yara almışsınız profosyonel yardım almanız tamda bu zamanda gerekli. Bu süreci de daha iyi yönetirsiniz destek alarak.

ben daha önce psikologa 4 seans gittim.yıllar önce.pek iyi hissetmedim.sürekli saate bakıyordu.ben konuşuyordum %90, arada bir soru soruyordu.13 sene önce 80 lira ödedim seansına, haftalıktı ve ben psikologa gidince olayları anlatınca daha kötü hissettim.ve hep anlatan bendim, ben konuşurken psikoloğun sıkıldığını gördüm,40 dakika idi seans sanırım ve bana yetersiz geldi.bir daha psikolga gitmeyi düşünmüyorum.mutlaka iyi psikologlar da vardır ama o tecrübeden sonra psikologa gitmem.bu benim bireysel tercihimdir.gidene de saygım sonsuz.ve psikologa psikiyatra da gitmek son derece doğal.

dava süreci uzun sürecek anladğım.eşim boşanmam diyor.şu an yeni bir ilişki aramıyorum ama uzun bir süreçten bahsediyoruz ve benim de medeni durumumu netleştirmeye ihtiyscım var.
Ben cekismeli bosandim. Iki yil surdu. O kadar da uzun surmuyor. Sadece mal paylasimi davasinin baslamasi icin bosanma davasinin sonucu bekleniyor.
Esiniz istedigi kadar bosanmam desin siddet gordugunuz icin yapilacak en dogru is bosanmak. Esiniz yine ayri eve cikamazsin desin, dava acildiktan sonra onun lafini dinlemek zorunda degilsiniz artik karismaya hakki yok. Bu arada uzaklastirma karati da cikarin.
Yapilacak seyin en dogrusu eger calisiyorsaniz ayri bir eve cikin. Ev ev ustunde olmaz
Kendinize bir duzen kurun. Annenize yakin olabilir ama ayri bir duzeniniz olsun.
O kadsr da olumsuz bakmayin hayata. Artik bosanmalar eskisi gibi karsilanmiyor. Hatta bosanan kadina guclu kadin gozuyle bakiliyor. Ben de kucuk bir yerde yasiyorum oglumla. Esiniz durumu abartmis ve herseyi zorlastiriyor. Dava acildigi gun esinizden ayrilma karari aldiniz demektir, esiniz artik ayri ev acmaniza karisamaz. Avukatla da gorusun.

psikiyatra da gittim yıllar önce.psikiyatrla daha hızlı ilerlemeler kat ettim diyebilirim.sonra bıraktım çünkü ilaçlar hissizleştiriyordu.atıyorum ağlamam gerekiyor ama tepki veremiyorum gibi, regl miktarım azaldı bazen hiç olmuyordum, hormonlarımda sıkıntı çıktı.inanılmaz kilolar aldım ve tedaviyi kendi isteğimle bıraktım.ve şu an anladım ki herkesin bir sorunu var ve kimse mükemmel değil

boşanmaya odaklanmadım, o bir şekilde yürücek...boşandığımda çok süper hissetmicem.benim için boşanmak önemli ama çok hayati bir konu değil.hayatım devam ediyor, işim sağlığımız en önemlisi çocuğum herşeden önemli.

ev üzerine ev olmuyor.haklısın da.o bir maddiyat gerektiriyor.şu an doğru bir zaman değil

ben diyorum ki psikologa da gitmek iyidir ama herşey insanın kendisinden başlar.farkındalık çok önemli diyorum.yoksa herkesin bir sorunu var inanın

ben diyorum ki psikologa da gitmek iyidir ama herşey insanın kendisinden başlar.farkındalık çok önemli diyorum.yoksa herkesin bir sorunu var inanın
Elbette herkesin sorunu var ama dönem dönem insanlar yaşadığı olaylar karşında sağlam durmakta zorlanabiliyor ve bu noktada farklı bir bakış açısı iyi geliyor. Bu illa psikolog olmak zorunda da değil aslinda, hayatlarımızda bize doğru bir yön verecek bizi dinleyip teselli edecek, tecrübeli insan nerdeyse yok. Benim psikoloğum da evlilik danışmanım da babaannemdir mesela :) mihmandarımdır, çok hakkaniyetli yaklaşır anlattigim sıkıntılarıma bana yol gösterir ne zaman kendimi güçsüz yetersiz hissetsem onun yanına gider kendime gelirim.

Bazen tek başına olmuyor velhasıl tabi yine kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz.

haklısınız.ben daha çok bana değer veren insanlara anlatmayı seviyorum derdimi.aynı sizin gibi.onlara da belli bir noktaya kadar anlatabiliyorsunuz ama kesinlikle iyi geliyor.daha doğrusu böyle kötü dönemlerde sadece akıl almak değil de insan daha çok güvenmek sevmek sevilmek ve değer görmek istiyor.ve bu duygular paha biçilemez.

insan zaten çevresinden güven ve sevgi duygularını alıyorsa desteğe ihtiyacı kalmaz.heleki güven...güven benim için çok öenmli.sevgiden de herşeyden de önce güven geliyor.zaten bütün sorunlar güvensizlikten çıkmıyor mu ya da güvenimizin kötüye kullanılmasından aldanmışlıktan gelecek endişlerinden vs.bu duygu yani güven duygusu hayatta duyumsayı en sevdiğim duygu.o kadar güvenmek istiyorum ki insanlara.koşlsuz inanmak istiyorum ki keşke olabilse ve keşke insanlar oldukları gibi görünseler.ne güzel olurdu.emin olurduk mesela

Eşin düzelebilir kaç yıllık evlilik bundan sonra bi hedefinde yok çocuklarında var biçok insan neler yaşıyo yuvanı bozma unutma hiçkimsenin evliliği 4 4lük değil kendi babana annene bak mükemmel mi evlilikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…